Udinese – Lazio 2:3 (kon.) | Bologna – Neapol 2:2 (kon.) | CFC Janov – Inter 1:0 (kon.)
Bergamo – Cagliari 1:0 (kon.) | Catania – Fiorentina 0:3 (kon.) | Chievo – Parma 1:2 (kon.)
Sassuolo – Turín 0:2 (kon.) | AC Miláno – Hellas Verona 1:0 (kon.)
koniec
Udinese Calcio
2:3 (1:0)
Lazio Rím
Nedeľa 19.01.2014, 12:30 • Stadio Communale Friuli (Udine) • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    Nádherný oscarový príbeh sme sledovali na Stadio Friuli, kde sa hostia nepoložili ani za dvojnásobného vedenia Udinese, nezlomila ich ani Onaziho červená karta a dvomi gólmi v poslednej desaťminútovke strhli víťazstvo na svoju stranu. Vďaka nemu sa bledomodrí vyhupli na 7. priečku, Udinese je zatiaľ pätnáste.

    Toľko z úvodného zápasu nedeľňajšej futbalovej nádielky. Ďakujem Vám za pozornosť. (14:23:22)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Hráči krútia hlavou, fanúšikovia bučia a Francesco Guidolin padá do frustrovaného podrepu. Domáci sa už k vyrovnaniu nedostanú.
     
    90+3
    Na okraji šestnástky padá kapitán Domizzi, avšak rozhodca Rocchi je nekompromisný a namiesto štandardky prichádza žltá karta za simulovanie.
     
    90+2
    Rozhodcovská štvorica nadstavuje ešte štyri minútky. Domáce Udinese však už nemá dostatok psychických síl nato, aby sa vrátilo do zápasu.
     
    90
    Lazio dalo gól!
    Tak toto je neuveriteľné! Rimania zrejme začnú najbližší zápas o desiatich, pretože im to prospieva. Po Kloseho výbornej práci vo vzduchu pripravil nemecký lišiak pozíciu HERNANESOVI, ktorý povyzvŕtal Domizziho a presnou strelou pod brvno nedal Brkičovi šancu.
     
    89
    Priblížiť ho mohlo striedajúce duo, keď po Lazzariho centri mohol zakončovať López. Pred ním však zasiahol pozorný brankár Berisha.
     
    88
    Od vyrovnávajúceho gólu Lazia sa prakticky nehralo, ale teraz už pokračujeme ďalej. Udinese sa snaží o tretí gól.
     
    87
    Zranený Ederson teda opúšťa trávnik a nevyzerá to s ním dobre. Na jeho miesto príde albánsky futbalista Lorik Cana.
     
    86
    Nuž zranený Éderson je vynášaný poza bránku a Lazio bude musieť vynútene striedať. Chvíľku sa však nehrá, čo je pre hostí dobre.
     
    85
    Predtým však ešte striedajú domáci, keď trávnik opustí Giampiero Pinzi. Na jeho miesto príde Nicolás López.
     
    84
    Na zemi sa ocitá v nepríjemnej polohe Ederson, ktorý sa snažil dokonať obrat. Po zablokovanej strele si však poranil koleno a zrejme bude musieť striedať.
     
    82
    Lazio dalo gól!
    Katastrofa domáceho brankára Brkiča pokračuje a Lazio sa zadarmo dostáva k vyrovnaniu. Slovinský brankár vyštartoval na Luličov center, ale loptu vyboxoval iba do striedajúceho ANDREU LAZZARIHO, od ktorého sa lopta odráža do siete.
     
    81
    Dopredu sa však tlačili domáci, keď po ľavej strane prenikal Senad Lulič. Jeho postup však zastavil výborný Danilo.
     
    80
    Lazio sa opäť nachádza na vlastnej polovici ihriska, kde si pripravuje základy na ďalšiu ofenzívnu akciu, ktorej cieľom bude vyrovnanie.
     
    79
    Z lavičky hecuje svoje mužstvo i kapitán Antonio Di Natale. Aj on totiž cíti šancu na nesmierne dôležité tri body.
     
    78
    Domáci sa snažia skrotiť nápor Lazia a pomôcť by im mal i striedajúci Lazzari. Tomu prepustil miesto Douglas Santos.
     
    77
    Brkičove rukavice tentokrát vyprášil Hernanes, ktorého projektil spoza šestnástky posadil domáceho gólmana na zadok. Nakoniec to však Brkič zvládol a vyráža do strany.
     
