Bilbao – Valladolid 4:2 (kon.)
koniec
Athletic Club Bilbao
4:2 (0:1)
Real Valladolid
Pondelok 20.01.2014, 22:00 • Estadio San Mamés • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    90+1
    Real Valladolid dal gól! Valladolid znižuje na 4:2. RAMA VALDET prešiel domácou obranou až príliš jednoducho a strelou pod brvno nedal Iraizozovi žiadnu šancu.
     
    86
    Bilbao dalo gól! De Marcos na dvakrát poslal center z pravej strany, na ktorý si hlavou naskočil ANDER HERRERA a zvyšuje na 4:1.
     
    82
    Bilbao dalo gól! Aduriz prebral loptu pred šestnástkou. Prihral ju na ľavú stranu na IBAIA, ktorý si ju hodil do šestnástky až pred brankára a umiestnenou strelou k ľavej tyčke zvyšuje na 3:1.
     
    75
    Bilbao dalo gól! Domáci sa dostávajú do vedenia. Ibai poslal z ľavej strany center do šestnástky. Na zadnej tyči stál Aduriz, ktorý hlavou poslal loptu pred bránu na OSCARA DE MARCOSA a ten hlavou prekonáva Marina.
     
    65
    Bilbao dalo gól! A je vyrovnané! Aduriz z pred šestnástky vyslal tvrdú strelu, ktorú však Marino ešte vyrazil na pravú stranu. Tam ju prebral IBAI, priblížil sa k bráne a strelou k vzdialenejšej tyči vyrovnáva na 1:1.
     
    15
    Real Valladolid dal gól! Hostia z ničoho nič dávajú gól. Strelu z pravej strany zblokoval Guerra, lopta sa dostala pred OSCARA GONZALEZA, ktorý len ťukol do lopty a poslal ju za Iraizozov chrbát. Vyzerá to však tak, že gól hostí padol z ofsajdovej pozície.

    Michal Kováčik

    Góly: 65. Ibai, 75. de Marcos, 82. Ibai, 86. Herrera – 15. Gonzalez, 90+1. Valdet

    Karty:   79. Moran (BIL), 89. Herrera (BIL) – 32. Valiente (RVA), 44. Perez (RVA), 82. Rubio (RVA)


    Athletic Club Bilbao: Iraizoz – Balenziaga, Laporte, Gurpegi, Iraola – Etxebarria, Iturraspe – Ibai, Herrera, Susaeta – Aduriz
    Náhradníci: Herrerin, de Marcos, Ekiza, Etxeita, Moran, Saborit, Sola

    Real Valladolid: Marino – Bergdich, Pena, Valiente, Rukavina – Rossi, Rubio, Perez – Gonzalez, Guerra, Ebert
    Náhradníci: Jimenez, Baraja, Manucho, Larsson, Valdet, Ramos, Rueda