Udinese – Lazio 2:3 (kon.) | Bologna – Neapol 2:2 (kon.) | CFC Janov – Inter 1:0 (kon.)
Bergamo – Cagliari 1:0 (kon.) | Catania – Fiorentina 0:3 (kon.) | Chievo – Parma 1:2 (kon.)
Sassuolo – Turín 0:2 (kon.) | AC Miláno – Hellas Verona 1:0 (kon.)
koniec
CFC Janov
1:0 (0:0)
Inter Miláno
Nedeľa 19.01.2014, 15:00 • Stadio Comunale Luigi Ferraris • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 15:00.
     
    Pekné nedeľné popoludnie Vám prajem a vítam Vás pri zápase 20. kola najvyššej talianskej Serie A. V dnešnom stretnutí si zmerajú sily CFC Janov a Inter Miláno.

    CFC Janov

    Po výborných výkonoch z októbra a novembra minulého roku to s Janovom vyzerá čoraz horšie a horšie. "Rossoblu" zvíťazili v posledných piatich zápasoch iba raz, aj to na domácej pôde nad momentálne sedemnástym Sassuolom. Ďalší domáci zápas proti Atalante sa skončil nerozhodne 1:1. Janovčanov taktiež môžu mrzieť najmä prehry proti relatívne slabým súperom ako sú Cagliari či Bologna. V poslednom kole Janov nastúpil na ťažký zápas proti AS Rím na jeho vlastnej pôde, kde favorizovanému súperovi podľahol hladko 0:4. V tomto zápase rozhodol už prvý polčas, keď sa postupne presadili Florenzi, Totti a Maicon. V druhom polčase pridal jeden presný zásah Benatia. Aj preto sa tím z Janova momentálne nachádza na desiatej priečke tabuľky, aj keď sa v novembri pohyboval na jej popredných miestach. Za 19 zápasov získali hráči 23 bodov, na 9. Lazio Rím strácajú jediný bod, na Parmu a FC Turín sú to už tri body. Naopak, jeden bod na CFC Janov stráca AC Miláno, dvojbodové manko má Sampdoria, Atalanta aj Cagliari. Dnes domáci tím napriek výhode domáceho ihriska nebude favoritom, preto bude mať každý bod cenu zlata.

    Inter Miláno

    Ani slávny milánsky Inter nezažíva zrovna sezónu snov. V posledných piatich zápasoch sa mu taktiež príliš nedarilo a rovnako ako jeho dnešný súper z posledných piatich kôl získal iba štyri body. Fanúšikov tohto z dvojice milánskych tímov určite potešilo víťazstvo nad svojim mestským rivalom AC, no naopak ich museli mrzieť prehry proti Neapolu, Laziu R9m a dokonca aj proti Udinese. V poslednom kole nastúpil Inter na domácej pôde proti Chievu Verona, kde od 8. minúty dokonca prehrával, no Nagatomo o štyri minúty neskôr vyrovnal. Inter mal zvyšný čas zápasu jasnú prevahu, no gól sme už nevideli a tak sa zápas skončil nerozhodne 1:1. Internazionale sa momentálne nachádza na 5. priečke tabuľky, no len o skóre pred Hellas Verona. Na štvrtú Florenciu stráca už 5 bodov, na tretí Neapol je to dokonca až 10 bodov. Ak ešte chce Inter živiť nádeje na účasť v pohárovej Európe musí proti súperom ako je ten dnešný bezpodmienečne bodovať.
     
    História vzájomných zápasov:

    Inter 2-0 Janov
    Janov 0-0 Inter
    Inter 1-1 Janov
    Inter 5-4 Janov
    Inter 2-1 Janov

    Zaujímavosťou je, že Janov nad svojim dnešným súperom naposledy vyhral pred takmer dvadsiatimi rokmi. Bolo to ešte v novembri roku 1994, keď si na domácom trávniku poradil so súperom 2-1. Odvtedy ťahá neúspešnú sedemnásťzápasovú šnúru bez víťazstva nad Interom Miláno.
     
