Metallurg Magnitogorsk – D. Moskva 1:0 (1:0 po s.n.) | Ufa – Kazaň 1:0 (kon.) | Čeljabinsk – Viťaz 3:2 (kon.)
Čerepovec – Jekaterinburg 2:1 (kon.) | CSKA Moskva – Záhreb 1:3 (kon.) | Jaroslavľ – Jugra Chanty-Mansijsk 6:2 (kon.)
Nižnekamsk – Novgorod 3:5 (kon.) | A. Mytišči – Omsk 2:0 (kon.) | Petrohrad – Barys 3:2 (kon.)
Riga – S.Moskva 3:2 (kon.) | HC Slovan – Doneck 1:2 (kon.) | Lev – Dinamo Minsk 3:1 (kon.)
koniec
Neftechimik Nižnekamsk
3:5 (2:2, 0:0, 1:3)
HC Torpedo Nižnij Novgorod
Piatok 28.02.2014, 16:00 • Ice Palace, Nižnekamsk • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojované!
    V úvode tretej dvadsaťminútovky tohto zápasu boli aktívnejší hráči domáceho Nižnekamsku, ktorí sa po góle Kulikova v 53. minúte dostali do vedenia. Následne však Torpedo zabralo na plné obrátky a po góloch Immonena, Skačkova v presilovej hre a Wojteka do prázdnej brány v presilovej hre dokázalo strhnúť vedenie na svoju stranu.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch zo zápasov KHL.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (18:23:48)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:53
    Torpédo Novgorod dal gól!
    Hostia dokázali v závere stretnutia vsietiť aj svoj piaty gól do prázdnej domácej brány! Jeho autotom je WOJTEK WOLSKI. Bez asistencií.
     
    59:45
    Domáci to skúšajú v pätici bez gólmana Daltona!
     
    59:08
    Tréner domáceho Nižnekamsku si vyžiadal oddychový čas!
     
    58:05
    Torpedo si v závere zápasu zahrá v početnej výhode. Na dve minúty si za seknutie odchádza sadnúť Alexander Bryncev. Vyzerá to na koniec nižnekamských šancí.
     
    57:13
    Domáci hokejisti sa snažia ešte vyrovnať, no zatiaľ sa im nedarí prejsť do útočného pásma, keďže hostia intenzívne forčekujú.
     
    56:20
    Torpédo Novgorod dal gól!
    Hostia sa krátko pred vypršaním ich presilovej hry dostávajú opäť do vedenia! Po fantastickej prihrávke od Paršina sa k puku na ľavom krídle dostal JEVGENIJ SKAČKOV, ktorý svojou strelou z prvej nekompromisne skóroval. Asistencie si pripisujú hráči Denis Paršin a Alexander Makarov.
     
    55:34
    Hosťujúci hokejisti si počas svojej presilovej hry zatiaľ veľmi nerozumejú vo svojej prihrávkovej kombinácii a nedarí sa im ani strieľať.
     
    54:23
    Tréner Torpeda Nižnij Novgorod si vyžiadal oddychový čas!
     
    54:23
    Hostia si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za podrazenie odchádza sadnúť domáci obranca Mnacjan.
     
    53:19
    Galuzin hľadal svojou prihrávkou z pravej strany aktívneho Krasnoslobodceva, no napokon sa mu to nepodarilo, keďže pozorný Romanov puk zachytil.
     
    52:53
    Torpédo Novgorod dal gól!
    Hostia nenechali na seba dlho čakať a dokázali vyrovnať! Po skvelej prihrávke od Wolskeho sa k puku dostal JARKKO IMMONEN, ktorý svojou peknou strelou švihom nedal gólmanovi Daltonovi žiadnu šancu. Asistenciu si pripisuje Wojtek Wolski.
     
    52:28
    Nižnekamsk dal gól!
    Domáci sa poprvýkrát v zápase dostávajú do vedenia! Po rýchlom protiútoku sa k puku dostal Berezin, ten ešte nepálil, ale skvelou prihrávkou našiel PAVLA KULIKOVA, ktorý svojou delovkou nedal gólmanovi Kasutinovi žiadnu šancu. Asistencie si pripisujú hráči Maxim Berezin a Jaroslav Aľševskij.
     
    51:33
    Koukal pálil z hranice pravého kruhu, no gólman Kasutin predviedol pomerne istý zákrok, keď puk vyrazil do bezpečia za svoju bránu.
     
    50:26
    Salminen sa predral cez Kosmačjova po pravom krídle, no napokon narazil na Daltona, ktorý aj tentokrát zachytil puk vo svojej výstroji.
     
    49:11
    Makarov napriahol svoju hokejku za pravým kruhom, no jeho delovka napokon skončila len v moci gólmana Daltona, ktorý dobre zasahoval svojou lapačkou.
     
    48:37
    Tataruchin sa dostal do zakončenia na pravej strane, no gólman Kasutin bol v strehu a puk prikryl pod svojou lapačkou.

    Góly a asistencie: 6. J. Aľševskij (Kulikov), 19. Chochrjakov, 53. Kulikov (Berezin, J. Aľševskij) – 4. Skačkov (Valentenko, Krasnoslobodcev), 14. Hietanen (Wolski, Salminen), 53. Immonen (Wolski), 57. Skačkov (Paršin, Makarov), 60. Wolski


    Neftechimik Nižnekamsk: Dalton (Mamedov) – Berezin, Kosmačjov, Kurbatov, Šulakov, Lisov, Romanov, Mnacjan, Brincev – Koukal, Truňov, Sexton – Chochrjakov, Taratuchin, Zdunov – Rybin, Polygalov, Netík – Kulikov, J. Aľševskij, S. Aľševskij
    HC Torpedo Nižnij Novgorod: Kasutin (Gelašvili) – Hietanen, Makarov, Valentenko, Bernackij, Grigorjev, Chomickij, Belochvostikov – Wolski, Immonen, Ľuduchin – Paršin, Salminen, Kolanos – Galuzin, Krasnoslobodcev, Skačkov – Baďukov, Konkov, Tverdochlebov – Potapov.

    Rozhodca: Vladislav Kiseľov, Roman Ščeňov – Eduard Metalnikov, Alexander Sirotkin

    Diváci: 5000