Brémy – Dortmund 1:5 (kon.) | Frankfurt – Braunschweig 3:0 (kon.) | Freiburg – Hoffenheim 1:1 (kon.)
Norimberk – Bayern 0:2 (kon.) | Wolfsburg – Mainz 3:0 (kon.) | Hamburger – Hertha 0:3 (kon.)
koniec
Hamburger SV
0:3 (0:3)
Hertha BSC
Sobota 08.02.2014, 18:30Nemecká Bundesliga
Predzápasové kurzy
     
    Druhý polčas tohto zápasu sa prakticky len dohrával. Gól sme už v ňom nevideli a hostia si odvážajú v pohode 3 body o výsledku 0:3! Domácim zápas vôbec nevyšiel. Dokázali hostí v určitých chvíľach dostať aj pod tlak, ale po celý zápas sa dostali do jednej väčšej šance a to na víťazstvo nestačí. Domáci tak prehrávajú 6.zápas v rade, domáci fanúšikovia po zápase spustili mohutný piskot na futbalistov domáceho tímu.
    Hostia vyhrávajú 3:0 po góloch Allagua a dvakrát sa presadil Ramos, ktorý ešte navyše zahodil aj penaltu za stavu 0:0.

    Mne už neostáva nič iné ako Vám zaželať príjemný zvyšok večera. Lúči sa s Vami komentátor Miroslav Revaj. Dovidenia pri ďalších prenosoch. (20:26:40)
     
    Koniec zápasu.
     
    90
    Rozhodca nenadstavuje ani minútu! Zápas sa končí!
     
    89
    Beží posledná minúta druhého polčasu a v držaní lopty sú hostia. Nikam sa neponáhľajú a čakajú už len na záverečný hvizd rozhodcu.
     
    87
    Hostia zamkli domácich pred svojou bránou, vyslali aj pár nebezpečných centrov, ale so všetkým si domáci poradili. Získali loptu a pomaly smerujú dopredu. V zápase už s najväčšou pravdepodobnosťou neuspejú.
     
    86
    Domáci sa ešte snažia aspoň o nejakú peknú akciu. Iličevič si však počínal nedovolene a tak loptu stráca. Hostia ešte skúšajú ísť pred koncom polčasu smerom dopredu.
     
    85
    Autor dvoch gólov a nepremenenej penalty Ramos má v zápase dohraté, na jeho miesto prichádza Wagner.
     
    83
    Hostia sú v držaní lopty, ale nemajú sa kam ponáhľať. Prihrávajú si ju medzi sebou. Domáci ich už ani nenapádajú. Vedia, že to už asi nemá zmysel. Dnes proste nezvládli prvý polčas a to ich stálo body.
     
    82
    Zápas sa nám prakticky už len dohráva. Aj keď je do konca ešte 8 minút, možno nejaký ten nastavený čas, ale naozaj sa nič zaujímavé v týchto chvíľach nedeje.
     
    81
    Pomaly, ale isto kráčajú domáci za svojou šiestou prehrou v rade. Naozaj, nemajú sa s čím chváliť. Budú si musieť sadnúť a vážne začať túto situáciu v klube riešiť.
     
    80
    Strojca druhého gólu hostí Ciğerci v zápase dohral, na jeho miesto prichádza Ronny.
     
    79
    Druhý domáci hráč potrestaný žltou kartou. V šprintérskom súboji nestíhal za Ramosom, tak ho potiahol za dres a dostáva za to žltú kartu.
     
    78
    Nemôžem sa zbaviť pocitu, že momentálne nesledujeme atraktívny futbal. Je tomu tak už dlhšiu dobu. Domáci sa snažia ešte niečo so zápasom spraviť, avšak chybujú v prihrávkach, kazia jednu za druhou. Hostia po zisku lopty sa nikam nehrnú a len v pohode si loptu prihrávajú medzi sebou.
     
    75
    Domáci sa snažili po zisku lopty presadiť cez ľavú stranu, tam je však úspešný náš obranca Peter Pekarík. Ten si dnes svoje povinnosti plní na výbornú.
     
    74
    Domáci sa dostali s loptou pred bránu hostí, ale pomohli si faulom. Konkrétne sa previnil van der Vaart. Hertha začína opäť v pohode kombinovať v blízkosti svojej brány.
     
