Třinec – Kladno 6:0 (kon.) | Plzeň – Slavia 4:1 (kon.) | Zlín – Chomutov 6:3 (kon.)
Litvínov – K. Vary 2:1 (kon.) | Hradec Králové – Vítkovice 2:3 (0:2 po s.n.) | Liberec – Pardubice 4:1 (kon.)
Sparta Praha – Kometa Brno 7:0 (kon.)
koniec
Bílí Tygři Liberec
4:1 (1:0, 2:0, 1:1)
HC Dynamo Pardubice
cz Utorok 25.02.2014, 18:00 • Tipsport aréna, Liberec • Tipsport extraliga (ČR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    53:22
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Tak přece jen jsme se dočkali branky hostů, kteří tak využívají přesilovku. Gregorc od modré posílal kotouč do brankoviště, kde za zmateného Lašáka dorážel TOMÁŠ ZOHORNA. Asistence: Blaž Gregorc, Jan Kolář.
     
    50:48
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec přidává i gól ze hry pět na pět a vede už o čtyři branky! Tygři se vydali do úniku, který vedl Filippi, ten na sebe stáhl hráče, nabídnul puk PETRU VAMPOLOVI, který dokázal hezky obhodit Hudáčka a přidává svůj druhý dnešní gól. Asistence: Tomáš Filippi, Petr Nedvěd.
     
    36:15
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovku pět na tři, zároveň dávají i dnešní druhý gól v přesilovce a vedou už 3:0! Nedvěd ze své oblíbené pozice v pravém kruhu našel u vzdálenější tyče PETRA VAMPOLU, který jen sklepl za záda gólmana hostů. Asistence: Petr Nedvěd.
     
    25:49
    Liberec právě vstřelil branku!
    Využitá přesilová hra a Liberečtí jdou už do dvoubrankového vedení! Hunkes od modré poslal kotouč před branku, kde se snažil dorážet Výtisk. Puk se však odrazil vpravo na TOMÁŠE FILIPPIHO, který měl před sebou prázdnou branku a jednoduše zavěsil pod víko. Asistence: Jan Výtisk, Jiří Hunkes.
     
    08:28
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberečtí skórují v oslabení! Valský unikal pardubické obraně a snažil se zakončovat, k teči se ještě měl TOMÁŠ BULÍK. Ten byl ale podražen a rozhodčí už zvedal pravici, nakonec však domácí útočník dokázal kotouč prostrčit až za záda Hudáčka. Asistence: Jakub Valský.

    Tomáš Dolejš

    Góly a asistencie: 9. Bulík (Valský), 26. Filippi (Výtisk, Hunkes), 37. Vampola (Nedvěd), 51. Vampola (Filippi, Nedvěd) – 54. Zohorna (Gregorc, Kolář)


    Bílí Tygři Liberec: Lašák (Melicherčík) – Vitásek, Hunkes, Výtisk, Gřegořek, Čakajík, Voráček, Derner – Filippi, Nedvěd, Vampola – Víšek, Bulík, Urban – J. Vlach, Bulíř, Valský – Kica, Jass
    HC Dynamo Pardubice: Hudáček (Salfický) – Kočí, Zdráhal, Ďaloga, Benák, Vašíček, Gregorc, Korím – Tybor, Zohorna, Kolář – Pianov, Nosek, Radil – Mozer, Cetkovský, Endál – Moučka, Špaček, Číp

    Rozhodca: Hodek, Šindler – Bláha, Kostka

    Diváci: 4 471