Udinese – Lazio 2:3 (kon.) | Bologna – Neapol 2:2 (kon.) | CFC Janov – Inter 1:0 (kon.)
Bergamo – Cagliari 1:0 (kon.) | Catania – Fiorentina 0:3 (kon.) | Chievo – Parma 1:2 (kon.)
Sassuolo – Turín 0:2 (kon.) | AC Miláno – Hellas Verona 1:0 (kon.)
koniec
CFC Janov
1:0 (0:0)
Inter Miláno
Nedeľa 19.01.2014, 15:00 • Stadio Comunale Luigi Ferraris • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    88
    Obrovskú príležitosť na vyrovnanie mal na opačnej strane Botta, ktorý sa po centri od Kovačića dostal do zakončenia hlavou a Perin iba reflexívne natiahol ruku a loptu vyrazil. O dorážku sa ešte snažil Jonathan, k nej sa už ale nedostal.
     
    86
    Strieda aj CFC, zápas končí pre Gilardino, jeho miesto zaujme Calaiò.
     
    86
    Hostia okamžite striedajú, z ihriska odchádza Juan, toho nahradí Botta.
     
    85
    Rozhodca vyťahuje žltú kartu po dlhšej prestávke, za faul ju uvidí striedajúci Konaté.
     
    83
    CFC Janov dal gól! Domácim hráčom sa to predsa len podarilo! Na center z rohového kopu si najvyššie naskočil LUCA ANTONELLI a ten hlavou prekonal bezmocného Handanoviča, ktorý zostal zaskočený stáť na mieste.
     
    82
    A gól sme mohli vidieť aj na opačnej strane! Gilardino sa dostal až za obranu Interu, nebezpečne vypálil ale Handanovič vyrazil na roh.
     
    81
    Ale teraz to tak byť nemuselo! Milito potiahol hru do šestnástky súpera, odkiaľ hľadal Cambiassa. ten si nabiehal z druhej vlny a iba nastrelil obrancu Janova. Lopta sa následne odrazila k Jonathanovi, ten vypálil z voleja, ale Perin opäť previedol pohotový zákrok a loptu chytil.
     
    77
    Domáci celok strieda po druhý raz, z ihriska odchádza Fetfatzidis, ktorý sa v posledných minútach do sľubných príležitostí. Na jeho miesto príde Konaté.
     
    72
    Prichádza prvé striedanie na strane CFC Janov. Znamená to, že z ihriska odchádza Sturaro, opačným smerom smeruje De Ceglie.
     
    71
    Juan bude ďalším potrestaný hráčom žltou kartou, na vlastnej polovici zbytočne poslal súpera k zemi a rozhodca Rizzoli neváhal.
     
    70
    Ďalšiu žltú kartu uvidí Sturaro, ten na vlastnej polovici fauloval zozadu.
     
    67
    Lopta sa dostala až k striedajúcemu Guarínovi, toho Perin výborne vychytal. Milito ostal odrazenou loptou trošku zaskočený a už sa mu nepodarilo doraziť ju za chrbát talianskeho brankára.
     
    64
    Gilardino prihrával nabiehajúcemu si Fetfatzidisovi. Jeho prihrávku síce spomalila kaluža vody, avšak Fetfatzidis si s tým dokázal poradil. Loptu si aj napriek tomu spracoval a veľmi nebezpečne vystrelil pod brvno. Handanovič musel vyboxovať na roh.
     
    63
    Hostia striedajú po druhý raz, na ihrisko vybieha Guarín, ten na trávniku vymení Kuzmanovića.
     
    61
    Ďalšia žltá karta a opäť pre domáceho hráča. Za faul ju tentoraz vidí Bertolacci.
     
    58
    Osamotený Vrsaljko teraz úplne zbytočne fauloval na súperovej polovici Juana, za čo uvidí aj kartu žltej farby.
     
    50
    Gilardino sa dostal do obrovskej šance po pošmyknutí Campagnara. Taliansky útočník sa rútil sám na brankára, avšak premočený trávnik brzdil loptu a tak ho obrancovia pohodlne dobehli. Veľká škoda, počasie dnes futbalu rozhodne nepraje.
     
    39
    Z rohu prišla pomerne sľubná šanca na otvorenie skóre, ocitol sa v nej Marchese. Ten ale napokon hlavičkoval iba do dobre postaveného Handanoviča.
     
    34
    Sturaro hľadal spoluhráčov pred brankárom, ale terén hral znova proti domácemu tímu. Nasledovalo viacero nedovolených zákrokov milánskeho tímu, no rozhodca vždy ponechal výhodu. Celá akcia sa končí blokovanou strelou. Janov bude zahrávať rohový kop.
     
    24
    Cofie sa dopustil ďalej chyby, tentoraz pri rozohrávke. Jeho prihrávka na Antonelliho bola naozaj biedna, čo využil Palacio, ktorý sa zmocnil lopty, z ľavej strany vystrelil tesne však minul domácu bránu.
     
    21
    S Álvarezom to nevyzerá dobre, vyzerá to na zranenie kolena. Tréner Mazzarri preto siahol po prvom striedaní, na ihrisko vybieha Kovačić.
     
    18
    Jonathan sa ocitol v ďalšej veľmi dobre príležitosti! Milito a Palacio výborne zakombinovali na ľavej strane, naviazali na seba až päticu hráčov, lopta sa napokon dostala k nikým nebránenému Jonathanovi, ktorý okamžite strieľal. Perinovi pribehol na pomoc v poslednej chvíli Cofie, ktorý odvrátil na roh.
     
    11
    Do veľmi sľubnej príležitosti sa dostal Jonathan, ktorému výborne do behu prihral Cambiasso. Domáci brankár Perin musel prvý raz vážnejšie zasahovať.
     
    10
    Prvá žltá karta v zápase prichádza už v 10. minúte, za faul na Álvarez zozadu ju vidí domáci hráč Cofie.

    Andrej Marienka

    Góly: 83. Antonelli

    Karty:   10. Cofie (CFC), 58. Vrsaljko (CFC), 61. Bertolacci (CFC), 70. Sturaro (CFC), 85. Konaté (CFC) – 71. Juan (INT)


    CFC Janov: Perin – Marchese, De Maio, Antonini – Antonelli, Cofie, Sturaro, Vrsaljko – Bertolacci, Gilardino, Fetfatzidis
    Náhradníci: Donnarumma, Bizzarri – Sampirisi, Biondini, Stoian, Calaiò, Centurión, Sokoli, Konaté, Tőzsér, Pierre, De Ceglie

    Inter Miláno: Handanovič – Juan, Rolando, Campagnaro – Cambiasso, Kuzmanović – Nagatomo, Jonathan – Álvarez – Milito, Palacio
    Náhradníci: Castellazzi, Carrizo – Zanetti, Andreolli, Kovačić, Guarín, Mudingayi, Botta, Taïder, Ranocchia, Samuel

    Rozhodca: Rizzoli – Liberatore, Cariolato