Kometa Brno – Kladno 4:3 (po pr.) | Slavia – K. Vary 9:3 (kon.) | Vítkovice – Litvínov 3:1 (kon.)
Pardubice – Třinec 7:5 (kon.) | Hradec Králové – Liberec 3:4 (0:1 po s.n.) | Zlín – Sparta Praha 2:1 (kon.)
Chomutov – Plzeň 1:3 (kon.)
koniec
Berani Zlín
2:1 (2:1, 0:0, 0:0)
HC Sparta Praha
cz Utorok 04.03.2014, 18:20 • ZS Luďka Čajky • Tipsport extraliga (ČR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    18:36
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí zahrozili z protiútoku a stahují vedení zpět na svoji stranu. Švrček nedokázal uhlídat rozjetého Honejska, který se štěstím ztečoval kotouč na hokejku Ondřeje Veselého, a ten ve finální fázi našel přesnou příhrou PETRA ZÁMORSKÉHO, který střelou od modré čáry překonává Pöpperleho. Asistence: Ondřej Veselý, Antonín Honejsek.
     
    13:02
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané s notnou dávkou štěstí srovnávají duel. JAN ŠVRČEK se opřel do kotouče a jeho střelu si ztečoval po vlastní břevno obránce Horák. Asistence: Karel Kubát, Jaroslav Hlinka.
     
    8:01
    Zlín právě vstřelil branku!
    Pořádně ledová sprcha pro hokejisty Sparty. Zlínští zahrozili po delším čase a hned je z toho vedoucí trefa! Filip Čech vybojoval kotouč, který předložil JAROSLAVU BALAŠTÍKOVI, který se svižnou střelou dokázal prosadit. Asistence: Filip Čech.

    Ivo Raiskub

    Góly a asistencie: 9. Balaštík (Čech), 19. Zámorský (Veselý, Honejsek) – 14. Švrček (Kubát, Hlinka)


    Berani Zlín: Kašík (Horčička) – Horák, Marušák, Řezníček, Zámorský, Tesařík, Matějíček, Valenta – Köhler, Leška, Balaštík – Veselý, Holík, Honejsek – Čech, Sedláček, Okál – Kubiš, Melenovský, Ondráček.
    HC Sparta Praha: Pöpperle (Málek) – Piskáček, Pilař, Polášek, Sičák, Kubát, Švrček, Kočí – T. Rachůnek, Hlinka, Ton – Buchtele, Pech, Kumstát – I.Rachůnek, Přibyl, Klimek – Forman, Divíšek, Simon.

    Rozhodca: Husička, Mikula – Bryška, Lučan