Metallurg Magnitogorsk – D. Moskva 1:0 (1:0 po s.n.) | Ufa – Kazaň 1:0 (kon.) | Čeljabinsk – Viťaz 3:2 (kon.)
Čerepovec – Jekaterinburg 2:1 (kon.) | CSKA Moskva – Záhreb 1:3 (kon.) | Jaroslavľ – Jugra Chanty-Mansijsk 6:2 (kon.)
Nižnekamsk – Novgorod 3:5 (kon.) | A. Mytišči – Omsk 2:0 (kon.) | Petrohrad – Barys 3:2 (kon.)
Riga – S.Moskva 3:2 (kon.) | HC Slovan – Doneck 1:2 (kon.) | Lev – Dinamo Minsk 3:1 (kon.)
koniec
Neftechimik Nižnekamsk
3:5 (2:2, 0:0, 1:3)
HC Torpedo Nižnij Novgorod
Piatok 28.02.2014, 16:00 • Ice Palace, Nižnekamsk • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojované!
    V úvode tretej dvadsaťminútovky tohto zápasu boli aktívnejší hráči domáceho Nižnekamsku, ktorí sa po góle Kulikova v 53. minúte dostali do vedenia. Následne však Torpedo zabralo na plné obrátky a po góloch Immonena, Skačkova v presilovej hre a Wojteka do prázdnej brány v presilovej hre dokázalo strhnúť vedenie na svoju stranu.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch zo zápasov KHL.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (18:23:48)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:53
    Torpédo Novgorod dal gól!
    Hostia dokázali v závere stretnutia vsietiť aj svoj piaty gól do prázdnej domácej brány! Jeho autotom je WOJTEK WOLSKI. Bez asistencií.
     
    59:45
    Domáci to skúšajú v pätici bez gólmana Daltona!
     
    59:08
    Tréner domáceho Nižnekamsku si vyžiadal oddychový čas!
     
    58:05
    Torpedo si v závere zápasu zahrá v početnej výhode. Na dve minúty si za seknutie odchádza sadnúť Alexander Bryncev. Vyzerá to na koniec nižnekamských šancí.
     
    57:13
    Domáci hokejisti sa snažia ešte vyrovnať, no zatiaľ sa im nedarí prejsť do útočného pásma, keďže hostia intenzívne forčekujú.
     
    56:20
    Torpédo Novgorod dal gól!
    Hostia sa krátko pred vypršaním ich presilovej hry dostávajú opäť do vedenia! Po fantastickej prihrávke od Paršina sa k puku na ľavom krídle dostal JEVGENIJ SKAČKOV, ktorý svojou strelou z prvej nekompromisne skóroval. Asistencie si pripisujú hráči Denis Paršin a Alexander Makarov.
     
    55:34
    Hosťujúci hokejisti si počas svojej presilovej hry zatiaľ veľmi nerozumejú vo svojej prihrávkovej kombinácii a nedarí sa im ani strieľať.
     
    54:23
    Tréner Torpeda Nižnij Novgorod si vyžiadal oddychový čas!
     
    54:23
    Hostia si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za podrazenie odchádza sadnúť domáci obranca Mnacjan.
     
    53:19
    Galuzin hľadal svojou prihrávkou z pravej strany aktívneho Krasnoslobodceva, no napokon sa mu to nepodarilo, keďže pozorný Romanov puk zachytil.
     
    52:53
    Torpédo Novgorod dal gól!
    Hostia nenechali na seba dlho čakať a dokázali vyrovnať! Po skvelej prihrávke od Wolskeho sa k puku dostal JARKKO IMMONEN, ktorý svojou peknou strelou švihom nedal gólmanovi Daltonovi žiadnu šancu. Asistenciu si pripisuje Wojtek Wolski.
     