    Stávkové kancelárie dnes viac veria tímu hostí, na víťazstvo ktorého sa kurz pohybuje okolo hodnoty 2,05. Remíza je ohodnotená kurzom 3,3 a výhra CFC Janov až 4,00.
     
    Úvodné zostavy:

    CFC Janov: Perin – Marchese, De Maio, Antonini – Antonelli, Cofie, Sturaro, Vrsaljko – Bertolacci, Gilardino, Fetfatzidis
    Náhradníci: Donnarumma, Bizzarri – Sampirisi, Biondini, Stoian, Calaiò, Centurión, Sokoli, Konaté, Tőzsér, Pierre, De Ceglie

    Inter Miláno: Handanovič – Juan, Rolando, Campagnaro – Cambiasso, Kuzmanović – Nagatomo, Jonathan – Álvarez – Milito, Palacio
    Náhradníci: Castellazzi, Carrizo – Zanetti, Andreolli, Kovačić, Guarín, Mudingayi, Botta, Taïder, Ranocchia, Samuel

    Rozhodca: Rizzoli – Liberatore, Cariolato.
     
    Hráči obidvoch tímov už vychádzajú na hraciu plochu, domáci tím dnes bude hrať v tradičnej červeno-modrej kombinácii dresov, hráči Interu nastúpia v bielom.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Úvodnej rozohrávky sa zhostili hráči Interu, ktorí zakladali prvý postup do útoku až od vlastnej brány. V strednej časti ihriska prišiel hneď prvý nedovolený zákrok, ktorého autorom bol Bertolacci, hostia tak zostanú pri lopte.
     
    2
    To ale dlho netrvalo, pozorná obrana Janova odobrala súperovi loptu, v strede ihriska tentoraz pre zmenu fauloval Rolando.
     
    3
    Na pravom krídle sa do zovretia dvoch obrancov dostal osamotený Fetfatzidis a ten už nemal šancu útok ďalej rozvinúť.
     
    4
    Zatiaľ sledujeme opatrnú hru na obidvoch stranách, ani jeden z tímov sa zatiaľ nedostal do väčšej príležitosti.
     
    5
    Prvý raz sa lopty dotkol domáci gólman, slabučkou strelou ho z ľavej strany ohrozil Milito.
     
    6
    Toho následne napodobnil aj Álvarez, ani tento pokus ale nenarobil vrásky na čele Perina.
     
    7
    V Janove sa rozpršalo, čo dnešnému duelu určite nepomôže. Inak je v Janove 9 °C, fúka mierny vietor rýchlosťou 21km/h.
     
    8
    Do útoku sa pustili domáci hráči, tí kombinovali na pravom krídle, k trojici útočiacich hráčov však pristúpila až šestica poctivo brániacich hráčov, ktorá im nedala šancu ohroziť bránu.
     
    9
    Napokon sa po vhadzovaní Interu predsa len dostali k lopte domáci hráči, no center do šestnástky bol veľmi nepresný a lopta končí mimo.
     
    10
    Prvá žltá karta v zápase prichádza už v 10. minúte, za faul na Álvarez zozadu ju vidí domáci hráč Cofie.
     
    11
    Do veľmi sľubnej príležitosti sa dostal Jonathan, ktorému výborne do behu prihral Cambiasso. Domáci brankár Perin musel prvý raz vážnejšie zasahovať.
     
    12
    Nasledoval teda prvý rohový kop v zápase, no hráčom Interu sa tentoraz ohroziť bránu nepodarilo.
     
    13
    Palacio veľmi dobre napádal rozohrávku domáceho celku, pri rohovej zástavke však nešetrne sklzom zostrelil Vrsaljka. Ten ale po chvíli vstáva a zapája sa opäť do hry.
     
    13
    Hráči sa od začiatku stretnutia príliš nešetria, v útoku tentoraz bol faulovaný Sturaro, previnil sa Jonathan. Domáci tím získava priamy kop.
     
