Paneuropa Kings – Managers 6:4 (kon.)
koniec
Paneuropa Kings Bratislava
6:4 (0:0, 3:1, 3:3)
VŠEMvs MANAGERS Bratislava
Pondelok 24.02.2014, 17:25 • Zimný štadión Vladimíra Dzurillu v Ružinove, Bratislava • European University Hockey League
Partner:
     
    Vážení športoví priatelia, tak dnes to bol v Ružinove vskutku zaujímavý a dramatický zápas EUHL. Nakoniec v ňom zaslúžene zvíťazili Paneuropa Kings, ktorí síce v poslednej časti stratili svoj trojgólový náskok a strachovali sa o výsledok do úplného konca, nakoniec si však víťazstvo ustrážili a o body neprišli. Za výkon sa nemusia hanbiť ani Managers, ktorých ešte čakajú štyri stretnutia základnej časti, v ktorých môžu ešte zabojovať o postup do play-off. Hviezdou stretnutia bol dnes bezpochyby útočník Kings Patrik Szabó, ktorý zaznamenal hetrik. Pre dnes večer sa s vami lúčim a teším sa na stretnutie pri ďalších hokejových zápasoch! (19:31:25)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:31
    Paneuropa Kings dali gól!

    Je rozhodnuté!! Managers stratili puk na útočnej modrej čiare, do brejku sa dostali dvaja hráči Kings, Marušiak sa snažil nahrať na druhú stranu, nahrávku ešte zblokoval obranca, aj tak sa však dostala ku PATRIKOVI SZABOÓVI, ktorý nekompromisnou strelou zavŕšil svoj hetrik!
    Asistencie : Marek Marušiak
     
    59:12
    Managers začínajú z vlastnej obrannej tretiny, do pásma sa im nedarí dostať.
     
    59:07
    Je pred nami posledná minúta tretej tretiny, Managers v plnej snahe o vyrovnanie, uvidíme, či sa im to podarí!
     
    58:52
    Managers v nápore v útočnom pásme, teraz ale puk pokryl Orlík a drží tak víťazstvo pre svoje mužstvo!
     
    58:09
    Orlík teraz puk nepokryl a len ho vyrazil pred dobiedzajúceho hráča Managers, od ktorého sa puk odrazil len tesne mimo ľavej žrde!
     
    56:49
    Managers Bratislava dali gól!

    Neuveriteľné, Managers v rozmedzí dvoch minút znižujú iba na rozdiel jedného gólu a sú tak opäť v hre o body! Teraz sa im podarilo prečísliť domácu obranu, medzi kruhmi si puk prebral ADAM PODGORSKI a presnou strelou zápästím do horného rohu prekonal Orlíka!
    Asistencie : Oliver Granec, Peter Dobrovodský
     
    56:10
    Lukáš Mucha pri streleckej chuti, teraz jeho tvrdú strelu príklepom z dobrej pozície kryl pozorný Orlík.
     
    55:44
    Managers Bratislava dali gól!

    Nádherná akcia Managers zakončená gólom! Všetko začalo v obrannom pásme Managers, kde Hudcovský obral o puk Kovalčíka, aby následne expresne rýchlo našliapol, prenikol do útočného pásma, na druhej strane našiel presnou prihrávkou LUKÁŠA MUCHU a ten nekompromisnou delovkou znižuje!
    Asistencie : Norbert Hudcovský
     
    53:26
    Domáci mohli pridať ďalší gól, proti strele zblízka ale vytiahol Porubský efektný semafor a drží tak svoj tím ešte v aspoň teoretickej nádeji na body!
     
    52:05
    Paneuropa Kings dali gól!

    Okamžite je to ale znovu o tri góly! Kings sa dostali do prečíslenia, puk si pred bránkou prebral MAREK MARUŠIAK a brankára si blafákom doslova vychutnal!
    Asistencie : Miroslav Hanák, Patrik Szabó
     
    51:44
    Managers Bratislava dali gól!

    Snaha Managers predsa len rezultuje v zníženie stavu! Strelu zblízka ešte Orlík vyrazil, k dorážke sa však pred bránou dostal MARTIN JUST a nekompromisne zavesil presne do hornej časti brány!
    Bez asistencie.
     
    50:58
    Tak čo teraz zahodil Hudcovský, nad tým sa bude ešte zrejme aj on sám dlho zamýšľať. Po vyšachovaní obrany mal totiž pred sebou prázdnu bránu, avšak ešte krížnou prihrávkou nahrával, kde však už nemal spoluhráča a puk tak skončil mimo brány!
     
    50:36
    Bobocký po nahrávke Kleina zakončoval sám pred Porubským, ten jeho strelu aj dorážku vyráža svojimi betónmi!
     
    50:04
    Slučiak teraz pred bránou zakončoval v bezprostrednej blízkosti a takmer pretlačil puk za čiaru! Rozhodca však akciu zastavil, nakoľko Slučiak nakorčuľoval až do bránkoviska, čo pravidlá nepovoľujú.
     
    48:45
    Na druhej strane opäť zvonila konštrukcia brány, dnes už tretí raz. Po prihrávke Hanáka sa v ideálnej pozícii medzi kruhmi oprel do puku Marušiak a jeho strela sa odrazila od hornej žŕdky smerom von do ihriska, teraz stálo pri Managers veľa šťastia!
     
    48:11
    Slučiak sa uvoľnil medzi kruhmi a z otočky nebezpečne strieľal, len tesne však minul ľavý horný roh brány.
     
    45:55
    Paneuropa Kings dali gól!

    Kings teraz doslova rozobrali obranu Managers! Po viacerých pekných prihrávkach ostal za bránou osamotený Zvara, presnou prihrávkou našiel medzi kruhmi JOZEFA FABA a ten strelou z prvej do priestoru medzi betónom a vyrážačkou brankára zvyšuje už na trojgólový rozdiel!
    Asistencie : Rastislav Zvara

    Góly a asistencie: 26. Szabó (Klein), 29. Szabó (Marušiak), 30. Bobocký (Klein, Fabo), 46. Fabo (Zvara), 53. Marušiak (Hanák, Szabó), 60. Szabó (Marušiak) – 23. Porupčan (Podgorski), 52. Just, 56. Mucha (Hudcovský), 57. Podgorski (Granec, Dobrovodský)


    Paneuropa Kings Bratislava: Orlík (Bziňák) – Kuták, Tekáč, Szabó, Marušiak, Aschenbrier – Nemec, Pečimut, Bobocký, Zvara, Jančovič – Kovalčík, Bölcs, Fabo, Hanák, Klein – Slovík, Kalina, Simon
    VŠEMvs MANAGERS Bratislava: Porubský (Ponist) – Porupčan, Polakovič, Kvitek, Karaba, Just, Granec, Dobrovodský, Brincko – L. Mucha, Slučiak, M. Mucha, Kocka, Požgay, Lednár, J.Aschenbrier, Podgorski, Hudcovský, Hegély, Derčálik

    Rozhodca: Orolín