    73
    Tak to je zaujímavé! Kamera ukázala na domácich divákov, ktorý už vo veľkej miere opúšťajú priestory domáceho štadióna. Určite odchádzajú veľmi sklamaný. Domáci dnes dokopy nič nepredviedli.
     
    72
    Prvá žltá karta v zápase. Vidí je domáci Arslan. Zatiaľ môžme povedať, že sme svedkami čistej hry.
     
    70
    Allagui centroval do 16-tky domácich, tam však nenabiehal nik z hráčov hostí. Domáci tak získali loptu a skúšajú založiť protiútok.
     
    69
    Striedanie v tíme Hertha BSC: z ihriska odchádza Skjelbred, prichádza Niemeyer.
     
    68
    Hostia opäť získali loptu a obraz hry, ktorý vidíme v posledných chvíľach často. Kombinujú v blízkosti svojej brány.
     
    67
    Nový muž na strane domácich Iličevič sa po peknej prihrávke dostal aj do zakončenia, avšak jeho pokus letí vysoko nad bránu hostí.
     
    66
    Hostia sa s loptou stiahli pred svoju bránu a v pohode si ju prihrávajú medzi sebou. Domáci ich musia vysoko napádať. Priebeh zápasu naznačuje, že sa asi moc veľkej dramatizácie zápasu nedočkáme.
     
    65
    Hertha je teraz aktívnejšia, do šance sa však nemôže dostať. S domácim to dnes už vyzerá biedne.
     
    63
    Hertha to predsa ešte len skúša aj smerom dopredu, domácich na chvíľu dostali pod tlak, ale do šance sa tiež nedostali. Pekarík z ľavej strany skúšal vyslať center do 16-tky domácich, lopta však končí len v náručí Adlera.
     
    62
    Teraz sa až domáci dostali aj pred bránu hostí, ale to je tak akurát všetko. Neprišla ani strela, pretože po chybe strácajú loptu. Hostia sa však nikam nehrnú, v pohode kontrolujú priebeh zápasu, ktorý sa vyvíja v ich prospech.
     
    61
    Domáci skúšali ohroziť bránu hostí, ale ich útočné akcie končia niekde za polovičku ihriska. Diváci na štadióne sa teraz musia nudiť.
     
    60
    Striedanie v tíme Hamburger SV: z ihriska odchádza Çalhanoğlu, prichádza Iličević.
     
    59
    Adler opäť zachraňuje domácich pred ďalšiu pohromou! Westermann prihral loptu Ramosovi, ako keby to bol jeho spoluhráč, ten postupoval sám na Adlera, lopta mu však tesne ušla dopredu a Adler mu je na poslednú chvíľu zobral z pred nôh. Je to asi logické vyústenie dnešnej hry domácich.
     
    58
    Momentálne sledujeme nudnejšiu pasáž zápasu. Ani jeden z tímov si nedokáže dlhšie podržať loptu, tá tak lieta zo strany na stranu. Už to prestáva baviť aj divákov.
     
    56
    Loptu získali na svoje kopačky hostia a v pohode si ju prihrávajú medzi sebou. Nemajú sa kam ponáhľať, vyhrávajú už 3:0!
     
    55
    Domácich musíme pochváliť za túto peknú akciu, ktorý previedli van der Vaart spolu s Çalhanoğlu, ale šancu pre domácich to neprinieslo. Na poslednú a rozhodujúcu chvíľu si nerozumeli a loptu stratili.
     
    54
    Dobré napádanie hostí pripravuje domácich o to, aby sa dostali do nejakej šance. Zatiaľ moc pohľadný futbal v tomto druhom polčase nesledujeme. Hostia sa bránia a skúšajú to na brejky, domáci zase robia chyby, alebo sa cez hostí nemôžu prebiť.
     
    53
    Ďalekonosní pokus kapitána domáceho tímu van der Vaarta len tesne míňa bránu hostí! Zúfalý je aj tréner domácich a snaží sa ešte burcovať svojich zverencov.
     
    52
    Domáci sa síce snažia, to im nemôžme zobrať, ale chýba im väčšia obetavosť v osobných súbojov a aj presné prihrávky. Hostia si zatiaľ bez problémov strážia troj-gólový náskok.
     