    14
    Do toho sa oprel Marchese, strela sa mu ale nepodarila, jednak nebola príliš prudká a navyše ani nesmerovala medzi tri žrde Handanovičovej brány.
     
    15
    Hostia to na opačnej strane skúšali po ľavom krídle, kde si za defenzívne rady nabiehal Milito, postranný rozhodca ale ukazuje postavenie mimo hry.
     
    16
    Hra sa presúva z jednej strany na druhú, avšak okrem strely Jonathana sme inú vážnejšiu šancu nevideli. Zmeniť to bude môcť Janov, ktorý získava rohový kop.
     
    16
    Nestalo sa tak, Inter sa opäť bez väčších problémov ubránil.
     
    17
    Perin sa teraz príliš nevyznamenal, svojou rozohrávkou našiel iba Palacia na hranici šestnástky, ten okamžite zakončoval. Pre domáceho gólmana našťastie mieril nad.
     
    18
    Jonathan sa ocitol v ďalšej veľmi dobre príležitosti! Milito a Palacio výborne zakombinovali na ľavej strane, naviazali na seba až päticu hráčov, lopta sa napokon dostala k nikým nebránenému Jonathanovi, ktorý okamžite strieľal. Perinovi pribehol na pomoc v poslednej chvíli Cofie, ktorý odvrátil na roh.
     
    19
    S rohovým kopom budeme musieť chvíľu počkať, Álvarez má nejaké problémy, na pomoc mu prichádza lekársky tím. Prerušenie využil Perin, ktorý poriadne vynadal vlastným spoluhráčom.
     
    20
    Janov sa ubránil a práve domáci tím si mohol vypracovať ďalšiu príležitosť, po tom ako sa do šestnástky dostala až dvojica domácich hráčov. Obrana Interu si s tým ale poradila vynikajúco, navyše neprišla ani strela na bránu.
     
    21
    S Álvarezom to nevyzerá dobre, vyzerá to na zranenie kolena. Tréner Mazzarri preto siahol po prvom striedaní, na ihrisko vybieha Kovačić.
     
    22
    Tempo hry sa zmiernilo, no aj tak stále sledujeme prelievanie hry z jednej polovice ihriska na druhú.
     
    23
    Dážď na Stadiu Comunale Luigi Ferraris neutícha, už teraz začína byť trávnik poriadne premočený, nehovoriac o hráčoch na ňom.
     
    24
    Cofie sa dopustil ďalej chyby, tentoraz pri rozohrávke. Jeho prihrávka na Antonelliho bola naozaj biedna, čo využil Palacio, ktorý sa zmocnil lopty, z ľavej strany vystrelil tesne však minul domácu bránu.
     
    25
    Odvážne sa vpred pustil individuálne Antonelli, proti dvojici obrancov ale nemal nárok, získal tak aspoň vhadzovanie pre domáci celok.
     
    26
    Po ňom napokon prišla strela na bránu, ktorej autorom bol Bertolacci. Aj tento pokus bol nepresný, Handanovič vôbec zasahovať nemusel.
     
    27
    Tentoraz už brankár hostí zasahovať musel. Prácu mu ale výrazne uľahčil premočený terén. Po tom ako sa Cambiassovi nepodarilo poslať loptu do bezpečia vystrelil zvnútra pokutového územia Sturaro, ale po tom ako lopta dopadla na trávnik v podstate len doplávala k Handanovičovi.
     
    28
    Milito bol ďalším faulovaný hráčom, ten sa drží za členok, postupne sa ale do hry zapája aj on.
     
    29
    Hostia to skúšali nakopávanou loptou na Jonathana. Prihrávka bola prisilná a tak lopta končí mimo hracej plochy.
     
    30
    "Rossoblu" kombinovali na súperovej polovici, avšak v jej časti odkiaľ sa góly nedávajú. Po nepresnej prihrávke napokon lopta končí za postrannou čiarou.
     