    52:28
    Nižnekamsk dal gól!
    Domáci sa poprvýkrát v zápase dostávajú do vedenia! Po rýchlom protiútoku sa k puku dostal Berezin, ten ešte nepálil, ale skvelou prihrávkou našiel PAVLA KULIKOVA, ktorý svojou delovkou nedal gólmanovi Kasutinovi žiadnu šancu. Asistencie si pripisujú hráči Maxim Berezin a Jaroslav Aľševskij.
     
    51:33
    Koukal pálil z hranice pravého kruhu, no gólman Kasutin predviedol pomerne istý zákrok, keď puk vyrazil do bezpečia za svoju bránu.
     
    50:26
    Salminen sa predral cez Kosmačjova po pravom krídle, no napokon narazil na Daltona, ktorý aj tentokrát zachytil puk vo svojej výstroji.
     
    49:11
    Makarov napriahol svoju hokejku za pravým kruhom, no jeho delovka napokon skončila len v moci gólmana Daltona, ktorý dobre zasahoval svojou lapačkou.
     
    48:37
    Tataruchin sa dostal do zakončenia na pravej strane, no gólman Kasutin bol v strehu a puk prikryl pod svojou lapačkou.
     
    47:28
    Wolski pálil z pravej strany, no jeho delovka skončila len na hokejke pozorného Kosmačjova, ktorý upokojuje tempo hry.
     
    46:22
    Kolanos pálil z medzikružia, no ani jeho delovka napokon skončila len tesne nad bránou domáceho Nižnekamsku.
     
    45:11
    Kosmačjov pálil z hranice pravého kruhu a gólman Kasutin sa musel poriadne obracať. Napokon však puk zachytil pod svojou dobre osadenou výstrojou.
     
    44:38
    Hostia sú pri puku v útočnom pásme, kde si ho veľmi dobre prihrávajú. Domáca defenzíva je však v strehu a bránia sa naozaj veľmi dobre.
     
    43:44
    Hostia si zahrajú v početnej výhode. Domáci Zdunov obdržal 2+10 minútový trest za napadnutie na oblasť hlavy a krku.
     
    43:21
    Salminen preveril gólmana Daltona dobrou strelou z pravej strany, no jeho delovka skončila len tesne vedľa domácej brány.
     
    42:27
    Immonen našiel dobrou prihrávkou Wolskeho na ľavom krídle, no jeho tvrdá delovka skončila len v moci pozorného gólmana Daltona.
     
    41:18
    Tataruchin našiel dobrou prihrávkou z pravej strany svojho spoluhráča Zdunova na ľavom krídle, no Zdunovova strela bola napokon zblokovaná len na ochrannú sieť.
     
    40:27
    Valentenko nekompromisne pálil spoza kruhov, no jeho delovku gólman Dalton bez problémov zachytil vo svojom náručí.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Druhá dvadsaťminútovka tohto zápasu góly nepriniesla, no určite sa bolo na čo pozerať. V závere sme mohli vidieť aj nespokojnosť na strane zástupcov hosťujúceho Torpeda, kvôli čomu budú hostia v úvode tretej tretiny hrať v oslabení o jedného muža.

    Podarí sa jednému z tímov rozhodnúť o triumfe v tomto zápase počas tretej tretiny alebo uvidíme aj predĺženie?
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:03
    Domáci si zahrajú v početnej výhode. Lavička hostí obdržala dvojminútový trest za nešportové jednanie zástupcov klubu.
     
    39:03
    Hosťujúci Jevgenij Skačkov obdržal za zbytočné protesty na adresu hlavných rozhodcov desaťminútový osobný trest.
     
    38:17
    Chochrjakov zakončoval z pravej strany a takmer prekonal gólmana Kasutina, no ten v poslednej chvíli skvele zakročil svojimi betónmi a puk zblokoval do bezpečia.
     
    37:24
    Chomickij našiel skvelou prihrávkou svojho spoluhráča Konkova, no jeho projektil z ťažkého uhla na ľavej strane napokon gólman Dalton skrotil vo svojej lapačke.
     
