Barys – Ufa 2:1 (kon.)
koniec
Barys Nur-Sultan
2:1 (1:1, 1:0, 0:0)
HC Salavat Julajev Ufa
Štvrtok 27.03.2014, 14:00 • Sport Complex • Play-off KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    V tretej tretine sme nevideli presný zásah ani na jedne strane, čo znamená, že Barys uhájil tesné vedenie, po druhý krát v tejto sérii dokázal vyhrať a vracia tak sériu späť do Ruska. S týmto konštatovaním sa s vami lúčim a prajem pekný zvyšok jarného dňa. (16:23:31)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:52
    Puk je v obrannej tretine Ufy, hostia to už nestihnú.
     
    59:45
    Pätnásť sekúnd pred koncom riadnej hracej doby zápasu vyhodili hráči Barysu puk cez všetky čiary. Jedná sa o zakázané uvoľnenie, Ufa ešte bude mať šancu niečo v útočnom pásme vymyslieť.
     
    58:45
    Salavat hrá v šestci, hop alebo trop. Hostia skúšajú vabank.
     
    58:33
    Romanov sa z pravého krídla natlačil do veľmi dobrej príležitosti, bol však tiesnený, takže mu veľa možností a času na zakončenie neostalo. Napokon zvolil backhandový pokus, ktorému chýbalo trošku presnosti!
     
    57:30
    So strelou Philstroma mal domáci brankár Jeremejev značné problémy. Napokon však dokázal neposlušný puk skrotiť a podržal tak svoj tím.
     
    57:00
    Puškarjov vletel s pukom do útočného pásma, skôr než jeho spoluhráči. rýchly brejk domácej Astany tak zastavil ofsajdový verdikt.
     
    56:00
    V obrane Ufy je s pribúdajúcim časom čoraz viac okienok, nakoľko hostia sa snažia o vyrovnanie, s čím súvisí aj vyššie ofenzívne riziko.
     
    54:30
    Domáci mali šancu na definitívne rozhodnutie celého stretnutia! Zlú prácu hostí na modrej čiare vystihol Nigel Dawes, ktorý sa utrhol do samostatného úniku, no na Vasilevskijho si neprišiel! Ten je počas celého zápasu obrovskou oporou svojho tímu!
     
    53:25
    Hra je teraz bez tempa, často sa kúskuje pre ofsajdy či vhadzovania.
     
    52:28
    Ufa bola počas presilovej hry rovnako neškodná, ako je v útoku aj počas celého dnešného zápasu. Domáci sa bez problémov ubránili a už sú v pätici.
     
    51:28
    Domáci to urobili výborne, zaviezli puk až pred útočnú modrú čiaru, uvedomili si, že púšťať sa do útoku by bolo zbytočné, a tak vrátili puk späť do defenzívy, čím pošetrili cenné sekundy.
     
    50:28
    Domáci Jevgenij Blochin putuje na trestnú lavicu. Ufa tak má veľmi dobrú príležitosť na to, aby dokázala vyrovnať. Podarí sa jej to ?
     
    49:30
    V momente, kedy už bol vylúčený Višnevskij na ľadovej ploche, prenikol do pásma Romanov, ktorý namazal na strelu od modrej Kudročovi. Delovka slovenského beka v bráne neskončila.
     
    49:00
    Nigel Dawes uvoľnil dobrou prihrávkou na stred v ideálnej streleckej pozícii spoluhráča, ktorého zakončenie však nesmerovalo na bránu Ufy, Vasilevskij zasahovať nemusel.
     
    48:00
    Domáci to zahrali veľmi pekne. Na konci podarenej kombinácie bol Dustin Boyd, ktorý však pri strele z prvej zlomil hokejku a prízemnú strelu Vasilevskij zastavil betónom bez väčších problémov!
     
    47:28
    Ivan Višnevskij, ktorý je doposiaľ jediným strelcom Ufy v dnešnom zápase, si taktiež počínal nedovolene a putoval na lavicu hanby. Astana má k dispozícii opäť presilovú hru, ktorá bude nasledovať po reklamnej pauze.
     
    47:00
    Z podobnej pozície, no na opačnej strane, zakončoval aj Zinovjev, ktorého pokus dokázal Jeremejev zlikvidovať.
     
    46:30
    Akciu, ktorú založil prihrávkou Kristián Kudroč, zakončili domáci strelou z ľavej strany. Vasilevskij si s príklepom poradil a dokázal ho vyraziť!
     