    76
    Po ňom sa do lopty oprel stredný záložník Biglia, ktorý však pálil poldruha metra mimo. Lazio sa ale nevzdáva.
     
    75
    Krátko nato musel Brkič vyrážať Luličov center, ktorý sa však napokon predsa len dostal k Hernanesovi, ktorý pálil tesne nad. Jeho pokus bol však tečovaný a preto bude nasledovať rohový kop.
     
    74
    Na druhej strane sa ocitol v jasnej gólovke Miroslav Klose, ktorý to však pokazil. Po Hernanesovom centri totiž hlavičkoval do zeme, čím jeho pokus stratil razanciu a navyše mieril mimo.
     
    73
    Z následnej štandardky z pravej strany už nezahrmelo, keďže na Heurtauxom skákal Dušan Basta, ktorý daný súboj vyhral.
     
    72
    Baduovi však druhý polčase nesmierne chutí a opäť brázdil pravú stranu Udinese. Jeho postup zastavil Lulič nedovolene a po zásluhe tak vidí žltú kartu.
     
    71
    Výborná práca od Muriela, po ktorej prihrával pod seba na Maicosuela, ktorý to však nezvládol. Loptu iba zluftoval a poľahky sa jej zmocnil Biava.
     
    70
    Udinese sa tak okamžite vracia do hry a divoký zápas pokračuje. Rimania sa dlho z vyrovnania neradovali.
     
    68
    Udinese dalo gól!
    Zebry sa konečne upokojili a okamžite vymysleli nádhernú akciu. Bastov center z pravej strany sklepol Muriel na EMMANUELA AGYEMANGA-BADUA, ktorý si loptu nádherne spracoval na prsia a následne z hranice šestnástky vypálil. Jeho krásny volej letel pod brvno, kam Berisha nedosiahol.
     
    66
    Lazio sa dokonca mohlo postarať o obrat! Tak oslabovka im zatiaľ zrejme neprekáža. Na hranici šestnástky si prebral loptu striedajúci Ederson, ktorý nám predviedol nádherný obstrel, ktorý mieril tesne veľa ľavej žrde.
     
    65
    Domáci hráči sú však po inkasovanom góle roztrasení a majú veľké problémy udržať loptu. Pri nej sa teraz ocitá Lazio.
     
    64
    Hosťom sa tak podarilo vyrovnať napriek oslabeniu a na ťahu sú teraz domáce Zebry. Tí sa môžu pokúsiť využiť svoju presilovku.
     
    62
    Lazio dalo gól!
    Zodpovednosť na seba zobral ANTONIO CANDREVA, ktorý nedal Brkičovi šancu a loptu poslal do ľavej šibenice. Slovinský brankár šiel do opačnej strany a nemal absolútnu šancu.
     
    61
    No lenže domáci sa dopustili detinskej chyby, keď po dlhom pase si vo vápne spracovával loptu Miroslav Klose a k zemi ho poslal brankár Brkič. Po jeho skrate bude i na druhej strane nasledovať pokutový kop!
     
    60
    Hostia sa pokúsia oživiť kreatívnu zložku svojho mužstva. Namiesto obrancu Cianiho totiž príde kreatívny špílmacher Hernanes.
     
    59
    Krásny záber na Edyho Reju, ktorý duchaprítomne nevynadal rozhodcovi Rocchimu, ale svojmu zverencovi Onazimu, ktorý svojim zbytočným zákrokom spôsobil Rimanom ešte väčšie problémy.
     
    58
    Antonio Di Natale si pri odchode z trávnika užíva zaslúžený potlesk. Po hodine hry ho vymení kolumbijský útočník Luis Muriel.
     
    57
    Hostia majú po červenej karte veľké problémy a nedokážu stabilizovať svoju hru. Po ľavej strane opäť uniká Domizzi.
     
    56
    Venujme sa už hre. Na trávniku sme sledovali zaujímavý strelecký pokus od Di Nataleho, ktorý však mieril spoza šestnástky iba do stredu.
     
    55
    Na červenú to síce zrejme nebolo, ale Onazi už jednu žltú mal, takže von by šiel tak či tak. Lazio to bude mať ešte ťažšie.
     