    32
    Na opačnej strane sa na súperovej polovici usadili hráči Interu, ale ani im sa stále nedarí ohroziť bránu. Hráčom hru znepríjemňuje najmä stále neutíchajúci dážď.
     
    33
    Po chybnej prihrávke sa museli hostia veľmi rýchlo vrátiť na vlastnú polovicu, nakoľko hrozil protiútok Janova. Ten ale postupne spomalil Marchese.
     
    34
    Sturaro hľadal spoluhráčov pred brankárom, ale terén hral znova proti domácemu tímu. Nasledovalo viacero nedovolených zákrokov milánskeho tímu, no rozhodca vždy ponechal výhodu. Celá akcia sa končí blokovanou strelou. Janov bude zahrávať rohový kop.
     
    35
    S tým si Handanovič poľahky poradil, drží loptu vo svojich rukaviciach a vysiela spoluhráčov do útoku.
     
    36
    Kovačić sa snažil kolmicou vysunúť Nagatoma, aj tentoraz bola prihrávka príliš prudká a tak bude rozohrávať Perin.
     
    37
    Juan trošku zbytočne na vlastnej polovici fauloval Sturara, domáci tím tak získava priamy kop z veľmi výhodnej pozície.
     
    38
    Marchese posielal loptu pred bránu, tam si s ňou poradil Handanovič, ktorý na istotu odvrátil na roh.
     
    39
    Z rohu prišla pomerne sľubná šanca na otvorenie skóre, ocitol sa v nej Marchese. Ten ale napokon hlavičkoval iba do dobre postaveného Handanoviča.
     
    40
    Domáci hráči sa s loptou stiahli pred vlastnú šestnástku, kde vyčkávajú s ďalšou rozohrávkou. Uvidíme, či sa v prvom polčase ešte dočkáme nejakej vážnejšej šance na jednej, či druhej strane.
     
    41
    Domáca obrana si opäť nepočínala zrovna najistejšie. Cofie poslal brankárovi malú domov takmer cez polovicu ihriska, ten bol napádaný Palaciom a tak radšej odohral loptu za postrannú čiaru.
     
    42
    Obrana Janova však teraz zasiahla ako mala, odobrala súperovi loptu a okamžite vysunula dopredu spoluhráčov, ktorí získali ďalší rohový kop pre svoj tím.
     
    42
    Ten sa bude opakovať po hre Palacia.
     
    43
    Napokon z toho nič nebude, jeden z domácich hráčov to skúsil nožničkami, trafil pri tom však iba tvár Cambiassa. Rozhodca Rizzoli okamžite píska útočný faul.
     
    44
    Hostia kombinujú v prostrednej časti ihriska, v prvom polčase už toho zrejme veľa neuvidíme.
     
    45
    Po pravom krídle to ešte skúšal Kuzmanović a Jonathan, pozorná obrana však kontroluje hru.
     
    45+1
    Štvrtý rozhodca signalizuje, že nad rámec riadneho hracieho čase sa bude hrať ešte jedna minúta.
     
    45+1
    V tej sa ešte snažili niečo vymyslieť tí istí hráči čo predchvíľou, no ani tentoraz ich snaha neslávila úspech.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Prvý polčas sa skončil, gól sme zatiaľ nevideli, k čomu výrazne dopomohol dážď a premočený terén. Stretnutie bolo v podstate vyrovnané, o niečo lepšie príležitosti na skórovanie mali hráči Interu. Uvidíme čo nám prinesie druhá polovica zápasu, ktorá začne zhruba o 16:04.
     
    Počasie sa príliš neumúdrilo, no pochopiteľne to nieje dôvod na to aby hráči nemohli v zápase pokračovať. Tí sa už nachádzajú na hracej ploche a o malú chvíľu budeme pokračovať.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Inter okamžite zaútočil, no terén pred bránou, ktorý doteraz škodil domácemu tímu teraz nepomohol Interu. Po dobrej prihrávke sa na ľavej strane ocitol Palacio, ten ale loptu netrafil ideálne, nakoľko sa jej rýchlosť na vode spomalila. Argentínčan tak napokon míňa domácu bránu.
     
