Barys – Jekaterinburg 3:2 (po pr.) | Metallurg Magnitogorsk – Vladivostok 3:1 (kon.) | Ufa – Novgorod 1:3 (kon.)
D. Moskva – Jaroslavľ 2:1 (kon.) | Petrohrad – CSKA Moskva 5:1 (kon.) | Kazaň – Novosibirsk 1:3 (kon.)
Doneck – Riga 3:1 (kon.) | Lev – Záhreb 5:2 (kon.)
koniec
Ak Bars Kazaň
1:3 (1:0, 0:3, 0:0)
HC Sibir Novosibirsk
Sobota 08.03.2014, 14:00Play-off KHL
Partner:
     
    36:32
    Novosibirsk dal gól!
    Po dominancii Kazane v úvode stretnutia by len málokto povedal, že v závere druhej tretiny bude vyhrávať Sibir o dva góly. Do reality to však uvádza OLEG GUBIN, ktorý dokončil neúspešný ťah Stepana Zacharčuka na bránku. Jeho spoluhráč bol síce od puku odstavený, no Konstantin Barulin bol vykorčuľovaný z bránky a tak nechránený Gubin mohol využiť jeho zlé postavenie strelou cez vyrážačku. Asistencia: Sergej Šumakov.
     
    28:18
    Novosibirsk dal gól!
    Jori Lehterä povozil puk po útočnom pásme a jeho prihrávku sa rozhodol IGOR OŽIGANOV vyslať na Konstantina Barulina. To, že puk brankárovi domácich prešiel cez lapačku svedčí o tom, že sa rozhodol správne a črtá sa veľké prekvapenie. Asistencia: Jori Lehterä.
     
    21:27
    Novosibirsk dal gól!
    Druhý pokus tejto formácie už bol úspešný, spomínaný JARNO KOSKIRANTA sa dokázal presadiť po vynikajúcej práci Dmytrya Kugryševa. Tomuto útočníkovi dali domáci priveľa priestoru, nakorčuľoval si po pravej strane až na úroveň bránkovej čiary a poslal presný pas na bekhend zakončujúceho Fína. Asistencia: Dmitry Kugryšev.
     
    08:28
    Bars Kazaň dala gól!
    Krásna kolmica od Nikolaja Belova na na MICHAILA VARNAKOVA, ktorý v samostatnom nájazde vycvičil Alexejeva Koskinena blafákom do pravej strany – puk mu zasúval medzi betóny. Asistencie: Nikolai Belov, Stepan Zacharčuk.

    Marián Handzuš

    Góly a asistencie: 9. Varnakov (Belov) – 22. Koskiranta (Kugryshev), 29. Ožiganov (Lehterä), 37. Gubin


    Ak Bars Kazaň: Barulin (Garipov) – Nikulin, Kornejev, Heshka, Medvedev, Zacharčuk, Belov, Jarullin – Tereščenko, Petružálek, Petrov – Stapleton, Pesonen, Burmistrov – Varnakov, Svitov, Milovzorov – Bodrov, Obuchov, Tkačjov.
    HC Sibir Novosibirsk: Koskinen (Bespalov) – Lekomcev, Hrabal, Kutuzov, Alexejev, Martynov, Belov, Ožiganov – Lehterä, Monja, Enlund – Kugryšev, Koskiranta, Kopejkin – Gubin, Sannikov, Šumakov – Romanov, Kvartalnov, Ignatuškin – Butuzov.

    Rozhodca: Ronn, Karabanov – Šichanov, Michel