    51
    Ramos mohol práve streliť hattrick! Avšak nestalo sa tak! Postupoval po obrovskej chybe domácej obrany sám na brankára Adlera, avšak ten predviedol nádherný zákrok, keď sa mu skvelo hodil pod nohy a loptu mu vypichol! Adler sa správne hnevá na svojich obrancov, čo to vyviedli.
     
    49
    Sám faulovaní bol exekútorom priameho kopu, poslal loptu do 16-tky domácich, ale tam loptu dobre odkopol niekto z domácich.
     
    48
    Hostia si pred bránou domácich vybojovali rohový kop. Cigerci bol nedovolene zastavený a tak je správne nariadený priamy kop.
     
    48
    Aj hostia sa už dostali ku lopte a skúšajú sa dostať pred bránu domácich.
     
    47
    Domáci sa už skoro radovali z gólu! Opäť Jansesn, vyslal center do 16-tky hostí, lopta padla na hlavu van der Vaarta, ktorý krásne hlavou poslal loptu pod brvno brány hostí, avšak brankár Kraft sa natiahol čo to len šlo a loptu vyrazil na rohový kop! Naozaj krásny zákrok brankára hostí!
     
    47
    Prvá útočná akcia v druhom polčase patrila trápiacim sa domácim. Jansen vyslal prízemnú prihrávku do 16.tky hostí, hostia však loptu dokázali odkopnúť preč. Domáci však ešte ostávajú pri lopte a v blízkosti brány.
     
    46
    Domáci spravili do druhého polčasu zmenu. Do hry sa dostáva Arslan, ktorý nahradil Bouyho.
     
    46
    Druhý polčas sa nám začal. Výkop mali domáci.
    Podarí sa im ešte niečo so zápasom spraviť ?
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Oba tímy spolu s rozhodcami sú už späť na trávniku. Druhý polčas nám o chvíľu začne.
     
    Je za nami prvý polčas stretnutia, po ktorom sú vo vedení hostia už 3:0! Zo začiatku sme sledovali opatrný úvod, v ktorom sme sa museli všetci nudiť. Prišila však 16.minúta a hostia zahrávali pokutový kop. Jeho exekútorom bol Ramos, ale brankár Adler uhádol smer strely a loptu vyrazil na rohový kop. Domáci boli v eufórii, že hostia nedali penaltu, zabudli, že hostia zahrávajú rohový kop a po ňom dal gól Allagu. Hostia ešte udreli dvakrát, keď smoliar Ramos, ktorý nedal penaltu sa najprv presadil pri priamom kope, keď po skvelom centri poslal hlavou loptu do brány a neskôr uspel aj pri rýchlom brejku.

    Domáci tak pykajú na svoje chyby v obrane a prehrávajú po prvom polčase už 3:0! Zdá sa, že je zápas už pre nich stratení. Uvidíme, či sa spamätajú a ešte sa o niečo pokúsia. Moc toho zatiaľ nepredviedli, nedostali sa ani do vážnejšej šance. Ak Vás zaujíma ako zápas napokon skončí, ostaňte nám verný.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+1
    Ako som už spomínal, pri lopte sú hostia a zdržiavajú sa s ňou v blízkosti svojej brány. Zrejme, sa už žiadnej akcie v prvom polčase nedočkáme.
     
    45+
    Rozhodca nadstavuje ešte jednu minútu. Pri lopte sú hostia.
     
    44
    Pri rohu domácich sa hostia úspešne ubránili ,loptu odkopli preč, avšak domáci ju hneď získali a budú sam musieť ešte pred koncom prvého polčasu brániť.
     
    43
    Až teraz sa ku lopte dostali domáci futbalisti, po peknom centri do 16-tky hostí v podaní Zoua, loptu na poslednú chvíľu pred van der Vaaertom odkopol obranca hostí na rohový kop.
     
    41
    Hostia nám teraz predvádzajú jednú peknú akciu za druhou a domáci, ktorý prehrávajú o 3 góly sa ani nemôžu dostať ku lopte! Dnes to s nimi asi dopadne veľmi zle!
     
    40
    Domáci sa teraz nemôžu ani dostať ku lopte! Domáci diváci sú s výsledkom nespokojný, čo dávajú ich hráčom aj jasne najavo. Domáci futbalisti si budú musieť cez polčas vážne stúpiť do svedomia. Takto sa o záchranu veru nebojuje.
     