    54
    No ale pozor! Situácia hostí sa komplikuje ešte viacej. Po Onaziho hlúpom faule zo zadu na polovici ihriska vidí nigérijský futbalista rovno červenú kartu a Lazio bude dohrávať v oslabení!
     
    53
    Sergio Floccari, ktorý sa dnes presadzoval len veľmi ťažko, odchádza a na jeho miesto príde Brazílčan Ederson.
     
    52
    Medzitým sa hostia dostali k zaujímavému brejku, po ktorom sa však k zakončeniu nedostali. Prízemný Candrevov center totiž našiel iba Pereyru.
     
    51
    Prvú žltú kartu vidia i domáci, keď Pinzi nepríjemne dohral rozohrávajúceho Kloseho. Rocchi nekompromisne tasí žltú kartu.
     
    50
    Výborná päťminútovka domácich pokračuje. Tentokrát sa však po centri z pravej strany ku koncovke nedostali. Cavanda bude vhadzovať.
     
    49
    Domáci však začínajú druhý polčas aktívne a ďalšiu Baduovu akciu musel Onazi zastaviť nedovolene. Po jeho faule na polovici ihriska nasleduje i žltá karta.
     
    48
    Ten rozohrával Antonio Di Natale, ktorý takmer zaskočil Berishu. Ten však jeho pokus vyráža na ďalší roh. Po ňom pálil pre zmenu Basta, ktorý však mieril vysoko nad.
     
    47
    Domáci však okamžite pohrozili a po Di Nataleho uličke sa k strele z desiatich metrov dostal Badu. Výborne však do jeho pokusu vletel Ciani a nasledovať bude rohový kop.
     
    46
    V druhom polčase bude pokračovať zrejme bez striedaní. Výkopom započali druhé dejstvo hosťujúci Rimania.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Prvý polčas sa niesol v znamení dobíjania domácej svätyne, ale Lazio je zatiaľ príliš statické a sterilné. Domáci sú pri svojich akciách ďaleko priamočiarejší a nebezpečnejší, vďaka čomu vedú 1:0 a nemuseli sme zostať iba pritom.

    Prvý nedeľňajší zápas Serie A bude pokračovať približne o 13:30.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45
    Udinese budem môcť dokonca ešte pohroziť, keď po Cianiho faule bude nasledovať voľný kop. Ten však posiela Di Natale iba nad.
     
    44
    Poprvýkrát snáď vidíme rozvážnu kombináciu domácich, ktorou sa snažia prečkať prvý polčas. Jednogólové vedenie môže byť v druhom polčase sľubným odrazovým mostíkom.
     
    43
    Lazio síce hrá s loptou, ale domáci sú ďaleko priamočiarejší a nebezpečnejší. Kľudne to už mohlo byť o dva góly.
     
    42
    Ten rozohrával z pravej strany Candreva, ale nepochodil. Na prvej žrdi odvrátil jeho center Danilo, ktorý poslal loptu na Baduho. Ten okamžite vysunul Maicosuela, ktorý sa z polovice ihriska rútil na Berishu. V kľúčovom momente však pálil z vnútra šestnástky tesne mimo.
     
    41
    Cavanda posielal z pravej strany dobrý center, ale Floccari sa na zadnej žrdi neobjavil. Po Bastovom zákroku však bude nasledovať rohový kop.
     
    40
    Výborná práca od Pereyru, ktorý sa pohral s brániacou dvojicou hostí. Následne rozdal loptu na ľavú stranu, kde sa ocitol Badu, ale toho zastavil vo vápne Ciani.
     
    39
    Miroslav Klose si pri ofenzívnej práci pomáhal neúmyselným lakťom, ktorým zasiahol do tváre Domizziho. Klose sa mu okamžite ospravedlnil, ale žltej karte sa nevyhol.
     
    38
    Antonio Di Natale skutočne centroval, ale Domizziho si vo vzduchu postrážil skúsený Dias. Lazio by si nezaslúžilo ďalší gól vo svojej sieti.
     
    37
    Po faule na Maicosuela budú mať domáci sľubnú štandardku z 25 metrov. Skôr to však vypadá na center, než na strelecký pokus.
     
    36
    Po Candrevovej spätnej prihrávke pálil tentokrát Floccari, ale z hranice šestnástky to letelo opäť iba do stredu bránky. Brkič tak má zatiaľ ľahkú robotu.
     