    36:17
    Netík potiahol puk pred hosťujúcu bránu cez stred a následne aj dobre zakončoval, no gólman Kasutin bol dobre vykorčuľovaný a puk zachytil vo svojej výstroji.
     
    35:27
    Belochvostikov predviedol peknú exhibíciu, keď prešiel zo stredného pásma až pred gólmana Daltona, no práve pred ním zazmätkoval a minul priestor nižnekamskej brány.
     
    34:24
    Sexton prihrával na útočnú čiaru pred Kosmačjova, ktorý pálil z prvej, no jeho delovka skončila len tesne vedľa Kasutinovej brány. Následne útočia hráči Torpeda.
     
    33:40
    Krasnoslobodcev si vychutnal obrancu Lisova, cez ktorého s prehľadom prešiel, no napokon narazil na roletu gólmana Daltona, ktorý dobre zasiahol svojou vyrážačkou.
     
    32:17
    Hostia hrajú už v plnom počte a dokázali sa teda ubrániť vo svojom oslabení. Nižnekamsk je však stále pri puku a snaží sa dostať do vedenia.
     
    31:04
    Domácim hokejistom sa v tejto presilovej hre zatiaľ veľmi nedarí. Po nedôraznej strele z pravej strany od Immonena sa k puku dostal pozorný Dalton, ktorý upokojuje tempo hry.
     
    30:11
    Salminen nekompromisne pálil z ľavej strany, no jeho delovka skončila len v lapačke pozorného gólmana Daltona, ktorý aj tentokrát skvele čítal hru.
     
    29:29
    Domáci si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za seknutie odchádza sadnúť domáci obranca Alexander Makarov.
     
    28:34
    Ľuduchin skúsil preveriť gólmana Daltona ďalekotonážnou strelou ešte zo stredného pásma, no puk skončil len tesne vedľa nižnekamskej brány.
     
    27:22
    Wolski sa zbavil domáceho obrancu Kosmačjova na pravej strane, následne dobre pálil, no jeho delovka skončila len v moci gólmana Daltona.
     
    26:18
    Koukal získal puk na ľavom kruhu, následne ho chcel prihrávať na pravé krídlo pred Truňova, no nepodarilo sa mu to. Túto prihrávku zachytil aktívny Immonen, ktorý upokojuje tempo hry.
     
    25:11
    Skačkov napriahol svoju hokejku na hranici pravého kruhu, no jeho delovka napokon skončila len tesne nad bránou gólmana Daltona, ktorý zasahovať nemusel.
     
    24:27
    Kulikov hľadal dobrou prihrávkou z pravého kruhu na ľavom krídle Jaroslava Aľševskeho, no ten sa k puku cez pozorného Valentenka už nedostal.
     
    23:19
    Kolanos preveril nižnekamskú defenzívu dobrou strelou z pravej strany, no jeho projektil napokon pozorný obranca Berezin zblokoval na zadný mantinel.
     
    22:31
    Lisov našiel dobrou prihrávkou z pravej strany svojho spoluhráča Rybina, no jeho nedôrazná strela švihom z pravej strany neprekvapila pozorné betóny gólmana Kasutina.
     
    21:24
    Makarov nekompromisne pálil spoza kruhov, no jeho tvrdá delovka skončila zblokovaná jedným z domácich obrancov len na ochrannej sieti.
     
    20:47
    V úvode druhej tretiny sa k puku po vyhratom vhadzovaní v strednom pásme dostali hokejisti Nižnekamska, ktorí sa snažia ofenzívne presadiť.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Prvá dvadsaťminútovka tohto zápasu priniesla naozaj veľmi vyrovnaný priebeh, keď sa najskôr favorizovaní hostia dostali v 4. minúte do vedenia po góle Skačkova. Náslende však hneď v 6. minúte vyrovnával domáci Jaroslav Aľševskij. Hostia sa v 14. minúte počas presilovej hry dostali opäť do vedenia, no na vyrovnávajúci gól v 19. minúte od domáceho Chochrjakova už nedokázali zareagovať.

