Augsburg – Schalke 1:2 (kon.)
koniec
FC Augsburg
1:2 (1:1)
FC Schalke 04
Piatok 14.03.2014, 20:30Nemecká Bundesliga
Predzápasové kurzy
     
    49
    Schalke 04 dalo gól! Druhý polčas taktiež začal gólom, ale tentoraz sa radujú hostia! Pekný ťukes na pár dotykov vyšachoval obranu, z ľavej strany potom po chybe Kohra prišla presná prihrávka na KLAASA JANA HUNTELAARA, ktorý už do prázdnej brány musel dať.
     
    34
    Schalke 04 dalo gól! Huntelaar sa neocitol v ofsajde pri spracovávaní lopty na hranici vápna, ale šancu ešte nedal. No na strelu Boatenga bol Manninger nedostatočne pripravený, len ju vyrazil pred seba. KLAAS JAN HUNTELAAR dobiehal najrýchlejšie a preto zblízka do odkrytej brány musel dať.
     
    6
    FC Augsburg dal gól! Zaváhanie obrany hostí je kruto potrestaná! Už druhá dobrá lopta dopredu sa tentoraz niesla celým ihriskom po odkope Manningera, prišla následne vyhratá hlavička na TOBIASA WERNERA. Ten si poradil s chybujúcim Hooglanom po nedôraznej hlavičke a k žrdi prudkou strelou otvára skóre!
    Góly: 6. Werner – 34. Huntelaar, 49. Huntelaar

    Karty:   15. Werner (AUG), 56. Hahn (AUG) – 31. Kohr (SCH), 35. Boateng (SCH), 40. Huntelaar (SCH), 62. Ayhan (SCH), 63. Draxler (SCH), 90+4. Szalai (SCH)


    FC Augsburg: Manninger – Vogt, Callsen-Bracker, Klavan, Ostrzolek – Baier (C), Hahn, Kohr, Altintop, Werner – Bobadilla.
    Náhradníci: Amsif – Hong, de Jong, Milik, Esswein, Ji.

    FC Schalke 04: Fährmann – Hoogland, Höwedes (C), Matip, Kolasinac – K-P. Boateng, Neustädter, Obasi, Draxler, Goretzka – Huntelaar.
    Náhradníci: Hildebrand – Papadopoulos, Ayhan, Max, Meyer, Annan, Szalai.

    Rozhodca: Dankert – Hacker, Rohde