    35
    Hostia sa však pred len pomaly rozbiehajú a začínajú predvádzať aktívnejšiu snahu o vyrovnanie. Tá bude pokračovať voľným kopom z polovice ihriska.
     
    34
    Následne sa po Floccariho spätnej prihrávke dostal k strele Candreva, ktorý však mieril z hranice šestnástky mimo.
     
    33
    Onazi sa snažil narušiť stereotyp a vypálil z 25 metrov. Jeho prízemná strela však mierila iba do stredu bránky, kde si ju postrážil brankár Brkič.
     
    32
    Hosťom však naďalej niečo chýba. Po peknom Luličovom prieniku pichol Bosniak do lopty, ale Floccari nato nezareagoval a lopty sa tak poľahky zmocnil Pereyra.
     
    31
    André Dias ukázal na pravej strane veľký prehľad, keď si postrážil Maicosuela. Toho obohral s veľkou gráciou a loptu následne posielal na Candrevu.
     
    30
    Polhodina zápasu je za nami a hostia sa stále márne pokúšajú vypracovať si aspoň nejakú ucelenú akciu. Domáci iba vyčkávajú a strážia si dôležité vedenie.
     
    29
    Na pravej strane si chystal center Cavanda, ktorý však prihrával iba pod seba, odkiaľ Onazi centroval iba k Baduovi.
     
    28
    Lazio sa dostalo v krátkom slede do ďalšej koncovky, ale ani Onaziho sa nepodarilo prestreliť domáce defenzívne bloky.
     
    27
    Na druhej strane sa ocitol v dobrej pozícii Floccari, ktorý to však absolútne nezvládol a loptu napálil iba do padajúceho Heurtauxa.
     
    26
    Ťažko povedať, čo teraz stváral brankár Berisha, ktorý po Cianiho spätnej prihrávke sprvu vyčkával a následne napálil loptu do Di Nataleho. Tá sa následne odrazila takmer až do bránky, ale brankár hostí bol napokon faulovaný, čo ho v danom momente zachránilo.
     
    25
    Lazio opäť pokračuje v okolí stredového kruhu a čiernobieli pokojne čakajú, kým sa hostia dostanú na dostrel. Zatiaľ hrajú hostia príliš stereotypne.
     
    24
    Lajtmotívom prvého polčasu sú zdĺhavé kombinácie hostí, ktoré však k ničomu nevedú. Hráči Udinese ich nechajú vyblbnúť na polovici ihriska a následne spúšťajú aktívny pressing, s ktorým majú hostia veľké problémy.
     
    23
    Hostia predvádzali ďalšiu zdĺhavú kombináciu, po ktorej centroval z ľavej strany Onazi. Jeho lopta však skončila až za bránkovou čiarou.
     
    22
    Udinese po dlhšej chvíli pohrozilo, keď na pravej strane dostal dostatok priestoru Dušan Basta. Jeho krížnu strelu však zastavil kapitán Biava.
     
    21
    Akcia hostí však dlhé trvanie nemala a Luličovi počas kľuciek odskočila lopta za postrannú čiaru. Vhadzovať budú domáci.
     
    20
    Krásny a ostrý súboj medzi Badum a Luličom, po ktorom sa napokon píska ghanskému futbalistovi faul. Z polovice ihriska budú rozohrávať hostia.
     
    19
    Výborný zápas hrá i stopér Danilo, ktorý si teraz postrážil lišiaka Kloseho a nemeckému bomberovi odskočila lopta za bránkovú čiaru.
     
    18
    Dobrá práca od Maicosuela, za ktorú však nie je odmenený rohovým kopom. Zdalo sa však, že posledný sa dotkol lopty Dias. Kopať sa však bude od bránky hostí.
     
    17
    Ďalší center od Candrevu smeroval iba na Baduho, ktorý situáciu upokojil a rozohral do strany na Dušana Bastu.
     
    16
    Rimania opäť pri lopte, ale stále je to ďaleko od Brkiča a v dôležitých fázach hostia kazia. Zatiaľ to z ich strany nie je dobrý výkon.
     
    15
    Skúsení kanonieri hostí Klose s Floccarim zatiaľ nemajú dostatočnú podporu a tak sa nedostávajú do zakončení. Na hre stredovej formácie bude musieť Lazio zapracovať.
     
    14
    Výborná práca od Danila, ktorý na pravej strane zastavil Cavandu. Po jeho dôraznej hre telom sa nepíska a Cavanda sa môže rozčuľovať koľko chce.
     