    Podarí sa jednému z tímov zabojovať naplno v druhej tretine, dostať sa do vedenia a následne si svoj náskok aj udržať?
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:17
    Grigorjev preveril pozornosť domáceho gólmana Daltona, no jeho projektil pozorný ochranca nižnekamskej svätyne zachytil vo svojej lapačke.
     
    18:39
    Nižnekamsk dal gól!
    Domáci hokejisti sa opäť doťahujú na svojho súpera! Po skvelom samostatnom úniku v znení PJOTRA CHOCHRJAKOVA gólman Kasutin dobre vykočuľoval, no napokon už zasiahnuť nedokázal. Bez asistencií.
     
    17:44
    Wolski po skvelej prihrávke od Immonena pálil z ľavej strany, no jeho delovka minula priestor domácej nižnekamskej brány.
     
    16:22
    Zdunov sa rýchlo presúval po ľavom krídle, no nerozumel si so svojim spoluhráčom Tataruchinom. Túto dvojicu napokon zastavilo postavenie mimo hry.
     
    15:22
    Koukal hľadal dobrou prihrávkou z ľavej strany svojho spoluhráča Truňova, no ten sa napokon cez pozorného Valentenka nedostal k puku.
     
    14:25
    Aj domáci hokejisti si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za krosček odchádza sadnúť Valentenko.
     
    13:05
    Torpédo Novgorod dal gól!
    Hokejisti hosťujúceho Torpeda Nižnij Novgorod sa dostávajú do vedenia v presilovej hre! Po skvelej prihrávkovej kombinácii sa k puku na modrej čiare dostal JUUSO HIETANEN, ktorý svojou delovkou nedal gólmanovi Daltonovi žiadnu šancu. Asistencie si pripisujú hráči Wojtek Wolski a Sakari Salminen.
     
    12:13
    Hostia si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za nedovolené bránenie odchádza sadnúť Stanislav Aľševskij.
     
    11:22
    Salminen prihrával na Kolanosa z pravej strany, no následne sa k puku dostal pozorný Berezin, ktorý upokojuje tempo hry.
     
    10:24
    Kosmačjov nekompromisne pálil spoza kruhov, no gólman Kasutin si zachoval chladnú hlavu a puk zachytil vo svojej výstroji.
     
    09:30
    Krasnoslobodcev potiahol puk po pravom krídle až pred domácu bránu, no tam gólman Dalton skvele zakročil svojimi betónmi.
     
    05:14
    Nižnekamsk dal gól!
    Domáci dokázali bleskovo vyrovnať! Po fantastickej prihrávke od Kulikova sa do zakončenia dostal JAROSLAV AĽŠEVSKIJ, ktorý prekonal gólmana Kasutina. Asistenciu si pripisuje Pavel Kulikov.
     
    04:22
    Valentenko preveril gólmana Daltona tvrdou strelou spoza kruhov, no jeho projektil skončil zblokovaný len na ochrannej sieti.
     
    03:44
    Torpédo Novgorod dal gól!
    Hokejisti hosťujúceho Torpeda sa v úvode prvej tretiny dostávajú do vedenia! Po skvelej prihrávkovej kombinácii sa do zakončenia dostal JEVGENIJ SKAČKOV, ktorý svojou delovkou nedal gólmanovi Daltonovi žiadnu šancu. Asistencie si pripisujú hráči Pavel Valentenko a Vadim Krasnoslobodcev.
     
    02:38
    Immonen sa snažil presadiť svojim únikom po pravom krídle, no napokon bol neúspešný, keďže ho pozorný Kosmačjov odstavil od puku.
     
    01:13
    Prvý nižnekamský útok sa dostal pred gólmana Kasutina, no napokon nedokázal nič zaujímavé vymyslieť. Následne útočia hráči hosťujúceho Torpeda.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 5000 divákov.
     