    45:40
    Hostia sú v plnom počte. Aby tie premárnené presilové hry, Barys ešte nemrzeli.
     
    44:30
    Jeden z domácich útočníkov mal na hokejke druhý presný zásah svojich. Z ideálnej streleckej pozície však nedokázal prekonať Vasilevskijho, ktorému z môjho pohľadu pomohla aj tyčka!
     
    43:35
    Jeden z najskúsenejších hráčov na ľade Sergej Zinovjev bol už po druhý raz v tomto stretnutí nedisciplinovaný. Za držanie hokejky dostal menší trest.
     
    43:26
    Strelu od modrej v podaní Proškina Jeremejev bez problémov zlikvidoval a puk ukryl vo svojom náručí. Hostia boli pripravený dorážať, no nebolo im to umožnené.
     
    43:00
    Hra sa presťahovala do obrannej tretiny Barysu Astana, kde sa vhadzuje po ľavici Jeremejeva.
     
    42:00
    Ufa s pukom na hokejkách v strednom pásme. Je jasné, že ak chcú hostia minimálne stav stretnutia vyrovnať, musia sa oveľa viac tlačiť do ofenzívy, v ktorej nám toho počas úvodných dvoch tretín veľa nepredviedli.
     
    41:00
    Starčenko výborne zapracoval, zahral v osobnom súboji telom a naservíroval puk na modrú čiaru. Tvrdá delovka, ktorá následne vyslal jeho spoluhráč však nebolo presná.
     
    40:30
    Nigel Dawes donútil Vasilevskihjo k zákroku z kraja tretej tretiny. Brankár Ufy hru prerušil, pokračovať sa bude vhadzovaním po jeho pravici.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    V druhej tretine sa nám to trošku priostrilo. Pribudlo viacero tvrdých zákrokov, z ktorých vyčnieva najmä ten na Nigela Dawesa, ktorého náraz na mantinel vyzeral veľmi nebezpečne. Takisto sa viac vylučovalo, no ani jeden z tímov nedokázal ponúknuté možnosti využiť. V druhej časti sme sa napokon dočkali jedného presného zásahu, o ktorý sa po prečíslení postaral Dustin Boyd. Ten tak poslal domácich do vedenia. O tom, či sa tesný náskok podarí Barysu udržať rozhodne tretia tretinu, ku ktorej sledovaniu vás takisto pozývam.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:21
    Bayrs nevyužil ani túto presilovku, do konca druhej tretiny už veľa času neostáva. Pravdepodobne už nič zaujímave neuvidíme.
     
    39:15
    V jej samom závere ju mohol využiť Roman Starčenko, ku ktorému puk vyrazil Vasilevskij po strele Savčenkova. Domáci útočník to chcel umiestniť do horných poschodí brány, no príliš to prehnal a jeho dorážka skončila na ochrannej sieti!
     
    39:00
    Začala sa posledná minúta prostrednej časti, ku koncu sa chýli i presilovka Barysu.
     
    38:21
    Minúta početnej prevahy domáceho celku je už minulosťou. Astana začína svoju útočnú akciu spoza vlastnej bráne, domáci diváci ženú svojich miláčikov vpred.
     
    37:21
    Sergej Zinoviev si nútene oddýchne za podrazenie. Ďalšia možnosť presilovky pre Barys, ktorý má ideálnu šancu na navýšenie svojho vedenia.
     
    37:01
    Barys Astana dala gól!
    Domáce tribúny sa tešia, Astana sa po druhý raz v zápase dostáva do tesného vedenia! Barys sa dostal do prečíslenia troch proti dvom, ktoré zakončil naozaj učebnicovo. Rudenko posunul puk na pravé krídlo Brandonovi Bochenskimu, ktorý si počkal na najvhodnejší moment na prihrávku, všimol si DUSTINA BOYDA, ktorému poslal puk do ideálnej streleckej pozície. Domáci útočník sa nikým nebránený nepomýlil a rehabilitoval sa tak za svoju nepremenenú tutovku z prvej tretiny. Asistencie: Brandon Bochenski, Konstantin Rudenko.
     
    35:47
    Salavat Julajev Ufa v plnom počte, Astana nedokázala ponúknutú možnosť využiť. V tomto stretnutí zatiaľ na úspešne zrealizovanú presilovku čakáme.
     