    13
    Svoje kúzlo sa snažil predviesť Biglia, ktorý hľadal kolmiciu Floccariho. Brankár Brkič predviedol neortodoxný zákrok nohami, ktorým vykopáva loptu do bezpečia.
     
    12
    Lazio sa zatiaľ nedokáže dostať do zápasu a problémom je zatiaľ kostrbatá rozohrávka. Citeľne chýba stredová dvojica Ledesma-Hernanes.
     
    11
    Takto to však nepôjde. Po Candrevovom ofsajde sa nachádzal Klose v ofsajde a od svojej bránky bude rozohrávať Brkič.
     
    10
    Domáci sa tak dostávajú do dôležitého vedenia a na ťahu je teraz Lazio, ktoré pod Rejom ešte predtým nedostalo v lige gól.
     
    8
    Udinese dalo gól!
    Loptu si na biely bod postavil ANTONIO DI NATALE, ktorý nedal Berishovi šancu. Penaltu kopol presne k žrdi a albánsky brankár navyše smer strely nevystihol.
     
    7
    No ale pozor! Po dvoch náznakoch už príde skutočná šanca pre domácich. Po ľavej strane opäť unikol agilný Maicosuel a po Cavandovom faule bude nasledovať pokutový kop! Pravý bek hostí navyše vidí žltú kartu.
     
    6
    Lopta je už na druhej strane, kde sa na ľavej strane nepresadil Senad Lulič a nasledovať tak bude odkop od Brkičovej bránky.
     
    5
    Domáci sa po rohovom kope ešte nepresadili, ale v následnej akcii centroval z ľavej strany Pereyra a Dias takmer prekonal vlastného brankára. Berisha však jeho dezorientovanú hlavičku stihol vyraziť.
     
    4
    Domáci konečne ukázali ofenzívnu kvalitu a po centri z pravej strany sa dostal ku koncovke Maicosuel. Jeho pokus z hranice šestnástky bol však zrazený Diasom a nasledovať bude rohový kop.
     
    3
    Aktívnejší sú v úvode hostia, ktorí však opäť zastavili svoje snaženie. Tentokrát to bolo po nepresnej prihrávke Bigliu, ktorá skončila za postrannou čiarou.
     
    2
    Hostia začínali náporom po pravej strane, ale Cavanda sa k centru nedostal a Candreva následne fauloval Douglasa Santosa. Rozohrávať tak budú domáci.
     
    1
    Výkop mali domáci v tradičnej pruhovanej kombinácii. Hostia budú útočiť v bledomodrých dresoch zľava-doprava.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    Udinese Calcio: Brkič – Heurtaux, Danilo, Domizzi – Basta, Pereyra, Badu, Pinzi, Douglas Santos – Maicosuel, Di Natale (C)
    Náhradníci: Kelava – Naldo, Bubnjič, Muriel, Mlinar, López, Jádson, Lazzari, Widmer, Bruno Fernandes, Zielinski

    Lazio Rím: Berisha – Ciani, Biava (C), André Dias, Cavanda – Candreva, Biglia, Onazi, Lulič – Floccari, Klose
    Náhradníci: Marchetti, Strakosha – Felipe Anderson, Hernanes, Ederson, Keita, González, Cana, Vinícius, Konko, Perea, Novaretti

    Rozhodca: Gianluca Rocchi – N. Nicoletti, M. Grilli – G. Bianchi.
     
    Vitajte pri štarte nedeľňajšieho programu 20. kola Serie A.

    Začíname ho v pochmúrne naladenom severovýchodnom meste Udine. Dočká sa domáce mužstvo prvých tohtoročných bodov, alebo bude pokračovať zlepšenie Lazia? To sa dozvieme v nasledujúcich 90 minútach.

    Tabuľkové postavenie:

    15. Udinese: 6 – 2 – 11; skóre 18:28; body 20
    9. Lazio Rím: 6 – 6 – 7; skóre 23:26; body 24

    Forma:

    Udinese: P – V – P – V – P – R
    Lazio Rím: V – R – V – P – V – R

    Do Udine zavítal neúprosný tieň času a futbalová púť Antonia Di Nataleho sa po sezóne skončí. 36-ročný bombardér je takisto len smrteľníkom a už svoj milovaný klub skrátka nemôže tiahnuť ďalej. V tejto sezóne sa presadil len štyrikrát a mužstvo, ktoré bolo závislé od jeho gólov, to pociťuje.
    Z posledných 18 možných bodov získali Zebry iba štyri a ich pád ligovou tabuľkou sa aktuálne zastavil na 15. mieste. Od pásma zostupu ich momentálne delia len štyri body. Náladu im tak napravilo iba pohárové vyradenie Interu Miláno (1:0), ktorý postupne stráca svoj esprit.