    00:15
    V úvode prvej tretiny sa k puku dostali hráči domáceho Nižnekamska, ktorí sa snažia ofenzívne presadiť, no zatiaľ sa im v tom veľmi nedarí.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    Neftechimik Nižnekamsk: Dalton (Mamedov) – Berezin, Kosmačjov, Kurbatov, Šulakov, Lisov, Romanov, Mnacjan, Brincev – Koukal, Truňov, Sexton – Chochrjakov, Taratuchin, Zdunov – Rybin, Polygalov, Netík – Kulikov, J. Aľševskij, S. Aľševskij

    HC Torpedo Nižnij Novgorod: Kasutin (Gelašvili) – Hietanen, Makarov, Valentenko, Bernackij, Grigorjev, Chomickij, Belochvostikov – Wolski, Immonen, Ľuduchin – Paršin, Salminen, Kolanos – Galuzin, Krasnoslobodcev, Skačkov – Baďukov, Konkov, Tverdochlebov – Potapov.

    Rozhodca: Vladislav Kiseľov, Roman Ščeňov – Eduard Metalnikov, Alexander Sirotkin.
     
    Srdečne Vás vítam pri v poradí už 52. kole Kontinentálnej hokejovej ligy!
    V tomto online prenose Vám budem pravidelnými príspevkami približovať aktuálne dianie zo štadióna Ice Palace v Nižnekamsku, kde proti sebe od 16:00 SEČ nastúpia tímy Neftechimik Nižnekamsk a HC Torpedo Nižnij Novgorod.

    Domáci celok Neftechimik Nižnekamsk sa po 51 odohraných zápasoch nachádza na nepriaznivej dvanástej priečke východnej konferencie so ziskom 54 bodov a gólovým skóre 117:142 za 18 výhier (4 mimo riadnej hracej doby) a 33 prehier (4 mimo riadnej hracej doby). Pred Neftechimikom Nižnekamsk momentálne na jedenástej priečke sídli Jugra Chanty-Mansijsk s náskokom siedmich bodov a za Nižnekamskom na trinástej priečke Metallurg Novokuzneck so stratou siedmich bodov.

    Hosťujúce Torpedo Nižnij Novgorod je v oveľa lepšej situácii ako jeho dnešný súper z Nižnekamsku. Torpedo sídli po 51 odohraných zápasoch v základnej časti KHL na piatej priečke východnej konferencie so ziskom 88 bodov a gólovým skóre 145:114 za 30 výhier (7 mimo riadnej hracej doby) a 21 prehier (5 mimo riadnej hracej doby). Pred Torpedom momentálne na štvrtej priečke sídli Salavat Julajev Ufa s rovnakým počtom bodov, no o niečo lepším gólovým skóre a za Torpedom na šiestej priečke sídli Sibir Novosibirsk so stratou štyroch bodov.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:00.

    Góly a asistencie: 6. J. Aľševskij (Kulikov), 19. Chochrjakov, 53. Kulikov (Berezin, J. Aľševskij) – 4. Skačkov (Valentenko, Krasnoslobodcev), 14. Hietanen (Wolski, Salminen), 53. Immonen (Wolski), 57. Skačkov (Paršin, Makarov), 60. Wolski


    Neftechimik Nižnekamsk: Dalton (Mamedov) – Berezin, Kosmačjov, Kurbatov, Šulakov, Lisov, Romanov, Mnacjan, Brincev – Koukal, Truňov, Sexton – Chochrjakov, Taratuchin, Zdunov – Rybin, Polygalov, Netík – Kulikov, J. Aľševskij, S. Aľševskij
    HC Torpedo Nižnij Novgorod: Kasutin (Gelašvili) – Hietanen, Makarov, Valentenko, Bernackij, Grigorjev, Chomickij, Belochvostikov – Wolski, Immonen, Ľuduchin – Paršin, Salminen, Kolanos – Galuzin, Krasnoslobodcev, Skačkov – Baďukov, Konkov, Tverdochlebov – Potapov.

    Rozhodca: Vladislav Kiseľov, Roman Ščeňov – Eduard Metalnikov, Alexander Sirotkin

    Diváci: 5000