Paneuropa Kings – Managers 6:4 (kon.)
koniec
Paneuropa Kings Bratislava
6:4 (0:0, 3:1, 3:3)
VŠEMvs MANAGERS Bratislava
Pondelok 24.02.2014, 17:25 • Zimný štadión Vladimíra Dzurillu v Ružinove, Bratislava • European University Hockey League
Partner:
     
    59:31
    Paneuropa Kings dali gól!

    Je rozhodnuté!! Managers stratili puk na útočnej modrej čiare, do brejku sa dostali dvaja hráči Kings, Marušiak sa snažil nahrať na druhú stranu, nahrávku ešte zblokoval obranca, aj tak sa však dostala ku PATRIKOVI SZABOÓVI, ktorý nekompromisnou strelou zavŕšil svoj hetrik!
    Asistencie : Marek Marušiak
     
    58:09
    Orlík teraz puk nepokryl a len ho vyrazil pred dobiedzajúceho hráča Managers, od ktorého sa puk odrazil len tesne mimo ľavej žrde!
     
    56:49
    Managers Bratislava dali gól!

    Neuveriteľné, Managers v rozmedzí dvoch minút znižujú iba na rozdiel jedného gólu a sú tak opäť v hre o body! Teraz sa im podarilo prečísliť domácu obranu, medzi kruhmi si puk prebral ADAM PODGORSKI a presnou strelou zápästím do horného rohu prekonal Orlíka!
    Asistencie : Oliver Granec, Peter Dobrovodský
     
    55:44
    Managers Bratislava dali gól!

    Nádherná akcia Managers zakončená gólom! Všetko začalo v obrannom pásme Managers, kde Hudcovský obral o puk Kovalčíka, aby následne expresne rýchlo našliapol, prenikol do útočného pásma, na druhej strane našiel presnou prihrávkou LUKÁŠA MUCHU a ten nekompromisnou delovkou znižuje!
    Asistencie : Norbert Hudcovský
     
    52:05
    Paneuropa Kings dali gól!

    Okamžite je to ale znovu o tri góly! Kings sa dostali do prečíslenia, puk si pred bránkou prebral MAREK MARUŠIAK a brankára si blafákom doslova vychutnal!
    Asistencie : Miroslav Hanák, Patrik Szabó
     
    51:44
    Managers Bratislava dali gól!

    Snaha Managers predsa len rezultuje v zníženie stavu! Strelu zblízka ešte Orlík vyrazil, k dorážke sa však pred bránou dostal MARTIN JUST a nekompromisne zavesil presne do hornej časti brány!
    Bez asistencie.
     
    50:58
    Tak čo teraz zahodil Hudcovský, nad tým sa bude ešte zrejme aj on sám dlho zamýšľať. Po vyšachovaní obrany mal totiž pred sebou prázdnu bránu, avšak ešte krížnou prihrávkou nahrával, kde však už nemal spoluhráča a puk tak skončil mimo brány!
     
    50:36
    Bobocký po nahrávke Kleina zakončoval sám pred Porubským, ten jeho strelu aj dorážku vyráža svojimi betónmi!
     
    50:04
    Slučiak teraz pred bránou zakončoval v bezprostrednej blízkosti a takmer pretlačil puk za čiaru! Rozhodca však akciu zastavil, nakoľko Slučiak nakorčuľoval až do bránkoviska, čo pravidlá nepovoľujú.
     
    48:45
    Na druhej strane opäť zvonila konštrukcia brány, dnes už tretí raz. Po prihrávke Hanáka sa v ideálnej pozícii medzi kruhmi oprel do puku Marušiak a jeho strela sa odrazila od hornej žŕdky smerom von do ihriska, teraz stálo pri Managers veľa šťastia!
     
    45:55
    Paneuropa Kings dali gól!