    39
    Tak kto bi to bol povedal! Po nepremenenej penalte, ktorú nedal Ramos si určite on sám myslel, že ho zato cez polčas v šatni ukrižujú, avšak on na toto zaváhanie odpovedel dvoma gólmi a tak mu to zbabranú penaltu hostia určite odpustia. Hostia totiž to vedú už 3:0!
     
    38
    Hertha dala gól!
    Hostia udierajú po tretí krát v zápase! Krásnu akciu teraz predviedli, keď sa dostali do brejku, na pravú stranu dostal loptu Johannes van den Bergh, krásnou a presnou prihrávkou našiel v 16-tke domácich úplne nepokrytého ADRIÁN RAMOS, ktorý sa ocitol sám pred domácim brankárom, položil si ho a do prázdnej brány zasúva loptu – 0:3!
     
    37
    Teraz sa ku lopte dostali hostia a pritlačili na domácich. Domáci sú nútení sa brániť a to nie je pre nich dobré, pretože prehrávajú o dva góly.
     
    35
    Domáci zahrali rohový kop dobre, na bránu následné pálil Bouy, Kraft však vyráža na rohový kop. Situácia sa tak bude opakovať.
     
    34
    Domáci získavajú po skrumáži v 16-tke hostí rohový kop.
     
    33
    Opäť prebrali réžiu do svojich rúk domáci futbalisti, avšak do šance sa tiež nemôžu dostať. Robia však po stranách hosťom značné problémy.
     
    31
    Hostia sa z tlaku vymanili a skúšajú teraz ohrozovať bránu domácich. Avšak aj domáci sú v bránení úspešný a do šance ich nepúšťajú. Zatiaľ je to zápas ako na hojdačke, raz sú hore domáci a raz hostia, avšak hostia vyhrávajú už 2:0.
     
    30
    Rýchly brejk hostí, ku lopte sa dostal Ciğerci, centroval do 16-tky domácich na Ramosa, ale spoluprácu pri druhom góle si nezopakovali, lopta končí v náručí brankára domácich Adlera.
     
    29
    V strede poľa bol faulovaný domáci van der Vaart. Domáci začínajú čoraz viac a viac tlačiť na hostí. Zatiaľ sa však do vážnejšej šance nedostali. Hostia ich tlaku stále úspešne vzdorujú, uvidíme však dokedy.
     
    28
    Rafael van der Vaart sa dostal za 16-tkou hostí ku odrazenej lopte, nebezpečne aj vypálil, avšak brankár hostí Kraft bol na mieste a loptu dokázal chytiť.
     
    26
    Domáci stále držia loptu a ich útoky začínajú byť už aj nebezpečnejšie. Po stranách centrujú do 16-tky hostí loptu, ale obrana hostí je vo vzdušnom priestore úspešnejšia a loptu zatiaľ zakaždým dokázala odhlavičkovať mimo nebezpečenstva.
     
    25
    Až teraz sa lopty zmocnili domáci, ale obrana hostí ich skvelo vytláča od ich brány a domáci sa s loptou dostávajú maximálne tak po polovičku ihriska. Musia rýchlo začať so zápasom niečo robiť, pretože body do tabuľky potrebujú ako soľ.
     
    24
    Domáci sú po druhom góle v riadnom šoku a ani tomu nemôžu uveriť že v 24.minúte prehrávajú doma už 2:0! Hostia sú zatiaľ v častejšom držaní lopty.
     
    23
    Hertha dala gól!
    Hostia zahrávali priamy kop, krásne odcentorval do 16-tky domácich Tolga Ciğerci, ktorý našiel hlavu smoliara zápasu RAMOSA, ktorý nedal pred pár minútami penaltu, ale teraz sa po presnej hlavičke z gólu raduje. Domáci opäť nedokázali ubrániť štandardnú situáciu hostí a po druhý krát v zápase pykajú – 0:2!
     
    21
    Z brejku napokon hostia nič nevyťažili, ale zdá sa, že sa dostali z tlaku domácich futbalistov, pretože sú teraz v držaní lopty a skúšajú ohroziť domácich.
     
    20
    Od rohovej zástavky centroval van der Vaart, loptu však bez problémov poslala preč obrana hostí. Hostia idú do protiútoku, uvidíme, či z toho dačo vyťažia.
     
