Kadaň – Havířov 4:2 (kon.) | Třebíč – Beroun 5:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Jihlava 3:5 (kon.)
Motor ČB – Benátky n/J 1:2 (1:2 po s.n.) | Mladá Boleslav – Ústí n/L 5:1 (kon.) | Šumperk – Litoměřice 2:3 (po pr.)
Olomouc – Most 3:2 (1:0 po s.n.)
koniec
BK Havlíčkův Brod
3:5 (1:1, 0:2, 2:2)
HC Dukla Jihlava
cz Pondelok 03.02.2014, 17:30 • ZS Kotlina • 1. liga (ČR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní utkání sledovalo 2631 diváků.
     
    Zápas je u konce. Domácí celek sice bojoval, ale nakonec se raduje Dukla, která ale nebyla nijak lepším celkem. Utkání by slušela remíza, ale Jihlava rozhodla v přesilových hrách, které zvládá asi nejlépe z celé soutěže.

    Dámy a pánové, já se s vámi loučím a přeji vám hezký zbytek dnešního dne. Mějte se hezky a někdy příště na počtenou!
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:47
    Dukla právě vstřelila branku!
    Je hotovo. Dukla trefuje prázdnou bránu. Radek Hubáček vyhrál buly a VÁCLAV JAROŠ poslal kotouč přes celé kluziště do opuštěné sítě. Asistence: Radek Hubáček.
     
    59:40
    Domácí kombinovali a od Marka Drtiny se dostal ke kotouči Petr Polodna, který svou střelou z levého kruhu prověřil jen Rittichovu lapačku.

    Dukla si bere time-out.
     
    59:06
    Rebelové mají buly před Rittichem. Dukla vyhodila puk ven a vypadalo to, že půjde do tří, ale sudí byli shovívaví.
     
    59:01
    Marek Drtina svým spurtem zabránil soupeři ve vstřelení gólu do odkryté klece!
     
    58:39
    Dukla poslala kotouč ven z pásma, ale ten zamířil jen metr mimo prázdnou klec. Icing se ale nepíská.
     
    58:32
    Ondřej Kacetl je na střídačce! Havlíčkův Brod je v šesti bruslařích proti čtyřem!
     
    58:32
    Rebelové budou hrát přesilovou hru! To je velká šance na snížení! Na lavici hanby putuje Petr Mocek (JIH) za zdržování hry.

    Domácí si berou time-out!
     
    58:05
    Rebelové nasadili do hry čtyři útočníky a jediného obránce. Domácí družina se ale nedokáže usadit před brankou Davida Ritticha.
     
    57:15
    Rebelové se tlačí před branku soupeře, ale co je jim to platné, když se nedokáží dostat ani do zakončení. Domácí družina je nervózní.
     
    56:15
    Dukla nejprve nedokázala vyzrát na připraveného Ondru Kacetla a na druhé straně měl David Rittich štěstí, že se Petr Polodna netrefil do puku.
     
    55:33
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové znovu snižují skóre a pomáhá jim k tomu využitá přesilovka! Novic v sestavě Havlíčkova Brodu Martin Špok poslal kotouč na hůl MARKA DRTINY, který z vrcholu levého kruhu propálil Davida Ritticha, který si ani neškrtl! Asistence: Martin Špok a David Stach.
     
    55:09
    Domácí celek má znovu šanci na to, aby udeřil v přesilovce, i když dnes mu početní výhody nepomáhají, ale naopak Rebely sráží. Roman Mikeš (JIH) je potrestán za hákování.
     
    54:11
    Petr Zítka svou špatnou nahrávkou vyslal do brejku soupeře, kterého musel odstavit Martin Vágner, jenž jihlavského hráče zpacifikoval za bránou.
     
    53:31
    Jakub Tomi se prodral až na pravý kruh. Zde si sjel blíže k bráně a svým pokusem rozezvučel v Rittichových uších slastný zvuk tyče! Následně pokryl jihlavský gólman střelu lehkou jako pírko z hole Jakuba Kadlece.
     
    52:21
    Adam Zeman na levém kruhu ukázal, že kromě hokeje mu jde i fotbal a kopl kotouč na bránu. Kacetl ale nastavil svůj beton. Navíc by případná trefa nemohla platit.
     
    51:57
    Filip Seman se dostal po levém křídle až do střely, jíž ale svým betonem výborně pokryl Ondřej Kacetl.
     
    51:24
    Petr Polodna si nyní sjel od modré čáry až na pravý kruh, odkud vypálil. Jeho střela ale zamířila jen do betonu připraveného Ritticha.

    Richard Wagner

    Góly a asistencie: 9. Korím (Jakub Kadlec), 42. Pohl (Gengel), 56. Drtina (Špok, Stach) – 1. Prokš (Seman, Hubáček), 28. Mocek (Čáp), 33. Mocek (Čáp, Seman), 49. Hubáček (Mocek, Dobrovolný), 60. Jaroš (Hubáček)


    BK Havlíčkův Brod: Kacetl (Sedláček) – Drtina, Kolafa, Vágner, Pohl, Korím, Semrád, Zítka – Maliník, Polodna "C", Stach – Berger, Gengel, Špok – Milfait, Tomi, Jakub Kadlec – Kučera, Stehlík, Richter – Šesták.
    Trenér: Jiří Mička.

    HC Dukla Jihlava: Rittich (Sáblík) – Mocek, Jaroš, H. Tobola, Jícha, Kolda, Dobrovolný "A", Stebich, Čáp – Prokš, Hubáček "C", Seman – P. Štěpánek, Zeman, Velecký – Kuřítko, Střecha, Malec – Mikeš, Přidal. .
    Trenér: Petr Vlk.

    Rozhodca: Jan Hribik, Petr Úlehla – Milan Kis, Tomáš Svoboda

    Diváci: 2631