    Kings teraz doslova rozobrali obranu Managers! Po viacerých pekných prihrávkach ostal za bránou osamotený Zvara, presnou prihrávkou našiel medzi kruhmi JOZEFA FABA a ten strelou z prvej do priestoru medzi betónom a vyrážačkou brankára zvyšuje už na trojgólový rozdiel!
    Asistencie : Rastislav Zvara
     
    42:55
    Kalina využil svoje fyzické dispozície, z pravej strany sa z rohu klziska pretlačil až pred bránu, kde aj zakončil, triafa však vonkajšiu žrď Porubského svätyne!
     
    39:31
    Managers v skutočne výbornej možnosti na zníženie! Dvaja hráči totiž postupovali sami na osamoteného Orlíka, L. Mucha ale trochu sebecky zakončoval sám a nevšímal si korčuľujúceho spoluhráča, jeho strelu medzi betóny vyrazil Orlík a zachránil tak svoje mužstvo od nepríjemného zníženia náskoku na konci tretiny!
     
    38:49
    Teraz Fabo oveľa nebezpečnejšie po prihrávke Kovalčíka, jeho strelu z bezprostrednej blízkosti vyráža ramenom Porubský!
     
    37:05
    Kings si zahrajú presilovku, za podrazenie si dve minúty odsedí L. Mucha.
     
    36:32
    Domáci v prečíslení troch proti jednému! Hanák s Marušiakom sa snažili vykombinovať jediného obrancu Managers, ten sa však obetavo vrhol na ľad a gólovú prihrávku zblokoval vlastným telom! Dnešný zápas má naozaj všetko, vrátane obetavých či tvrdých férových zákrokov!
     
    35:34
    Mohlo byť znížené! Na pravom kruhu sa skvele uvoľnil Slučiak a veľmi šikovne zakončoval bekhendovou strelou, Orlík bol ale pozorný a túto nebezpečnú strelu vyrazil do bezpečia!
     
    34:24
    V závere presilovky aspoň jedna šanca Managers! Od modrej tvrdo strieľal Porupčan, Orlík toho veľa nevidel, predsa len však stihol svojimi betónmi úspešne zasiahnuť!
     
    32:26
    Managers si zahrajú presilovku! Menší trest inkasovala hráčska lavica Kings, keď bolo na ľade až príliš veľa hráčov tohto tímu, čo sa samozrejme trestá dvomi minútami. Trest si odsedí dnešný najlepší strelec Szabó.
     
    29:31
    Paneuropa Kings dali gól!

    Kings teraz mali kúsok povestného hokejového šťastia! Dostali sa totiž do ďalšieho útoku, na ľavej strane sa pred chrbtom k bránke ocitol Klein a zadovkou ,,na slepo" našiel na protiľahlej žrde MIROSLAVA BOBOCKÉHO, ktorý už nemal problém zasunúť puk do prázdnej brány!
    Asistencie : Mário Klein, Jozef Fabo
     
    28:45
    Zvara teraz v dvoch obrovských šanciach! Najprv mu medzi kruhy ideálne nabil Jančovič, Zvarovu strelu ale Porubský efektne vyrazil. Následne útočník domácich sám postupoval na brankára, toho si peknou sťahovačkou na forehand položil na ľad a už zakončoval do odkrytej brány, tam ale skvele zakročil obranca Managers a odpálil puk z bránkovej čiary!
     
    28:02
    Paneuropa Kings dali gól!

    Skvelá presilovka Kings vyúsťuje v ich druhý gól! Na modrej čiare sa do puku oprel PATRIK SZABÓ a prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste!
    Asistencie : Marek Marušiak
     
    27:36
    Hanákova delovka z pravého kruhu opečiatkovala spojnicu brány!
     
    27:00
    Tlak Kings teraz podporí presilovka! Na dve minúty si sadá Karaba za hákovanie.
     
    25:20
    Paneuropa Kings dali gól!

    A je vyrovnané! Kings prečíslili obranu Managers, Klein prihral na ľavú stranu, kde sa k puku dostal PATRIK SZABÓ a aj keď už nebol v najlepšom uhle, presnou strelou nad vyrážačku prekonáva Porubského!
    Asistencie : Mário Klein
     
    24:56
    Rušné okamihy na ružinovskom štadióne! Managers v prečíslení dvoch proti jednému, Lukáš Mucha skvele nahral pred odkrytú bránu Hudcovskému, Orlík ale teraz zachránil svoj tím!
     