    47
    Inter zotrváva pri útočnej hre, svojou aktivitou hráči získali aspoň rohový kop.
     
    48
    Ten smeroval na Cambiassa, jeden z hostí však v šestnástke fauloval, hra sa prerušuje skôr ako mohlo dôjsť k ohrozeniu brány.
     
    49
    Hostia sa po veľmi krátkej chvíli dostali na útočnú polovicu a opäť držia súpera v obrannom kŕči. Do obrany sa teraz dostávajú takmer všetci hráči CFC.
     
    50
    Gilardino sa dostal do obrovskej šance po pošmyknutí Campagnara. Taliansky útočník sa rútil sám na brankára, avšak premočený trávnik brzdil loptu a tak ho obrancovia pohodlne dobehli. Veľká škoda, počasie dnes futbalu rozhodne nepraje.
     
    51
    Gilardino tentoraz vypracoval príležitosť pre jeho spoluhráčov. Ten prihrával z pravého krídla, no ani jeden z dvojice útočiacich hráčov jeho prihrávku nespracoval. Pred bránkovou čiarou napokon zasiahol jeden z obrancov a poslal loptu do bezpečia.
     
    52
    Následne to ešte technickou strelou skúšal Bertolacci. Jeho pokus ale Handanovič videl a bez problémov chytá.
     
    53
    Antonini to teraz s aktivitou v útoku trošku prehnal, Kovačića poslal k zemi a tak Janov prichádza o loptu.
     
    54
    Na opačnej strane chcel zisk lopty využil Palacio, ale jeho center do šestnástky bol zablokovaný. Hostia získavajú vhadzovanie.
     
    55
    Hra pokračovala popri postrannej čiare, tímy sa striedali vo vhadzovaní, ani jeden z tímov momentálne nemá jasnú prevahu.
     
    56
    Hra pokračuje v prostrednej časti ihriska, loptu má prevažne na kopačkách Inter, do útoku sa ale nedostáva.
     
    57
    Tento trend hry postupuje aj naďalej, sem-tam príde pokus o vysunutie hráča v súperovej šestnástke, no ani raz takýto pokus neslávil úspech.
     
    58
    Osamotený Vrsaljko teraz úplne zbytočne fauloval na súperovej polovici Juana, za čo uvidí aj kartu žltej farby.
     
    59
    Jonathan to skúšal po pravom krídle, pozorná obrana "Rossoblu" si ho ale postrážila, rozohrávať bude napokon Perin.
     
    60
    Do ojedinelého útoku sa pustili domáci hráči. Po centri z pravej strany pred Handanovičom zakončoval Gilardino. Jeho pokus ale smeroval priamo do rukavíc slovinského brankára.
     
    61
    Ďalšia žltá karta a opäť pre domáceho hráča. Za faul ju tentoraz vidí Bertolacci.
     
    62
    Loptu si teraz na kopačkách držia domáci hráči, tým ale život znepríjemňujú napádajúci hráči Interu, ktorí sa za každú cenu snažia o narušenie rozohrávky súpera.
     
    63
    Hostia striedajú po druhý raz, na ihrisko vybieha Guarín, ten na trávniku vymení Kuzmanovića.
     
    64
    Gilardino prihrával nabiehajúcemu si Fetfatzidisovi. Jeho prihrávku síce spomalila kaluža vody, avšak Fetfatzidis si s tým dokázal poradil. Loptu si aj napriek tomu spracoval a veľmi nebezpečne vystrelil pod brvno. Handanovič musel vyboxovať na roh.
     
    65
    Po rohovom kope sa opäť do príležitosti dostal Fetfatzidis, ktorý sa dokázal zbaviť Cambiassa. Jeho strela tentoraz nebola tak presná a končí mimo.
     