    19
    Tlak domácich sa začína stupňovať, budú mať k dispozícii rohový kop.
     
    18
    Domáci sú teraz v zápase aktívnejší, avšak hostia zatiaľ úspešne vzdorujú. Do dobrej palebnej pozície sa dostal van der Vaart, lopta však letí nad bránu hostí.
     
    17
    Domáci boli asi tak šťastný, že hostia gól nedali, že celkom zabudli, že treba sa ubrániť rohovému kopu, pretože to zobrali na ľahkú váhu a teraz musia za to pykať. Nič sa však pre nich nedeje, ešte budú mať dosť času aby aj oni strelili gól.
     
    16
    Hertha dala gól!
    Neuveriteľné! Tak Ramos nedal z penalty gól, hostia zahrávali rohový kop a po ňom sa tešia z gólu na 0:1 ! Hostia zahrali skvelo tento roh, lopta padla na úplne voľného SAMI ALLAGUI, ktorý hlavou nemal problém poslať loptu do brány domácich.
     
    15
    Domáci brankár Adler zachránil domácich od inkasovaného gólu. Skvelo zasiahol proti penalte, uhádol smer a loptu posiela na rohový kop!
     
    14
    Šanca na gól pre hostí! Po faule v pokutovom území sa bude kopať penalta proti domácim. Westermann je tým vinníkom čo to zavinil.
     
    13
    Opäť sa po rohu hostí nič zaujímavého nedialo.
     
    12
    Do brejku sa dostali hostia, lopta končí za čiarou a to znamená roh pre hostí.
     
    11
    Teraz dostali domáci trochu pod tlak hostí, avšak do šance sa vďaka pozornej obrane hostí dostať nemôžu.
     
    10
    Domáci Zoua si pri osobnom súboji počínal nedovolene. Bol to trošku zákernejší zákrok, rozhodca mu zatiaľ iba dohovoril.
     
    9
    Roh hostí nič zaujímavé nepriniesol. Domáci získali loptu a pomaly zakladajú útok na bránu hostí.
     
    8
    Domáci si pri priamom kope poradili, lopta však putuje ešte na rohový kop, ktorý budú zahrávať hostia. Zdá sa, že je koniec opatrnému futbalu, začína sa už aj útočiť.
     
    7
    Tak ďaleko sa útočná akcia domácich nedostala, navyše spravili chybu v prihrávke a do brejku sa dostali hostia. Po faule získavajú hráči tohto tímu zaujímavý priamy kop v blízkosti domácej brány.
     
    6
    Až teraz sme mohli vidieť nejakú šancu, aj keď nič vážne nemohla priniesť. Brankár hostí Kraft včas vybehol z brány, na všetko mal dostatok času a loptu získal a založil aj útočnú akciu domácich. Uvidíme, kam až povedie.
     
    6
    Naplnila sa nám už 6.minúta zápasu a stále čakáme na nejakú strelu na bránu, alebo zaujímavú situáciu. Sledujeme opatrný futbal, lopta lieta často zo strany na stranu.
     
    4
    Domáci majú častejšie loptu, ale ich kombinácie im zatiaľ žiadnu šancu a ani strelu na bránu nepriniesli. Všetky ich pokusy o vysunutie alebo dlhú prihrávku končia pri obrancoch hostí.
     
    3
    Domáci sa opäť snažili zakombinovať v strede poľa a poslať dlhú pas na bránu hostí. van der Vaart však loptu nestihol dobehnúť.
     
    2
    Zatiaľ sledujeme opatrnejšie stretnutie na oboch stranách. Zatiaľ čakáme na prvú strelu na bránu. Oba tímy zatiaľ len kombinujú.
     
    1
    Domáci sa po zisku lopty snažili presadiť dlhou nakopnutou loptu dopredu, ale lopta skončila len pri obrancoch hostí.
     
    1
    Zápas sa nám už začal. Výkop mali hostia.
    Domáci dnes nastupujú v bielych dresoch, hostia v červených.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Oba tímy spolu s rozhodcami sú už na trávniku. Do zápasu nám ostáva už len chvíľa!
     
    Ešte raz Vás všetkých vítam, ktorý ste sa rozhodli sledovať tento prenos. Do zápasu nám už ostáva len pár minút. Toto čakanie na jeho zahájenie môžte využiť na prezretie si základných zostáv. Dnes sa za hostí predstaví aj náš obranca Peter Pekarík. Dúfajme, že sa mu bude dariť. Hlavným arbitrom dnešného zápasu je Aytekin, na čiarach mu budú asistovať Brand a Achmüller. Prajem Vám príjemný športový zážitok.
     