    23:06
    Hneď však mohlo byť vyrovnané, Hanák sa uvoľnil pred bránou a po sťahovačke na bekhend aj nebezpečne zakončoval, Porubský vyrazil ľavým betónom!
     
    22:53
    Managers Bratislava dali gól!

    Pravidlo nedáš-dostaneš sa opäť potvrdilo v praxi! Kým Bobocký na druhej strane nastrelil len žrď, Managers sa dostali do protiútoku a SAMUEL PORUPČAN presnou strelou z ľavej strany otvára skóre!
    Asistencie : Adam Podgorski
     
    22:49
    Bobocký si nakorčuľoval medzi kruhy a výbornou strelou triafa hornú žrď brány!
     
    19:25
    Hudcovský opäť nebezpečný v útočnom pásme, po nakorčuľovaní z pravej strany ešte našiel pred bránou vo výbornej pozícii spoluhráča, ktorému už len stačilo jemne usmerniť puk za bránkovú čiaru, aj za prispenia dotyku Orlíka ale puk skončil tesne mimo pravej žrde!
     
    18:01
    Kings v prečíslení dvoch proti jednému! Kuták sa miesto prihrávky rozhodol pre strelu z pravej strany, mieril však len do dobre postaveného Porubského a tak je stav naďalej bezgólový!
     
    15:21
    Managers sa mohli dostať do vedenia! L. Mucha najprv našiel pred bránou Slučiaka, tomu v bezprostrednej blízkosti brány odskočil puk, následne si ešte L. Mucha vykorčuľoval spoza brány a z pravého kruhu zakončoval, Orlík vyráža ramenom!
     
    11:02
    Tak teraz zahodili Kings obrovskú možnosť! Szabó s Aschenbrierom totiž postupovali sami proti brankárovi Managers, prvý menovaný sa snažil nahrať Aschenbrierovi pred odkrytú bránu, tomu však puk preskočil hokejku a zo šance tak zišlo!
     
    07:21
    Rušné momenty na oboch stranách! Najprv mohli skórovať Kings, puk ale v neprehľadnej situácii nedokázali umiestniť do brány. O pár sekúnd na to sa v samostatnom úniku utrhol L. Mucha, jeho zakončenie ale vyráža Orlík na ochrannú sieť!
     
    06:37
    Szabó stratil puk v útočnej tretine a do brejku sa tak okamžite dostal Hudcovský, jeho zakončenie z ľavej strany ale vyrazil Orlík!
     
    04:28
    Obrana hostí sa dostala pod tlak, brankár Porubský pri rozohrávke opustil priestor brány a pri modrej čiare sa ku strele dostal obranca Bolcs, brankár Managers sa ale dokázal skvele vrátiť do priestoru brány a skvelým zákrokom tak zabránil gólu!

    Góly a asistencie: 26. Szabó (Klein), 29. Szabó (Marušiak), 30. Bobocký (Klein, Fabo), 46. Fabo (Zvara), 53. Marušiak (Hanák, Szabó), 60. Szabó (Marušiak) – 23. Porupčan (Podgorski), 52. Just, 56. Mucha (Hudcovský), 57. Podgorski (Granec, Dobrovodský)


    Paneuropa Kings Bratislava: Orlík (Bziňák) – Kuták, Tekáč, Szabó, Marušiak, Aschenbrier – Nemec, Pečimut, Bobocký, Zvara, Jančovič – Kovalčík, Bölcs, Fabo, Hanák, Klein – Slovík, Kalina, Simon
    VŠEMvs MANAGERS Bratislava: Porubský (Ponist) – Porupčan, Polakovič, Kvitek, Karaba, Just, Granec, Dobrovodský, Brincko – L. Mucha, Slučiak, M. Mucha, Kocka, Požgay, Lednár, J.Aschenbrier, Podgorski, Hudcovský, Hegély, Derčálik

    Rozhodca: Orolín