Ottawa – Colorado 1:3 (kon.) | Buffalo – Montreal 0:2 (kon.) | Chicago – Detroit 4:1 (kon.)
Winnipeg – Dallas 7:2 (kon.)
koniec
Winnipeg Jets
7:2 (3:2, 2:0, 2:0)
Dallas Stars
cz Pondelok 17.03.2014, 01:10 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    47:33
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Dominance domácích ve třetí části pokračuje! Mezi střelce se zapisuje také EVANDER KANE, který využil zaváhání Dallasu ve středním pásmu a svůj únik zakončil opravdu parádně! Bekhendovou kličkou poslal kotouč pod víko a posedmé prostřelil brankáře Dallasu – 7:2! Bez asistence.
     
    43:14
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí si dnešní zápas naprosto užívají a krátce po začátku třetí třetiny přidávají šestou branku! DUSTIN BYFUGLIEN nyní prokázal svůj důraz na brankovišti, vyražený kotouč okamžitě vrátil z bezprostřední blízkosti pod víko a dnes podruhé prostřelil Nilstorpa – 6:2! Asistence: Blake Wheeler a Olli Jokinen.
     
    36:30
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tradiční přesilovou hru se již domácí proměnit podařilo, rozdíl je rázem tříbrankový! DUSTIN BYFUGLIEN dostal nabito od Olliho Jokinena a tvrdou ranou následně propálil vše před sebou – 5:2! Asistence: Olli Jokinen a Tobias Enström.
     
    20:29
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    V jakém tempu nám jedna třetina skončila, přesně v takovém nám ta další začíná! OLLI JOKINEN se po dalším zaváhání hostující obrany zjevil naprosto sám před brankářem, Thomase skvěle vymíchal a poté forhendem zakončil do odkryté klece – 4:2! Asistence: Blake Wheeler a Dustin Byfuglien.
     
    17:02
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Po neproměněném samostatném úniku přihrál Blake Wheeler na modrou čáru na najetého TOBIASE ENSTRÖMA, který nekompromisní ranou zápěstí překonal zklamaného Tima Thomase! Domácí si tak berou vedení zpět na svoji stranu – 3:2! Asistence: Blake Wheeler a Patrice Cormier.
     
    11:54
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Na konci dvanácté minuty je znovu vyrovnáno! MICHAEL FROLÍK obral o kotouč u mantinelu jednoho z hostujících obránců, jeho následnou střelu mu Thomas betonem vrátil, na dorážku již ale nestačil – 2:2! Asistence: Tobias Enström.
     
    07:02
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak s brankami se v úvodních minutách utkání rozhodně nešetří! Stars otáčejí skóre ve svůj prospěch během sedmatřiceti vteřin! TYLER SEGUIN dostal přesný pas zpoza branky a o vzdálenější tyčku poslal z první Dallas poprvé v dnešním zápase do vedení – 1:2! Asistence: Valerij Ničuškin a Jamie Benn.
     
    06:25
    Dallas právě vstřelil branku!
    Jenže vzápětí je z ojedinělé útočné akce na straně druhé vyrovnáno! Al Montoya nedokázal pod svými betony udržel nahození od modré čáry, které dopadlo přímo před ALEXE CHIASSONA, který neměl těžkou úlohu doklepnout volný kotouč do sítě – 1:1! Asistence: Alex Goligoski a Cody Eakin.
     
    03:11
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté se z první střely na branku ujímají vedení, čímž nejlepším možným způsobem odpovídají na tlaku hostujícího Dallasu! Zmatků v rozehrávce dokonale využil JACOB TROUBA, který dostal puk na pravý kruhu a přesnou střelou k tyči propálil Thomase – 1:0! Asistence: Blake Wheeler.

    Petr Dejnožka

    Góly a asistencie: 4. Trouba (Wheeler), 12. Frolík (Enström), 18. Enström (Wheeler, Cormier), 21. Jokinen (Wheeler, Byfuglien), 37. Byfuglien (Jokinen, Enström), 44. Byfuglien (Wheeler, Jokinen), 48. Kane – 7. Chiasson (Goligoski, Eakin), 8. Seguin (Ničuškin, Jamie Benn)


    Winnipeg Jets: Montoya (Hutchinson) – Enström, Bogosian, Trouba, Stuart, Ellerby, Pardy – Frolík, Little, Ladd – Byfuglien, Jokinen, Wheeler – Setoguchi, Slater, Kane – Peluso, Cormier, Tangradi
    Dallas Stars: Thomas (21. Nilstorp) – Daley, Goligoski, Dillion, Jo. Benn, Gončar, Connauton – Ničuškin, Seguin, Ja. Benn – Sceviour, Morin, Cole – Garbutt, Fiddler, Roussel – Chiasson, Mueller, Whitney

    Rozhodca: Rehnan, Devorski – Cameron, Wheler