Kadaň – Havířov 4:2 (kon.) | Třebíč – Beroun 5:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Jihlava 3:5 (kon.)
Motor ČB – Benátky n/J 1:2 (1:2 po s.n.) | Mladá Boleslav – Ústí n/L 5:1 (kon.) | Šumperk – Litoměřice 2:3 (po pr.)
Olomouc – Most 3:2 (1:0 po s.n.)
koniec
BK Havlíčkův Brod
3:5 (1:1, 0:2, 2:2)
HC Dukla Jihlava
cz Pondelok 03.02.2014, 17:30 • ZS Kotlina • 1. liga (ČR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:47
    Dukla právě vstřelila branku!
    Je hotovo. Dukla trefuje prázdnou bránu. Radek Hubáček vyhrál buly a VÁCLAV JAROŠ poslal kotouč přes celé kluziště do opuštěné sítě. Asistence: Radek Hubáček.
     
    55:33
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové znovu snižují skóre a pomáhá jim k tomu využitá přesilovka! Novic v sestavě Havlíčkova Brodu Martin Špok poslal kotouč na hůl MARKA DRTINY, který z vrcholu levého kruhu propálil Davida Ritticha, který si ani neškrtl! Asistence: Martin Špok a David Stach.
     
    48:55
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava si v přesilové hře znovu bere svůj náskok o dvě branky zpět! Petr Mocek se na pravém kruhu dostal ke střele, kterou namířil ale jen do betonů Ondřeje Kacetla, který kotouč ukryl mezi nimi, ale do domácího muže s maskou následně zajel RADEK HUBÁČEK, který získal puk a doklepl jej do prázdné brány. Hraničilo to s postavením útočícího hráče v brankovišti, nicméně branka platí a Dukla ta vede 4:2 a je na dobré cestě k tomu, aby se znovu osamostatnila na třetím místě! Asistence: Petr Mocek a Jiří Dobrovolný.
     
    41:33
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové snižují a tento zápas získává nový náboj! Kotlina se otřásá v základech. Po levém křídle se procpal do pásma a vypálil Ladislav Gengel. Puk se dostal na hokejku JANA POHLA, který střelou backhandem pod Rittichův beton snižuje na 2:3! Asistence: Ladislav Gengel.
     
    32:34
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští hokejisté znovu využívají přesilovku a je to již o dva góly. Trochu krutá rána pro jinak v této třetině lepší tým. A znovu je u toho namočená stejná dvojice, jako u první trefy. Zdeněk Čáp se dostal na modré čáře ke střele a PETR MOCEK tečoval puk za bezmocného Ondřeje Kacetla! Asistence: Zdeněk Čáp a Filip Seman.
     
    27:41
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava nakonec dvojnásobnou přesilovku využívá a dostává se do vedení! Už to vypadalo nadějně, když Petr Polodna vyhazoval vysokým obloukem kotouč ven z pásma, ale na modré čáře jej zachytil Zdeněk Čáp, jenž nahrál křížně na pravý kruh, kde se do protipohybu Ondry Kacetla trefil PETR MOCEK! Asistence: Zdeněk Čáp.
     
    08:40
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové svůj nápor přetavili ve vyrovnávací branku a zápas je tak opět na začátku! Dlouho to vypadalo, že kombinace domácího celku nikam nepovede, až nakonec vystřelil od modré čáry Jakub Kadlec, jeho dělovka zamířila vedle, ale od zadního mantinelu se odrazila na brankoviště, kde doklepl puk nad Rittichovou lapačkou do sítě KAROL KORÍM! Asistence: Jakub Kadlec.
     
    00:19
    Dukla právě vstřelila branku!
    Stejně jako v předchozím střetnutí na ledě Kotliny, i dnes se dostává Dukla z první šance do vedení! Ihned po úspěšném vhazování od Radka Hubáčka se dostal kotouč přes Filipa Semana na hokejku MARKA PROKŠE, který svůj pokus umístil přesně nad rameno Ondřeje Kacetla! Asistence: Filip Seman a Radek Hubáček.

    Richard Wagner

    Góly a asistencie: 9. Korím (Jakub Kadlec), 42. Pohl (Gengel), 56. Drtina (Špok, Stach) – 1. Prokš (Seman, Hubáček), 28. Mocek (Čáp), 33. Mocek (Čáp, Seman), 49. Hubáček (Mocek, Dobrovolný), 60. Jaroš (Hubáček)


    BK Havlíčkův Brod: Kacetl (Sedláček) – Drtina, Kolafa, Vágner, Pohl, Korím, Semrád, Zítka – Maliník, Polodna "C", Stach – Berger, Gengel, Špok – Milfait, Tomi, Jakub Kadlec – Kučera, Stehlík, Richter – Šesták.
    Trenér: Jiří Mička.

    HC Dukla Jihlava: Rittich (Sáblík) – Mocek, Jaroš, H. Tobola, Jícha, Kolda, Dobrovolný "A", Stebich, Čáp – Prokš, Hubáček "C", Seman – P. Štěpánek, Zeman, Velecký – Kuřítko, Střecha, Malec – Mikeš, Přidal. .
    Trenér: Petr Vlk.

    Rozhodca: Jan Hribik, Petr Úlehla – Milan Kis, Tomáš Svoboda

    Diváci: 2631