    35:30
    Domáci nedokázali v dvojici vybojovať za bránou súpera puk a rozostaviť sa v útočnom pásme. Všetko to vyriešil Sopel, ktorý potiahol puk až do strednej tretiny.
     
    34:40
    Domáci prepadli na modrej čiare, konkrétne to bol Savčenko, ktorý zaváhal. Jediným šťastím Astany bolo to, že Philstrom nebol našliapnutý, a tak nemohol využiť svoju obrovskú rýchlosť na to, aby sa dostal do samostatného nájazdu. Fínsky útočník aj napriek tomu dokázal zakončiť a donútil Jeremejeva k zákroku.
     
    34:25
    Domáci to mali evidentne zohrané ako nacvičený signál, pri ktorom uvoľnia v ideálnej streleckej pozície Bochenskiho. Opäť im to vyšlo, no zakončenie aktívneho útočníka Vasilevskij dokázal vytlačiť mimo svojej brány!
     
    33:47
    Andrej Zubarev sa previnil držaním, na dve minúty tak oslabuje svoj tím a možnosť presilovej hry má domáci Barys.
     
    33:15
    Domáci to po rýchlom prechode cez stredné pásmo pekne zahrali na tvrdú strelu od modrej v podaní Kristiána Kudroča, s ktorou mal Vasilevskij plné ruky práce. Dokázal si však poradiť, rovnako ako si poradil aj s následnými dorážkami strely slovenského obrancu!
     
    32:30
    Romanov nabral v strednom pásme rýchlosť, nahodil puk na zadný mantinel s tým, že si ho pôjde sám dokorčuľovať, no tento zámer mu nevyšiel.
     
    31:51
    Hostia napokon dokázali svoj pobyt v útočnom pásme zakončiť aj strelou, ktorá však nebola dôrazná ani príliš presná a Jerjomenko ukryl puk do lapačky bez najmenších problémov.
     
    30:51
    Domáci sa dokázali úspešne ubrániť početnej prevahe súpera, Rudenko je späť na ľadovej ploche. Pokračujeme v rovnovážnom stave.
     
    30:10
    Strelu od modrej dokázala domáca obrana zablokovať. Následne sa ešte k zakončeniu dostal Višnevskij, no puk skončil len v moci Jeremejeva, ktorého domáce publikum odmenilo potleskom.
     
    29:30
    Ufa kombinovala v útočnom pásme, no chýbala tomu rýchlejšia výmena pukov a streľba. Hostia sa napokon sami vytlačili až do stredného pásma.
     
    28:51
    Rozhodcovia posielajú na trestnú lavicu domáceho útočníka Konstantina Rudenka. Presilovú hru tak má k dispozícii Ufa.
     
    28:50
    Zákrok na Nigela Dawesa spôsobil na ľadovej ploche poriadne dusno. Medzi hráčmi jednotlivých tímov začínajú vznikať menšie šarvátky a hra sa kúskuje.
     
    28:30
    Tak toto bolo nechutné a s hokejom to nemalo absolútne nič! Nigel Dawes zapracoval v útočnom pásme síce tvrdo, no puk získal čistým spôsobom, čo neuniesol Slepyšev, ktorý si svoju frustráciu riešil tvrdým narazením domáceho útočníka na mantinel. Takéto zákroky sa zvyknú trestať, no rozhodcovia nechali túto situáciu bez povšimnutia. Pozitívnou správou je fakt, že Dawes odišiel po vlastných a zrejme bude pokračovať v zápase.
     
    27:30
    Baker však napokon dokázal vymyslieť v pásme zaujímavú prihrávku na slepo, ktorou nahodil puk pred bránkovisko, kde pracoval Romanov. Konstantin však nepretlačil puk za pozorného Vasilevskijho!
     
    27:10
    Hráči Astany sú nasťahovaní v útočnom pásme, kde si však zatiaľ posúvajú puk len po mantineli. Pozorná a tesná defenzíva Ufy im viac dovoliť nechce.
     
    26:17
    Presilovka domácim vôbec nevyšla, Ufa sa bez väčších problémov odkázala ubrániť. Potrestaný Proškin je späť na ľadovej ploche, hrá sa v plnom počte na oboch stranách.
     
    25:17
    Minútu presilovky má Barys za sebou, no bez nejakej zaujímavej šance. Astana určite nie je s priebehom tejto presilovky spokojná.
     
