Cambuur – Waalwijk 3:2 (kon.)
koniec
SC Cambuur Leeuwarden
3:2 (2:1)
RKC Waalwijk
cz Piatok 14.03.2014, 20:00 • Cambuur Stadion, Leeuwarden (kapacita 10 250) • Holandská Eredivisie
Predzápasové kurzy
     
    85
    Cambuur právě vstřelil branku!
    A opravdu se tak stalo! ELVIS MANU dokázal využít toho, že obráncům Waalwijku se nepodařilo odhlavičkovat centr, míč tedy propadt až k němu a ten jej poslal do sítě!
     
    66
    Waalwijk právě vstřelil branku!
    A máme opět srovnáno! JEAN-DAVID BEAUGUEL zůstal zcela osamocen v pokutovém území a po přihrávce jednoho ze svých spoluhráčů se prosadil střelou na vzdálenější tyč.
     
    43
    Cambuur právě vstřelil branku!
    Cambuur si bere vedení zpět! V pokutovém území se nejlépe dokázal zorientoval MARTIJN BARTO, jenž se prosadil přesnou střelou k levé tyči, Van Dijk byl be šance.
     
    21
    Waalwijk právě vstřelil branku!
    Tak to je obrovská chyba Nienhuise! Gólman Cambuuru teď vyrobil velkou hrubku, jeden z obránců mu přihrál míč a Nienhuis místo okamžitého odkopu chtěl zkusit kličku, jenže ta mu vůbec nevyšla, čehož využil DAMIANO SCHET, pro něhož už nebylo těžké dostat míč do prázdné branky.
     
    17
    Cambuur právě vstřelil branku!
    Domácí se zaslouženě ujímají vedení. Barto výborně zpracoval výkop brankáře, přihrál do běhu BOBU SCHEPERSOVI, jenž tvrdou střelou z dobrých 30 metrů překonal Van Dijka. Hezký fotbalový moment.

    Vojtěch Konečný

    Góly: 17. Schepers, 43. Barto, 85. Manu – 21. Schet, 66. Beauguel

    Karty:   24. Manu (CMU) – 47. Duits (WAA)


    SC Cambuur Leeuwarden: Nienhuis – Bijker, Van der Laan, Leeuwin, Droste – Ritzmaier, El Makrini, van Moorsel (81. Ogbeche)– Manu (88. Dijkstra), Barto, Schepers (62. Hemmen)
    Náhradníci: Van Boxel, Pereira, Mulders, Hemmen, Dijkstra, Ogbeche, Zeinstra

    RKC Waalwijk: Van Dijk – Amieux, van Weert, Van Hoevelen, Apau (75. Lamey) – Braber, Duits, Sno – Schet (87. Peltzer), Beauguel (85. Joachim), Castelen
    Náhradníci: Šeda, Ivens, Van Mosselveld, Joachim, Anderson, Lamey, Peltzer