Vancouver – Ottawa 2:4 (kon.) | NY Rangers – Boston 3:6 (kon.) | Arizona – St. Louis 2:4 (kon.)
Colorado – Tampa Bay 6:3 (kon.) | Anaheim – Carolina 5:3 (kon.)
koniec
Arizona Coyotes
2:4 (1:0, 1:0, 0:4)
St. Louis Blues
cz Pondelok 03.03.2014, 02:00 • Jobing.com Arena, Glendale • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:21
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Je asi rozhodnuto! Tarasenko ve svém obranném pásmu domácím vypíchl kotouč, čímž založil přečíslení 2 na 1. To vyřešil PATRIK BERGLUND naprosto přesnou střelou zápěstím, která zapadla pod břevno a hosté zvyšují na 2:4. Bez asistence.
     
    52:46
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hosté zcela otáčí vývoj zápasu! KEVIN SHATTENKIRK si z modré čáry sjel s kotoučem až k levému kruhu a zápěstím překonal Smithe, který měl zřejmě zakrytý výhled – 2:3! Asistence: Jaden Schwartz a Alexander Steen.
     
    47:39
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Střelecké prokletí Blues je definitivně pryč! MAGNUS PAAJARVI vypálil z pravého kruhu a kotouč zapadl k bližší tyčce domácí svatyně. Je vyrovnáno! Asistence: Alex Pietrangelo.
     
    43:18
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Obrovská radost hostí, kteří se trefují po více než 160 minutách! Blues si vytvořili obrovský tlak. Smith musel několikrát zasahovat, dokázal vyrazit i bekhendovou střelu Schwartze, ale k tomu se odražený puk vrátil a Schwartz přihrál na vzdálenější tyč volnému PATRIKOVI BERGLUNDOVI, který uklízel kotouč do odkryté části branky. Smith se natahoval, ale nedosáhl. Asistence: Jaden Schwartz a Vladimir Tarasenko.
     
    27:09
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Domácí zvyšují na 2:0! Coyotes soupeře přitlačili do jeho obranného pásma a na konci celé akce byla Yandleho lahůdková nahrávka z rohu kluzitě přímo na hůl JEFFA HALPERNA, který už měl před sebou jen prázdnou klec. Asistence: Keith Yandle a Kyle Chipchura.
     
    02:56
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Domácí začali utkání výborně a ujímají se vedení! Přečíslení obrany Bluesmanů vyřešil Stone přihrávkou před brankoviště, kam si najel PAUL BISSONNETTE a ten zblízka překonal Millera. Asistence: Michael Stone.

    Martin Augustin

    Góly a asistencie: 3. Bissonnette (Stone), 28. Halpern (Yandle, Chipchura) – 44. Berglund (Schwartz, Tarasenko), 48. Paajarvi (Pietrangelo), 53. Shattenkirk (Schwartz, Steen), 59. Berglund (Tarasenko)


    Arizona Coyotes: Smith (Greiss) – Michálek, Ekman-Larsson, Morris, Yandle, Stone, Schlemko – Boedker, Vermette, Doan – Vrbata, Hanzal, Klinkhammer – Chipchura, Ribeiro, Korpikoski – Moss, Halpern, Bissonnette. Trenér: Dave Tippett
    St. Louis Blues: Miller (Elliott) – Bouwmeester, Pietrangelo, Jackman, Shattenkirk, Polák, Colaiacovo – Steen, Backes, Schwartz – Oshie, Roy, Ott – Tarasenko, Berglund, Paajarvi – Reaves, Lapierre, Morrow. Trenér: Ken Hitchcock.

    Rozhodca: VanMassenhoven, Walsh – Grandt, Racicot

    Diváci: 13955