Švédsko – Slovinsko 5:0 (kon.) | Fínsko – Rusko 3:1 (kon.) | Kanada – Lotyšsko 2:1 (kon.)
USA – Česko 5:2 (kon.)
koniec
Fínsko
3:1 (2:1, 1:0, 0:0)
Rusko
Streda 19.02.2014, 13:30 • Ľadový palác Boľšoj • Olympijské Hry - muži
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    25:37
    Fínsko dalo gól!
    Fíni vyhrávajú už 3:1. Selänneho strelu doráža bekhendom MIKAEL GRANLUND, ktorý už má v tomto zápase druhý bod. Asistencie: Selänne, Timonen.
     
    17:40
    Fínsko dalo gól!
    Fíni vedú 2:1. Postaral sa o to svojim dôrazom najmä Mikael Granlund, ktorý zobral puk chybujúcemu Vojnovovi a následne ešte dokázal prihrať voľnému spoluhráčovi, ktorým nebol nikto iný ako kapitán TEEMU SELÄNNE. Asistencie: Granlund.
     
    09:18
    Fínsko dalo gól!
    Po vhadzovaní v obrannom pásme Ruska sa k puku dostal JUHAMATTI AALTONEN, ktorý spravil kužeľ z Nikitina a nádherným gólom vyrovnáva stav strenutia na 1:1. Asistencia: Kontiola.
     
    07:51
    Rusko dalo gól!
    Rusi využívajú presilovú hru a ujímajú sa vedenia 1:0. Dacjuk z rohu klziska vyzval na strelu z prvej na modrej čiare stojaceho IĽJU KOVAĽČUKA, ktorý delovkou nedal šancu Raskovi. Asistencia: Dacjuk

    Ku každému repre dresu SVK 2014 vám pribalíme šál! Dres vám zašleme do 3 dní od uhradenia objednávky. www.fanstore.sk.

    Lukáš Karas

    Góly a asistencie: 10. Aaltonen (Kontiola), 18. Selänne (Granlund), 26. Granlund (Selänne, Timonen) – 8. Kovaľčuk (Dacjuk)


    Fínsko: Rask (Lehtonen) – Timonen (A), Vatanen, Määttä, Salo, Lepistö, Hietanen, Väänänen, Kukkonen – Selänne (C), Immonen, Granlund – O. Jokinen, Ruutu, J. Jokinen – Kontiola, Korpikoski, Aaltonen – Lehterä, Pihlström, Komarov (A)

    Tréner: Erkka Westerlund

    Rusko: Varlamov (27. Bobrovskij) – Vojnov, Markov, Jemelin, Medvedev, Nikitin, Belov, Ťjutin – Radulov, Dacjuk (C), Kovaľčuk (A) – Ovečkin (A), Malkin, Popov – Sjomin, Kuľjomin, Anisimov – Tereščenko, Ničuškin, Tarasenko – Tichonov

    Tréner: Zinetula Biľaletdinov

    Rozhodca: Sutherland (CAN), Vinnerborg (SWE) – Devorski (CAN), Wilmot (CAN)