    Naopak novým impulzom sa zdá byť príchod Edyho Reju. Hneď pri obnovenej premiére v Laziu si poradil s milánskym Interom (1:0) a následne jeho mužstvo neinkasovalo ani v Bologni (0:0). Príjemná zmena oproti Petkovičovej ére, ktorý sa lúčil výpraskom 1:4 (Hellas Verona).
    Pohárový postup si užili i Biancocelesti, ktorí v osemfinále vyradili Parmu (2:1). Bledomodrí si tak na jar užijú pôsobenie v troch futbalových súťažiach, keďže už o mesiac ich v Európskej lige UEFA čaká bulharský Ludogorets. Dnes sa však musia sústrediť na ligu, veď na súperových trávnikoch ešte nevyhrali (R:5; P: 5)!

    Vzájomné zápasy:

    25.08.2013; Lazio Rím – Udinese Calcio 2:1
    (Hernanes, Candreva – Muriel)

    20.04.2013; Udinese Calcio – Lazio Rím 1:0
    (Di Natale)

    27.11.2012; Lazio Rím – Udinese Calcio 3:0
    (Á. González, Hernanes, Klose)

    29.04.2012; Udinese Calcio – Lazio Rím 2:0
    (Di Natale, Pereyra)

    18.12.2011; Lazio Rím – Udinese Calcio 2:2
    (Lulič, Klose – Flores, Pinzi)

    08.05.2011; Udinese Calcio – Lazio Rím 2:1
    (2x Di Natale – Kozák)

    Vo vzájomných meraniach síl platí pravidlo: Môj dom, môj hrad. V posledných deviatich zápasoch sa totiž hostia neradovali (0 – 2 – 7).
    Lazio tu naposledy vyhralo v roku 2007 (4:2). Žeby sa ani dnes nedočkalo svojej panenskej výhry na súperových trávnikoch?

    Absencie:

    Domácim dnes bude určite chýbať potrestaná dvojica Gabriel Silva a Marques Allan. Takmer vylúčený je i štart Francesca Benussiho.
    Dvojica Brkič-Muriel bude musieť zvládnuť predzápasovú prehliadku.

    Hostia majú ešte podstatne výraznejšie problémy. Do zápasu by nemala zasiahnuť trojica Mauri, Alfaro a Cana. Pre kartový trest zas bude absentovať Christian Ledesma.
    O štarte kvartetu Lulič, Radu, Pereirinha a Marchetti sa rozhodne až krátko pred zápasom.

    Na Stadio Friuli nás čaká zaujímavé stretnutie, ktoré nemá jasného favorita. Aj to je jedným z dôvodov, prečo by ste si dnešný skorý zápas nemali nechať ujsť.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 12:30.

    Erik Farkaš

    Góly: 8. Natale (pen.), 68. Badu – 62. Candreva (pen.), 82. Lazzari (vla.), 90. Hernanes

    Karty:   51. Pinzi (UDI), 90+3. Domizzi (UDI) – 7. Cavanda (LAZ), 39. Klose (LAZ), 49. Onazi (LAZ), 72. Lulič (LAZ)   54. Onazi (LAZ)


    Udinese Calcio: Brkič – Heurtaux, Danilo, Domizzi – Basta, Pereyra, Badu, Pinzi, Douglas Santos – Maicosuel, Di Natale (C)
    Náhradníci: Kelava – Naldo, Bubnjič, Muriel, Mlinar, López, Jádson, Lazzari, Widmer, Bruno Fernandes, Zielinski

    Lazio Rím: Berisha – Ciani, Biava (C), André Dias, Cavanda – Candreva, Biglia, Onazi, Lulič – Floccari, Klose
    Náhradníci: Marchetti, Strakosha – Felipe Anderson, Hernanes, Ederson, Keita, González, Cana, Vinícius, Konko, Perea, Novaretti

    Rozhodca: Gianluca Rocchi – N. Nicoletti, M. Grilli – G. Bianchi