Brémy – Dortmund 1:5 (kon.) | Frankfurt – Braunschweig 3:0 (kon.) | Freiburg – Hoffenheim 1:1 (kon.)
Norimberk – Bayern 0:2 (kon.) | Wolfsburg – Mainz 3:0 (kon.) | Hamburger – Hertha 0:3 (kon.)
koniec
Hamburger SV
0:3 (0:3)
Hertha BSC
Sobota 08.02.2014, 18:30Nemecká Bundesliga
Predzápasové kurzy
     
    Druhý polčas tohto zápasu sa prakticky len dohrával. Gól sme už v ňom nevideli a hostia si odvážajú v pohode 3 body o výsledku 0:3! Domácim zápas vôbec nevyšiel. Dokázali hostí v určitých chvíľach dostať aj pod tlak, ale po celý zápas sa dostali do jednej väčšej šance a to na víťazstvo nestačí. Domáci tak prehrávajú 6.zápas v rade, domáci fanúšikovia po zápase spustili mohutný piskot na futbalistov domáceho tímu.
    Hostia vyhrávajú 3:0 po góloch Allagua a dvakrát sa presadil Ramos, ktorý ešte navyše zahodil aj penaltu za stavu 0:0.

    Mne už neostáva nič iné ako Vám zaželať príjemný zvyšok večera. Lúči sa s Vami komentátor Miroslav Revaj. Dovidenia pri ďalších prenosoch. (20:26:40)
     
    Koniec zápasu.
     
    90
    Rozhodca nenadstavuje ani minútu! Zápas sa končí!
     
    89
    Beží posledná minúta druhého polčasu a v držaní lopty sú hostia. Nikam sa neponáhľajú a čakajú už len na záverečný hvizd rozhodcu.
     
    87
    Hostia zamkli domácich pred svojou bránou, vyslali aj pár nebezpečných centrov, ale so všetkým si domáci poradili. Získali loptu a pomaly smerujú dopredu. V zápase už s najväčšou pravdepodobnosťou neuspejú.
     
    86
    Domáci sa ešte snažia aspoň o nejakú peknú akciu. Iličevič si však počínal nedovolene a tak loptu stráca. Hostia ešte skúšajú ísť pred koncom polčasu smerom dopredu.
     
    85
    Autor dvoch gólov a nepremenenej penalty Ramos má v zápase dohraté, na jeho miesto prichádza Wagner.
     
    83
    Hostia sú v držaní lopty, ale nemajú sa kam ponáhľať. Prihrávajú si ju medzi sebou. Domáci ich už ani nenapádajú. Vedia, že to už asi nemá zmysel. Dnes proste nezvládli prvý polčas a to ich stálo body.
     
    82
    Zápas sa nám prakticky už len dohráva. Aj keď je do konca ešte 8 minút, možno nejaký ten nastavený čas, ale naozaj sa nič zaujímavé v týchto chvíľach nedeje.
     
    81
    Pomaly, ale isto kráčajú domáci za svojou šiestou prehrou v rade. Naozaj, nemajú sa s čím chváliť. Budú si musieť sadnúť a vážne začať túto situáciu v klube riešiť.
     
    80
    Strojca druhého gólu hostí Ciğerci v zápase dohral, na jeho miesto prichádza Ronny.
     
    79
    Druhý domáci hráč potrestaný žltou kartou. V šprintérskom súboji nestíhal za Ramosom, tak ho potiahol za dres a dostáva za to žltú kartu.
     
    78
    Nemôžem sa zbaviť pocitu, že momentálne nesledujeme atraktívny futbal. Je tomu tak už dlhšiu dobu. Domáci sa snažia ešte niečo so zápasom spraviť, avšak chybujú v prihrávkach, kazia jednu za druhou. Hostia po zisku lopty sa nikam nehrnú a len v pohode si loptu prihrávajú medzi sebou.
     
    75
    Domáci sa snažili po zisku lopty presadiť cez ľavú stranu, tam je však úspešný náš obranca Peter Pekarík. Ten si dnes svoje povinnosti plní na výbornú.
     
    74
    Domáci sa dostali s loptou pred bránu hostí, ale pomohli si faulom. Konkrétne sa previnil van der Vaart. Hertha začína opäť v pohode kombinovať v blízkosti svojej brány.
     
    73
    Tak to je zaujímavé! Kamera ukázala na domácich divákov, ktorý už vo veľkej miere opúšťajú priestory domáceho štadióna. Určite odchádzajú veľmi sklamaný. Domáci dnes dokopy nič nepredviedli.
     
    72
    Prvá žltá karta v zápase. Vidí je domáci Arslan. Zatiaľ môžme povedať, že sme svedkami čistej hry.
     
    70
    Allagui centroval do 16-tky domácich, tam však nenabiehal nik z hráčov hostí. Domáci tak získali loptu a skúšajú založiť protiútok.
     
    69
    Striedanie v tíme Hertha BSC: z ihriska odchádza Skjelbred, prichádza Niemeyer.

    Miroslav Revaj

    Góly: 16. Allagu, 23. Ramos, 38. Ramos

    Karty:   72. Arslan (HAM), 79. Westermann (HAM)

    Nepremenená penalta: 15. Ramos (HER), brankár Adler zneškodnil


    Hamburger SV: Adler – Lam, Westermann, Djourou, Jansen – John, Badelj, van der Vaart, Bouy, Çalhanoğlu – Zoua.
    Náhradníci: Drobný – Diekmeier, Sobiech, Rincón, Iličević, Arslan, Lasogga.

    Hertha BSC: Kraft – Pekarík, Langkamp, Kobiašvili, van den Bergh – Ndjeng, Skjelbred, Hosogaj, Ciğerci, Allagui – Ramos.
    Náhradníci: Gersbeck – Janker, Ben-Hatira, Ronny, Niemeyer, Schulz, Wagner.

    Rozhodca: Aytekin – Brand, Achmüller