    Úvodné zostavy:

    Hamburger SV: Adler – Lam, Westermann, Djourou, Jansen – John, Badelj, van der Vaart, Bouy, Çalhanoğlu – Zoua.
    Náhradníci: Drobný – Diekmeier, Sobiech, Rincón, Iličević, Arslan, Lasogga.

    Hertha BSC: Kraft – Pekarík, Langkamp, Kobiašvili, van den Bergh – Ndjeng, Skjelbred, Hosogaj, Ciğerci, Allagui – Ramos.
    Náhradníci: Gersbeck – Janker, Ben-Hatira, Ronny, Niemeyer, Schulz, Wagner.

    Rozhodca: Aytekin – Brand, Achmüller.
     
    Vitajte pri sledovaní prenosu z najvyššej nemeckej futbalovej ligy. Tento prenos je konkrétne zameraný na zápas medzi Hamburg SV vs. Herta BSC. Zápas má naplánovaný výkop na 18:30. Moje meno je Miroslav Revaj a budem Vás týmto zápasom sprevádzať.

    Tento víkend pokračuje Bundesliga už svojim 20.kolom. Práve tento prenos uzavrie sobotňajší program tejto prestížnej ligy. Poďme si predstaviť pred zápasom oboch dnešných aktérov :

    Hamburger SV :
    Domáci celok v tejto sezóne vôbec nepôsobí oslnivou formou ako minulú sezónu. Momentálne mu patrí predposledné 17.miesto. Na svojom konte majú len 16 bodov, ktoré im boli udelené za 4 výhry, 4 remízy a v 11 zápasoch sa im bodovať nepodarilo. Skóre tohto tímu je 33:44. Posledná forma tohto tímu je veľmi zlá, keď z posledných 5 zápasov všetkých 5 prehrali. Naposledy nestačili na pôde Hoffenheimu, ktorému podľahli 3:0. Najlepším strelcom domácich je Nemec Lasogga s 9 gólmi, ktorý ešte donedávna pôsobil práve u tímu hostí a dnes to bude preňho špeciálny zápas.

    Herta BSC :
    Hostia práve naopak od domácich pôsobia oslnivou formou. Sú určite trošku prekvapením v tejto sezóne, pretože im patrí 8.miesto, čo čakal asi málokto. Na svojom konte majú 28 bodov, ktoré im boli udelené za 8 výhier, 4 remízy a v 7 zápasoch neuspeli. Skóre tohto tímu je 28:24. Posledná forma hostí je celkom priaznivá, z posledných 5 zápasov 3 vyhrali a 2 prehrali, i keď práve tie dve prehry sú s posledných dvoch kôl. V poslednom kole šokujúce prehrali na domácej pôde s Norimbergom, tímom na chvoste tabuľky 1:3. Najlepším strelcom hostí je Kolumbičan Ramos, ktorý je s 12 gólmi zároveň aj najlepším strelcom ligy.

    Favoritom zápasu sú podľa tabuľkového postavenia hostia, ale určite to budú mať na pôde Hamburgeru ťažké. Posledné zápasy nevyšli ani jednému z aktérov tohto zápasu, uvidíme kto si napraví chuť v tomto zápase.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:30.

    Miroslav Revaj

    Góly: 16. Allagu, 23. Ramos, 38. Ramos

    Karty:   72. Arslan (HAM), 79. Westermann (HAM)

    Nepremenená penalta: 15. Ramos (HER), brankár Adler zneškodnil


    Hamburger SV: Adler – Lam, Westermann, Djourou, Jansen – John, Badelj, van der Vaart, Bouy, Çalhanoğlu – Zoua.
    Náhradníci: Drobný – Diekmeier, Sobiech, Rincón, Iličević, Arslan, Lasogga.

    Hertha BSC: Kraft – Pekarík, Langkamp, Kobiašvili, van den Bergh – Ndjeng, Skjelbred, Hosogaj, Ciğerci, Allagui – Ramos.
    Náhradníci: Gersbeck – Janker, Ben-Hatira, Ronny, Niemeyer, Schulz, Wagner.

    Rozhodca: Aytekin – Brand, Achmüller