    24:17
    Dlho sa však päť na päť nehralo. V početnej prevahe si zahrá domáca Astana. Na lavicu hanby sa už pobral Vitaly Proškin, ktorý dostal menší trest.
     
    24:15
    Domáci sú v plnom počte, pokračujeme v rovnovážnom stave. Presilovky nič nezmenili.
     
    23:55
    Ufa kombinovala v útočnom pásme, neodkázala si však pripraviť nejakú dobrú pozíciu na zakončenie, a tak to vzal na seba Ivan Višnevskij, ktorý vypálil od modrej tvrdo, no nepresne.
     
    23:10
    Po strele Proškina ukryl Jeremejev puk vo svojej lapačke a prerušil hru. Pokračovať sa bude vhadzovaním po jeho pravici v obrannom pásme Barysu.
     
    22:45
    Mereškin je späť na ľadovej ploche, začala sa početná prevaha Salavatu Julajev Ufa.
     
    22:15
    Presilovka Barysu sa práve skončila. Nie však preto, že by sa ju domácim podarilo využiť, no bude sa hrať štyria na štyroch. Alexej Litvinenko si pri obrannej činnosti za bránou neustrážil svoju hokejku, ktorý vystrelila príliš vysoko.
     
    21:30
    Astana zviera svojho súpera pod obrovským tlakom. Bochenski dostal puk od ideálnej streleckej pozície, puk však nedokázal namieriť medzi tri tyče, Vasilevskij nemusel zasahovať!
     
    20:45
    Máme tu prvú presilovú hru v zápase, ktorú si zahrá Astana. Mereškin si v súboji s Puškarjovom pomohol držaním.
     
    20:15
    Tam, kde prvá formácia Astany prvú tretinu zakončila, tú druhu aj začala. Opäť strieľal Bochenski, ktorého pokus Vasilevskij len vyrazil pred seba, no Dawesa nepustili hosťujúci obrancovia k dorážke!
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Po prvej tretine svieti na ukazovateli stavu vyrovnaný výsledok 1:1. Otváraciu časť mala jasne v rukách domáca Astana, ktorá sa dostala zásluhou Rudenkova aj do vedenia, no mrzieť ju môžu následne nepremenené šance. Ufa sa sústredila predovšetkým na defenzívu a vpredu nám toho veľa nepredviedla, no aj to málo jej stačilo na vyrovnanie, o ktoré sa postaral Višnevskij.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:58
    V samom závere mohla prvá formácia Astany zariadiť, že sa do kabín pôjde za priaznivého stavu z pohľadu domácich. Opäť v tom mal prsty Bochenski, ktorý posunul puk na stred Dawesovi. Ten z ideálnej streleckej pozície Vasilevskijho neprekonal a nepodarilo sa to z dorážky ani prihrávajúcemu Bochenskimu. Vasilevskij fantasticky podržal svoj tím!
     
    19:20
    Hráči Astana predviedli veľmi peknú akciu, na ktorej konci bol Bochenski. Ten zakončoval z prvej po spätnej prihrávke len priamo do Vasilevskijho, ktorému síce puk vypadol no na druhý raz ho dokázal skrotiť.
     
    19:00
    Začala sa posledná minúta úvodnej časti.
     
    18:14
    Antropov je veľmi silný v osobných súbojoch, čo preukázal aj počas poslednej situácie, kedy dokázal prihrať puk pred bránu aj napriek tomu, že mal na chrbte zaveseného spoluhráča. Jeho snaženie však nič neprinieslo, domáci nepretlačili puk do siete!
     
    17:40
    Zinovjev sa snažil zmeniť smer strely, ktorú jeho spoluhráč vyslal od modrej čiary. Jeremejev si dal pozor a puk dokázal ukryť do svojho náručia.
     
    16:56
    Domáci boli v útočnom pásme, kde sa snažili vyprodukovať šancu, ktorá by im mohla prinavrátiť vedenie, no neuspeli. Puk už majú na hokejkách hostia z Ufy.
     
    14:56
    Salavat Ufa dala gól!
    Boyd si teraz musí v duchu poriadne nadávať. Jeho nevyužitá šanca totiž domácich mrzí dvojnásobne. Opäť sa potvrdilo staré známe nedáš-dostaneš a Ufa dokázala vyrovnať! Alexander Stepanov odviedol výbornú robotu za bránu, naservíroval puk IVANOVI VIŠNEVSKIJMU do ideálnej streleckej pozície. Z medzikružia sa hosťujúci obranca nepomýlil a zamieril presne!
     
