Benátky n/J – Šumperk 2:0 (kon.) | Havířov – Olomouc 4:1 (kon.)
koniec
AZ Havířov
4:1 (0:1, 3:0, 1:0)
HC Olomouc
cz Utorok 11.02.2014, 18:00 • K&K PNEU Aréna Havířov • 1. liga (ČR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    50:29
    Havířov právě vstřelil branku!
    Erik Němec se nacpal před branku, ale jeho střelu dokázal Vošvrda vyrazit před sebe. Puk si našel MICHAL SZTEFEK a puk dorazil do odkryté branky.
    Asistence: Erik Němec.
     
    29:31
    Havířov právě vstřelil branku!
    MICHAL SZTEFEK předvedl parádní individuální akci. Michal dostal přihrávku od Roberta Říčky, ujel s pukem na Vošvrdu, naznačil střelu – položil si brankáře na led a puk usměrnil do prázdné branky.
    Asistence: Robert Říčka.
     
    27:35
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov svou přesilovou hru, ale nakonec přeci jen využívá. JAN DANEČEK se obtočil kolem branky a poslal puk do chumlu hráčů, od nich se puk nakonec odrazil do branky.
    Asistence: Jakub Šlahař, Lubomír Vosátko.
     
    21:36
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířovským se podařilo zachytit rozehrávku Olomouce ve středním pásmu, puk se dostal do rohu k Jakubu Šlahařovi, který našel na kruhu stojícího MARTINA JAKÚBKA, který svou střelu nasměroval mezi betony brankáře. Bylo to velké štěstí, puk prošel přes dva bránící hráče.
    Asistence: Jakub Šlahař, Jan Štencel.
     
    15:46
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté se dnes poprvé prosazují. Radim Kucharczyk vystřelil na Danečka nebezpečnou střelu, kterou dokázal vyrazit, ale puk skončil u pravé tyčky. Tam se velmi rychle dostal JAKUB HERMAN a puk jen lehce doklepnul puk za brankovou čáru.
    Asistence: Radim Kucharczyk, Jan Jaroměřský.

    Josef Nudera

    Góly a asistencie: 22. Jakúbek (Šlahař, Štencel), 28. J. Daneček (Vosátko, Šlahař), 30. Sztefek (Říčka), 51. Sztefek (Němec) – 16. Herman (Kucharczyk, Jaroměřský)


    AZ Havířov: L. Daneček (Svoboda) – Vydra, Vosátko "A", Štencel, Krisl "C", Graca, Punčochář, Deutsch – Němec, Říčka, Sztefek – J. Daneček, Šlahař, Jakúbek – Kanko, Haas, Klimša – J. Diviš, Pechanec, Pořízek – M. Rimmel
    HC Olomouc: Vošvrda (Halász) – Houdek, Jaroměřský, Cartelli, Staněk, Kadela, Janáček, Drtil – Kucharczyk "C", Herman, Lehečka – Marosz, Knotek "A", Vodný – R. Diviš "A", Kindl, Švaňhal – Novotný

    Rozhodca: Trombík – Adamec, Poruba

    Diváci: 2 368