Sassuolo – Hellas Verona 1:2 (kon.) | AS Rím – Parma 0:0 (odl.) | Bergamo – Neapol 3:0 (kon.)
Chievo – Lazio 0:2 (kon.) | Catania – Livorno 3:3 (kon.) | Juventus – Inter 3:1 (kon.)
koniec
Juventus Turín
3:1 (1:0)
Inter Miláno
Nedeľa 02.02.2014, 20:45Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    72
    Inter dal gól! Defenzíva zebier je famózna, šancu však po rohovom kope predsa len pre Inter pripustila! Po centri lopta v skrumáži nebola odprataná a to využil najlepšie zorientovaný ROLANDO, ktorý k žrdi mieril presne a znižuje stav.
     
    57
    Juventus Turín dal gól! Je rozhodnuté, Handanovič inkasuje aj tretíkrát! Opäť sa prejavil nedôraz obrany hostí, ktorý nestačili pokryť Llorenteho sklepnutie pre Pogbu. Ten ešte prudkou ranou brankára neprekonal, ale z následnej dorážky mieril presne ARTURO VIDAL.
     
    48
    Juventus Turín dal gól! Pirlo zahrával roh, ktorý smeroval do nebezpečnej zóny. Tam sa ešte obrana stihla spamätať, lenže dôraz Pogbu dal šancu pre GIORGIA CHIELLINIHO. Ten zblízka prestrelil Handanoviča a zvyšuje skóre svojich!
     
    16
    Juventus Turín dal gól! Pirlo opäť preukázal skvelú kopaciu techniku a prehľad. Nádherná lopta za obranu našla pripraveného STEPHANA LICHTSTEINERA, ktorý k žrdi upratal loptu utešenou hlavičkou.

    Góly: 16. Lichtsteiner, 48. Chielini, 57. Vidal – 72. Rolando

    Karty:   59. Pogba (JUV) – 13. Kuzmanovič (INT), 74. Alvarez (INT)


    Juventus Turín: Storari – Chiellini, Bonucci, Barzagli – Pirlo – Asamoah, Pogba, Vidal, Lichtsteiner – Llorente, Tevez.
    Inter Miláno: Handanovič – Campagnaro, Rolando, Juan – Jonathan, Kovačič, Kuzmanovič, Taider – Nagatomo, Alvarez – Palacio.

    Rozhodca: Gianluca Rocchi, S. Ghiandai, A. Padovan