    14:20
    Po snahe hosťujúceho Ankudinova, ktorý zaviezol puk do útočného pásma, musel zasahovať Jeremejev, no oveľa vážnejšia príležitosť sa zrodila na druhej strane. Obrana Salavatu totiž zaspala a pustila do samostatného nájazdu Dustina Boyda, ktorý však zoči-voči Vasilevskijmu nepochodil. Rozhodol sa pre strelu, ktorú hosťujúci brankár vytesnil!
     
    13:40
    Barkerovu strelu Vasilevskij dokázal pokryť a puk radšej podržal, až kým nebola hra prerušená. Pokračovať budeme po reklamnej prestávke.
     
    13:00
    Ufa zo svojho pobytu v útočnom pásme vyťažila strelu, ktorá však bola zblokovaná. Puk následne upratal slovenský obranca v službách Barysu, Kristiín Kudroč.
     
    12:00
    Domáci sa dostali do útočného pásma zásluhou dlhej prihrávky z vlastnej polovice, puk zachytil Gabrillin, ktorý ho posúval za bránu svojim spoluhráčom, no skôr pri ňom boli hostia.
     
    10:50
    Antropov manévroval s pukom za bránou, snažil sa hosťujúceho brankára Vasilevskiho prekvapiť, no ten si dal pozor a pri svojej pravej tyči bol včas.
     
    10:10
    Zinovjev sa snažil niečo vymyslieť v obrannom pásme Astany, domácim obrancom však osamotený za bránou hlavy nedokázal zamotať.
     
    09:33
    Bochenski sa dostal do zakončenia z pravej strany. Vasilevskij si však puk našiel a ukryl ho do svojho náručia. Po prerušení sa bude vhadzovať po ľavici hosťujúceho brankára.
     
    09:00
    Domáci útočníci naháňajú rozohrávku súpera už v jeho obrannom pásme. Ufa s tým má evidentné problémy a s pukom sa vie dostať maximálne do strednej tretiny.
     
    08:29
    Ufe sa snaží o okamžitú odpoveď. Strela Mereškina bola síce pohotová, no Jeremejev s ňou nemal najmenší problém a puk ukryl vo svojej moci.
     
    07:25
    Barys Astana dala gól!
    Kazašský celok je v úvode stretnutia oveľa aktívnejším tímom, čo dokázal zúžitkovať a pretaviť v otvárací zásah stretnutia! Domáci sa v útočnom pásme rozostavili, akoby hrali v presilovke, Savčenkova delovka bola blokovaná na zadný mantinel, odkiaľ sa puk odrazil ku KONSTANTINOVI RUDENKOVI, ktorý pohotovo zareagoval a poslal ho do brány! Asistencia: Roman Savčenko.
     
    06:30
    Astana mala k dispozícii vhadzovanie v útočnom pásme, ktoré vyhrala a dostala sa do veľkej šance! Barker odovzdal puk na ľavú stranu, opustil svoj priestor na modrej čiare a nakorčuľoval si na medzikružie, kde dostal prihrávku a pohotovo zakončil! Obranca Astany však nenamieril puk na bránu!
     
    06:10
    Domáci v posledných momentoch navýšili svoj tlak. Viac krát počas striedania zatopili Ufe v jej útočnom pásme. Hostia dokázali asi tri krát vyhodiť puk do bezpečia, bez toho, aby sa jednalo o zakázané uvoľnenie.
     
    05:30
    Boli sme svedkami prvej vážnejšej situácie v zápase! Na pravom krídle dostal viac priestoru domáci Puškarjov, ktorého strelu vyrazil Vasilevskij len pred seba, no Astana sa nedokázala dostať do vedenia ani z následnej dorážky!
     
    04:00
    Máme za sebou štyri minúty prvej tretiny. Zatiaľ sledujeme partiu, v ktorej tímy pozorne strážia stredného pásmo a nechcú sa dopustiť žiadnej zbytočnej chyby.
     
    03:30
    Savčenko nahodil puk do útočného pásma ešte z vlastnej polovice, čo znamená zakázané uvoľnenie. Všetko sa sťahuje do domáceho obranného pásma pred brankára Jeremejeva.
     
