Žilina – Skalica 3:8 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Zvolen 0:4 (kon.) | Topoľčany – Spišská N. Ves 4:2 (kon.)
Košice – B. Bystrica 8:0 (kon.) | Trenčín – HC Slovan 7:4 (kon.) | Nitra – Poprad 2:1 (kon.)
koniec
HK 32 Liptovský Mikuláš
0:4 (0:2, 0:1, 0:1)
HKM Zvolen
Sobota 21.12.2013, 14:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • Extraliga juniorov
Partner:
     
    56:23
    Zvolen dal gól!
    V posledných minútach tretej tretiny sa nám stav opäť mení. Tretí gól v dnešnom zápase si pripisuje VIKTOR FEKIAČ, ktorý nedal žiadnu šancu po strele spomedzi kruhov brankárovi Kelčíkovi. Asistencie: Frederik Fekiač, Róbert Mendel.
     
    34:07
    Zvolen dal gól!
    Hostia pridávajú tretí gól, ktorým si poisťujú vedenie. Na teraz prišiel protiútok, ktorý skončil až v útočnom pásme. Prihrávka Fekiača našla voľného RÓBERTA MENDELA, ktorý iba dorazil do odkrytej časti brány Kelčíka. Asistencia: Frederik Fekiač, Tomáš Parobok.
     
    14:00
    Zvolen dal gól!
    Skóre sa nám opäť mení, po tom ako Liptáci sa nevedeli dlhšiu dobu dostať do útočného pásma z čoho vyťažil súper. Po druhýkrát v zápase sa podarilo presadiť VIKTOROVI FEKIAČOVI, ktorý pred brankárom Kelčíkom nezaváhal. Asistencia: Róbert Mendel.
     
    05:16
    Zvolen dal gól!
    Úvodný gól dnešného zápasu. Hostia otvárajú gólový účet dnešného stretnutia, po tom ako sa v útočnom pásme presadili dobrou akciou. Najskôr strela Urgasa skončila tesne mimo, no následne sa puk dostal ku VIKTOROVI FEKIAČOVI, ktorý sa už nemýlil. Asistencie: Andrej Urgas, Vojtech Suchomer.
    Michigan Pre-Draft Showcase, Detroit, USA: 2. - 5. mája. Jedinečná príležitosť pre hráčov ročníkov 1994 - 1999. Viac ako 50 skautov z USHL, OHL, NAHL a ďalších súťaží. Viac informácií na michiganpredraft@seznam.cz a na webe

    Tomáš Batiz


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 6. Fekiač (Urgas, Suchomer), 14. Fekiač (Mendel), 35. Mendel (Fekiač, Parobok), 57. Fekiač (Fekiač, Mendel)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Kelčík – Brezniak, Danko, Kučera, Laco, Sukeľ – Bača, Furdek, Kabáč, Potocký, Škandera – Danko, Florek, Nemec, Oško, Struška.
    HKM Zvolen: Petrík – Jakubík, Klonga, Koch, Novotný, Pohanka – V. Fekiač, F. Fekiač, Gábor, Mendel, Urgas – Balko, Kucej, Matúška, Parobok, Suchomer – Grelneth, Majerík, Parničan, Primus.

    Rozhodca: Snášel – Šoltés, Vyšný