Columbus – NY Rangers 1:3 (kon.) | Chicago – Carolina 3:2 (kon.) | Colorado – Boston 0:2 (kon.)
Calgary – Nashville 5:6 (kon.) | Philadelphia – St. Louis 4:1 (kon.) | Pittsburgh – Tampa Bay 4:3 (po pr.)
Minnesota – Detroit 2:3 (kon.) | Dallas – Ottawa 3:1 (kon.) | LA Kings – Florida 4:0 (kon.)
koniec
Minnesota Wild
2:3 (1:1, 0:1, 1:1)
Detroit Red Wings
Sobota 22.03.2014, 19:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    45:19
    Detroit Red Wings dal gól!

    Tak predsa hostí rýchly inkasovaný gól nerozhádzal a dokázali sa opäť dostať do tlaku a dávajú svoj tretí gól v tomto zápase a stav zápasu je tak 2:3! Hostia začali túto akciu až zo svojej obrannej tretiny, Sheahan poslal puk na hokejku GUSTAV NYQUIST, ktorý krásne od stredného pásma potiahol puk, dostal sa blízko ku bráne domáceho tímu a krásnou strelou švihom trochu z uhla poslal puk do bránky.
    Asistencia: Riley Sheahan, Brendan Smith
     
    40:15
    Minnesota Wild dáva gól!
    Domáci hokejisti hneď v úvode tretej tretiny vyrovnávajú, keď CHARLIE COYLE bol pri úniku na bránku hostí faulovaný a vybojoval si samostatný nájazd. Ten premenil s kľudom Angličana, keď si položil Howarda a forhendom poslal puk do bránky – 2:2!
    Trestné strieľanie.
     
    37:24
    Detroit Red Wings dal gól!

    Hosťom vyšla aj druhá presilovka v zápase a tak sa dostávajú de vedenia a stav zápasu je 1:2! Opäť ukážkovo zahratá presilovka červených krídiel, keď sa držali v útočnom pásme a vyvinuli tlak na domáci tím. Kindl vybojoval puk pri mantinely, poslal ho pred bránu na Sheahana, ktorý krásnou zadovkou našil pred bránkou úplne voľného DAVIDA LEGWANDA, ktorý bez problémom poslal puk do bránky domáceho tímu.
    Asistencia: Riley Sheahan, Jakub Kindl .
     
    10:34
    Detroit Red Wings dal gól!

    Tak aj hostia bleskovo využívajú presilovku a je vyrovnané 1:1! Zápas sa tak začína odznova. Hostia si zobrali príklad od domácich ako treba hrať presilovku a do bodky to naplnili a radujú sa z gólu. Celé to začal Legwand keď vystrelil od modrej, ale trafil iba pravú tyčku domácej bránky, ku odrazenému puku sa dostal BRENDAN SMITH a jeho bekhend skončil za domácim brankárom.
    Asistencia: David Legwand, Jakub Kindl.
     
    05:38
    Minnesota Wild dáva gól!
    Bleskovo využitá presilovka domáceho tímu a domáci sa radujú z prvého gólu v zápase, stav zápasu je teda 1:0! Domáci zahrali skvelo túto presilovku, usadili sa v útočnom pásme a na hostí vyvinuli tlak a dokázali streliť gól. MIKKO KOIVU dostal skvelú prihrávku na hokejku pred bránku hostí a krásnou a tvrdou strelou prestrelil brankára Howarda a puk skončil v pravom hornom rohu.
    Asistencia: Ryan Suter, Matt Moulson .

    Miroslav Revaj

    Góly a asistencie: 6. Koivu (Suter, Moulson), 41. Coyle (trestné strieľanie) – 11. Smith (Legwand, Kindl), 38. Legwand (Sheahan, Kindl), 46. Nyquist (Sheahan, Smith)


    Minnesota Wild: Kuemper (Bryzgalov) – Spurgeon, Suter, Brodin, Scandella, Prosser, Stoner – Pominville, Granlund, Parise – Fontaine, Koivu, Moulson – Niederreiter, Coyle, Heatley – McCormick, Brozdiak, Cooke.
    Detroit Red Wings: Howard (Gustavsson) – Smith, Kronwall, DeKeyser, Quincey, Lashoff, Kindl – Alfredsson, Legwand, Franzen – Nyquist, Sheahan, Tatar – Bertuzzi, Glendening, Miller – Emmerton, Helm, Ferraro.

    Rozhodca: Kozari, Morton – Devorski, Galloway