    02:30
    Obrana Ufy dlho vyčkávala, kým sa rozhodla založiť útočnú akciu. Tá nemala dlhého trvanie, domáci vo svojom obrannom pásme získali puk.
     
    01:30
    Pobyt v pásme súpera už má za sebou aj domáci Barys. Ufe sa však podarilo dostať puk do obranného pásma, oba tímy posielajú medzičasom na ľad čerstvé sily.
     
    00:30
    Ufa vyhrala úvodné vhadzovanie a okamžite sa usadila v útočnom pásme. Ankudinov sa výborne zbavil protihráča, natlačil sa až pred bránu, no puk nedokázal zasunúť za Jeremejeva.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    HC Barys Astana: Jeremejev – Barker, Lundin, Savčenko, Litvinenko, Kudroč, Blochin, Grebenščikov – Dawes, Bochenski, Boyd – Rudenko, Starčenko, Antropov – Upper, Puškarjov, Romanov – Poliščuk, Saagadejev, Gavrillin, Rachmanov.

    HC Salavat Julajev Ufa: Andrej Vasilevskij – Babčuk, Proškin, Sopel, Kulda, Zubarev, Višněvskij, Isangulov, Alexej Vasilevskij – Zinovjev, Ankudinov, Chlystov – Makarov, Filatov, Hartikainen – Mirnov, Pihlström, Kajgorodov – Mereškin, Stěpanov, Slepyšev.

    Rozhodca: Bulanov, Karabanov – Aljošin, Pjotr.
     
    Play-off Kontinentálnej hokejovej ligy nezadržateľne pokračuje. V jednej zo semifinálových sérii na Východnej konferencie sú karty rozhodené jasne. Kazašský Barys má nôž na krku. Ak chce ešte zabojovať o zvrat série alebo minimálne o jej predlženie, musí Astana v domácom súboji Ufu zdolať.

    Astana zvládla základnú časť výborne. Na Východe obsadila konečné druhé miesto, ktoré jej do štvrťfinále prisúdilo Avtomobilist Jekaterinburg. Sériu s týmto tímom zvládol Barys bez najmenších problémov, potvrdil úlohu favorita a miestenku do semifinále si zaistil v najkratšom možnom čase, sériu získal v pomere 4:0.

    Salavat Julajev Ufa skončil po základnej časti na piatom mieste. V štvrťfinále zviedol o postup tuhý boj s Torpedom Novgorod. Hostia prehrávali v sérii s Torpedom už 0:2 na zápasy, no všetky dokázali zvrátiť. O všetkom sa rozhodlo v siedmom zápase, ktorý zvládla Ufa lepšie a zabezpečila si tak postup do semifinále.

    Papierovým favoritom tejto semifinálovej série bola Astana. Diváci už videli štyri zápasy, v ktorých boli dva krát svedkami predĺženia. Astana oba vyrovnané duely zvládla, k nim si pripísala jedno víťazstvo 5:2 a kedže Astana sa zmohla len na jediný výhru, je stav série pred piatym duelom, taký, aký je.

    Salavat má všetko vo svojich rukách, má jeden z troch mečbalov, môže hrať uvoľnene a bez najmenšieho stresu, za to Barys má veľmi náročnú úlohu. Pred domácimi priaznivcami však bude chcieť ešte určite zabojovať a vrátiť sériu do Ufy.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 14:00.

    Michal Bakoš

    Góly a asistencie: 8. Konstantin Rudenko (Roman Savčenko), 38. Dustin Boyd (Brandon Bochenski, Konstantin Rudenko) – 15. Ivan Višnevskij (Alexander Stepanov)


    Barys Nur-Sultan: Jeremejev – Barker, Lundin, Savčenko, Litvinenko, Kudroč, Blochin, Grebenščikov – Dawes, Bochenski, Boyd – Rudenko, Starčenko, Antropov – Upper, Puškarjov, Romanov – Poliščuk, Saagadejev, Gavrillin, Rachmanov.
    HC Salavat Julajev Ufa: Andrej Vasilevskij – Babčuk, Proškin, Sopel, Kulda, Zubarev, Višněvskij, Isangulov, Alexej Vasilevskij – Zinovjev, Ankudinov, Chlystov – Makarov, Filatov, Hartikainen – Mirnov, Pihlström, Kajgorodov – Mereškin, Stěpanov, Slepyšev.

    Rozhodca: Bulanov, Karabanov – Aljošin, Pjotr