    66
    Na opačnej strane sa prebúdzajú útočníci Interu. Tí po peknej kombinácii získali aspoň rohový kop.
     
    67
    Lopta sa dostala až k striedajúcemu Guarínovi, toho Perin výborne vychytal. Milito ostal odrazenou loptou trošku zaskočený a už sa mu nepodarilo doraziť ju za chrbát talianskeho brankára.
     
    69
    Na opačnej strane opäť pohrozil Fetfatzidis. Ten sa dostal cez obranu až takmer na bránkovú čiaru, Handanovič však pri pravej tyči dobre zasiahol.
     
    70
    Ďalšiu žltú kartu uvidí Sturaro, ten na vlastnej polovici fauloval zozadu.
     
    71
    Nacvičený signál začal od Cambiassa, ten prihral Jonathanovi, ktorý posielal do šestnástky prudký center. Ten však bol tak prudký, že preletel celé pokutové územie a skončil za postrannou čiarou.
     
    71
    Juan bude ďalším potrestaný hráčom žltou kartou, na vlastnej polovici zbytočne poslal súpera k zemi a rozhodca Rizzoli neváhal.
     
    72
    Prichádza prvé striedanie na strane CFC Janov. Znamená to, že z ihriska odchádza Sturaro, opačným smerom smeruje De Ceglie.
     
    73
    Domáci tím zostáva v útoku, Gilardino vybojoval ďalší rohový kop. Tak uvidíme čo z toho bude.
     
    74
    Napokon nič moc, do zakončenia sa síce dostal Marchese, ale Handanovič si drží čisté konto a bez väčších problémov chytá.
     
    75
    Podobnú situáciu sme sledovali aj na opačnej strane, po rohovom kope však obrana odvrátila na vhadzovanie pre Inter.
     
    76
    Následne do šestnástky smeroval center, ktorý síce Perinovi vypadol z náručia no obrana situáciu odvrátila. Hostia ešte reklamovali hru rukou Cofieho, u rozhodcu však nepochodili.
     
    77
    Domáci celok strieda po druhý raz, z ihriska odchádza Fetfatzidis, ktorý sa v posledných minútach do sľubných príležitostí. Na jeho miesto príde Konaté.
     
    78
    Cambiasso v útoku fauloval, čo sa okamžite snažili domáci hráči využiť na rýchlu rozohrávku a prechod do útoku. Už prvá prihrávka však bola nepresná a domáci strácajú loptu.
     
    79
    Milito reklamuje faul Cofieho pri prechode do útoku, no ani tentoraz si nenechal hlavný rozhodca poradiť.
     
    80
    Guarín získal loptu na hranici šestnástky, ale nemal komu prihrať. Preto sa rozhodol využiť premočený trávnik vo svoj prospech a poslal loptu priamo pred brankára, kde sa zastavila takmer na mieste. Pred dobiedzajúcimi protihráčmi po nej skočil Perin a udržal si čisté konto.
     
    81
    Ale teraz to tak byť nemuselo! Milito potiahol hru do šestnástky súpera, odkiaľ hľadal Cambiassa. ten si nabiehal z druhej vlny a iba nastrelil obrancu Janova. Lopta sa následne odrazila k Jonathanovi, ten vypálil z voleja, ale Perin opäť previedol pohotový zákrok a loptu chytil.
     
    82
    A gól sme mohli vidieť aj na opačnej strane! Gilardino sa dostal až za obranu Interu, nebezpečne vypálil ale Handanovič vyrazil na roh.
     
    83
    CFC Janov dal gól! Domácim hráčom sa to predsa len podarilo! Na center z rohového kopu si najvyššie naskočil LUCA ANTONELLI a ten hlavou prekonal bezmocného Handanoviča, ktorý zostal zaskočený stáť na mieste.
     
