Arsenal – Coventry City 4:0 (kon.)
koniec
Arsenal FC
4:0 (2:0)
Coventry City
cz Piatok 24.01.2014, 20:45 • Emirates Stadium, London • FA Cup
Predzápasové kurzy
     
    89
    Arsenal právě vstřelil branku!
    A ještě jeden gól! Jenkinsonovu ránu sice Murphy dokázal vyrazit, ale pouze k nohám SANTIAGA CAZORLY, který střelou o zem zamířil naprosto přesně – 4:0!
     
    84
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto. Özil dostal přihrávku na levou stranu, i přes těsnou obranu dokázal přihrát Gibbsovi, jenž narýsoval skvostnou přihrávku na volného OLIVIERA GIROUDA! Ten pálil z první a dokonale prostřelil bezmocného Murphyho – 3:0.
     
    27
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Gnabry skvěle nacentroval na malé vápno, kde Mertesacker prodloužil na zadní tyč, kde už číhal LUKAS PODOLSKI a hlavou usměrnil míč za Murphyho – 2:0.
     
    15
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Drtivý tlak domácích nese své ovoce. Hosté ztratili na vlastní polovině míč, Özil vysunul LUKASE PODOLSKIHO za obranu, ten obešel i gólmana Murphyho a zamířil do odkryté brány – 1:0.

    Aleš Pur

    Góly: 15. Podolski, 27. Podolski, 84. Giroud, 89. Cazorla

    Karty:   39. Wilshere (ARS)


    Arsenal FC: Fabiański – Jenkinson, Koscielny, Mertesacker, Gibbs – Wilshere, Gnabry – Oxlade-Chamberlain (71. Zelalem), Özil, Podolski (79. Giroud) – Bendtner (71. Cazorla). Trenér: Arsène Wenger.
    Náhradníci: Viviano – Sagna, Monreal, Cazorla, Flamini, Zelalem, Giroud.

    Coventry City: Murphy – Christie, Webster, Seaborne, Adams – Baker, Thomas – Fleck, Daniels, Moussa (88. J. Clarke) – L. Clarke. Trenér: Steven Pressley.
    Náhradníci: Burge – Slager, Barton, Phillips, Willis, Clarke, Haynes.

    Rozhodca: Robert Madley – Michael Mullarkey, Scott Ledger