    84
    Tak toto je tvrdá rana pre Inter, pár minút pred koncom zápasu prehráva o gól a vôbec to s ním nevyzerá dobre.
     
    85
    Rozhodca vyťahuje žltú kartu po dlhšej prestávke, za faul ju uvidí striedajúci Konaté.
     
    86
    Hostia okamžite striedajú, z ihriska odchádza Juan, toho nahradí Botta.
     
    86
    Strieda aj CFC, zápas končí pre Gilardino, jeho miesto zaujme Calaiò.
     
    87
    Domáci hráči získavajú ďalší rohový kop, držia loptu ďaleko od vlastnej brány a tak stále držia nádej na senzáciu. Veď Janov nevyhral nad Interom už 17 zápasov v rade.
     
    88
    Obrovskú príležitosť na vyrovnanie mal na opačnej strane Botta, ktorý sa po centri od Kovačića dostal do zakončenia hlavou a Perin iba reflexívne natiahol ruku a loptu vyrazil. O dorážku sa ešte snažil Jonathan, k nej sa už ale nedostal.
     
    89
    Inter zostáva v útoku, Janov stavil na totálnu defenzívu a urputne sa bráni.
     
    90
    Beží nám posledná minúta riadneho hracieho času, Inter Miláno svojho súpera aj naďalej tlačí, od Bottovej hlavičky sa ale k ďalšiemu zakončeniu nedostáva.
     
    90+1
    Získavame údaj o nadstavenom čase, nad rámec riadnej hracej doby sa budú nadstavovať 3 minúty.
     
    90+1
    V nich sa podarilo hráčom Janova oslobodiť, zo všetkých síl udržiavajú loptu na súperovej polovici ihriska.
     
    90+2
    Do zakončenia sa dokonca dostal Konaté, Handanovič ale nemal s jeho strelou problém. Ten okamžite vysiela svojich spoluhráčov možno do posledného útoku.
     
    90+3
    Ten sa ale Interu nedarí, hráči niesu sformovaní, "Rossoblu" sa opäť oslobodzujú a čoskoro príde koniec stretnutia.
     
    Koniec zápasu.
     
    A ten je tu, po finálnom hvizde vidíme obrovskú radosť domáceho mužstva, ktoré zdolalo Inter Miláno prvý raz od roku 1994 a po 17tich neúspešných stretnutiach. Rozhodol o tom sovjim jediným gólom Antonelli, ktorý prekonal Handanoviča v 83. minúte nechytateľnou hlavičkou. Inter v samom závere zvýšil tlak a aj napriek obrovskej príležitosti Bottu sa mu už vyrovnať nepodarilo.

    Po dnešnom dueli si Janov udrží 3bodové manko na Parmu, nakoľko aj Parma dnes zvíťazila nad Chievom Verona. Naopak, to či sa Inter Miláno v tabuľke prepadne bude záležať od večerného výsledku duelu AC Miláno – Hellas Verona.

    Odomňa je to dnes všetko, ďakujem Vám za pozornosť a niekedy nabudúce dovidenia. (16:58:55)

    Andrej Marienka

    Góly: 83. Antonelli

    Karty:   10. Cofie (CFC), 58. Vrsaljko (CFC), 61. Bertolacci (CFC), 70. Sturaro (CFC), 85. Konaté (CFC) – 71. Juan (INT)


    CFC Janov: Perin – Marchese, De Maio, Antonini – Antonelli, Cofie, Sturaro, Vrsaljko – Bertolacci, Gilardino, Fetfatzidis
    Náhradníci: Donnarumma, Bizzarri – Sampirisi, Biondini, Stoian, Calaiò, Centurión, Sokoli, Konaté, Tőzsér, Pierre, De Ceglie

    Inter Miláno: Handanovič – Juan, Rolando, Campagnaro – Cambiasso, Kuzmanović – Nagatomo, Jonathan – Álvarez – Milito, Palacio
    Náhradníci: Castellazzi, Carrizo – Zanetti, Andreolli, Kovačić, Guarín, Mudingayi, Botta, Taïder, Ranocchia, Samuel

    Rozhodca: Rizzoli – Liberatore, Cariolato