Žilina – Skalica 3:8 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Zvolen 0:4 (kon.) | Topoľčany – Spišská N. Ves 4:2 (kon.)
Košice – B. Bystrica 8:0 (kon.) | Trenčín – HC Slovan 7:4 (kon.) | Nitra – Poprad 2:1 (kon.)
koniec
HK 32 Liptovský Mikuláš
0:4 (0:2, 0:1, 0:1)
HKM Zvolen
Sobota 21.12.2013, 14:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • Extraliga juniorov
Partner:
     
    60:00
    Koniec zápasu. (16:09:57)
     
    59:00
    Posledná minúta dnešného zápasu sa nám práve začala. Hostia držia puk vo vlastnom pásme a čakajú na rozohrávku.
     
    56:23
    Zvolen dal gól!
    V posledných minútach tretej tretiny sa nám stav opäť mení. Tretí gól v dnešnom zápase si pripisuje VIKTOR FEKIAČ, ktorý nedal žiadnu šancu po strele spomedzi kruhov brankárovi Kelčíkovi. Asistencie: Frederik Fekiač, Róbert Mendel.
     
    55:47
    Hra sa na pár sekúnd prerušila a vhadzovať sa bude v obrannom pásme domácich.
     
    54:44
    Ihneď potom ako sa skončilo oslabenie domácich prichádza ďalšie, po tom ako odchádza Brezniak – faul kolenom.
     
    53:16
    Liptovský Mikuláš má počas presilovky možnosť spraviť s týmto zápasom menší zázrak.
     
    52:50
    Vylúčenie a domácej strane, na trestnú odchádza Kučera.
     
    52:37
    Laco sa dostal k puku v strednom pásme, ale čo následne predviedol nebolo moc pre domácich platné. Puk sa mu zamotal, no následne prišiel aj ofsajd.
     
    52:00
    Liptovský Mikuláš sa dostal do útočného pásma, lenže tam sa mu nedarí presadiť. Po viacerých nevyužitých šanciach sa skóre nemení.
     
    49:06
    Dobré šance na strane domácich, avšak znovu z toho nie je gól. Struška sám pred bránou zaváhal, následne pokus Baču od modrej, ktorý mieril iba do lapačky Petríka.
     
    47:13
    V posledných sekundách sa nám hrá čoraz častejšie a hra sa neprerušuje. Zakončenie neprišlo už dobré minúty, ale uvidíme či sa podarí domácim využiť šancu. Po ľavej strane prešiel Kabáč, lenže ten mieril nad.
     
    45:40
    Buly v strednom pásme. Uvidíme či sa v dnešnom zápase ešte niečo stane a Liptáci zdramatizujú priebeh stretnutia.
     
    43:13
    V útočnom pásme domácich sa nám stále hrá a kombinuje. Liptáci majú viacero šancí, ale gól z toho nie je. Viacero striel konči na betónoch, alebo v lapačke brankára Petríka.
     
    42:00
    Vraciame sa aj do tretej tretiny dnešného zápasu 31. kola. V úvode sa Liptáci dostávajú do útočného pásma, kde už viackrát nebezpečne zakončili, avšak stále bez gólu na domácej strane.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    38:53
    V posledných sekundách sa viac do šancí dostávajú hráči Liptovského Mikuláša, ale aj s dávkou šťastia ešte neinkasoval Petrík, ktorý viackrát dobre zasiahol. Záver tretiny v útočnom pásme domácich po zákroku brankára hostí, ktorý puk loví v lapačke.
     
    36:15
    Liptáci v útočnom pásme hľadajú nejaký ten centimeter cez, ktorý by sa dokázali presadiť. Po prihrávke od Kučeru zakončil od modrej Filip Danko, lenže ten pálil iba do obrancu.
     
    34:07
    Zvolen dal gól!
    Hostia pridávajú tretí gól, ktorým si poisťujú vedenie. Na teraz prišiel protiútok, ktorý skončil až v útočnom pásme. Prihrávka Fekiača našla voľného RÓBERTA MENDELA, ktorý iba dorazil do odkrytej časti brány Kelčíka. Asistencia: Frederik Fekiač, Tomáš Parobok.
     
    32:30
    Liptovský Mikuláš drží v pásme súpera, kde dobre kombinuje. Viackrát vyskúšal zakončenie od modrej Kučera, lenže ten mieril iba do betónov brankára. Po pár sekundách to skúsil Kabáč, ktorý opáčil lapačku Petríka.
     
    31:26
    Parničan odchádza na trestnú za držanie.
     
    30:42
    Zakončenie prišlo až teraz. Po ľavej strane unikol Klonga, ktorý následne aj zakončil, lenže jeho pokus skončil tesne mimo brány.
     
    29:49
    Hostia sa snažia navýšiť skóre počas presilovky, ktorú ešte budú dohrávať niečo menej ako minútu. Po tom ako kombinovali vo vlastnom pásme prišiel aj útok, lenže po ňom neohrozili domácu bránu.
     
    28:50
    Vylúčenie na domácej strane, na trestnú odchádza Danko za nedovolené bránenie v hre.
     
    27:43
    Kolotoče v Liptovskom Mikuláši skončili pred pár týždňami, keď tu boli aj vďaka Mikulášskym trhom. Teraz si ich však pripomenul Furdek, ktorého hostia poriadne povykrúcali. Na ľavej strane sa vzápätí uvoľnil Fekiač, ktorý mieril do brankára Kelčíka.
     
    26:53
    Liptovský Mikuláš si vytvára v posledných sekundách tlak čo sa týka hry smerom dopredu. Teraz však trošku zaváhali a pri mantineli zbytočne vyhodili puk, ktorý prešiel všetkými čiarami – zakázané uvoľnenie.
     
    25:22
    Puk sa dostal do stredného pásma a následne si domáci nerozumeli čo sa týka tvorby útoku. Prihrávka zo stredného pásma skončila iba pred bránou Zvolena. Hostia sa po pá prihrávkach previnili zakázaným uvoľnením.
     
    23:40
    Hra sa dostala pod kontrolu Liptovského Mikuláša, ale ten sa nevie dostať do väčšej šance čím by ohrozil bránu súpera a znížil náskok. Na teraz vyhodenie puku do útočného pásma – oba tímy striedajú.
     
    22:21
    Uvidíme ako sa nám dnešný zápas ešte vyvinie. Liptovský Mikuláš sa nakoniec ubránil početnej nevýhode a dostal hru konečne pod kontrolu. Ako náhle však prišli snahy o útok, prišlo aj zakázané uvoľnenie.
     
    21:03
    Zvolen sa už dostal do útočného pásma a naplno kombinuje. Pár prihrávok okolo modrej a následné zakončenie, ktoré po strele od mantinelu kryje brankár Kelčík.
     
    20:26
    Pred pár sekundami sa nám začala aj druhá tretina dnešného zápasu. Liptovský Mikuláš a v úvode bránil, lenže následne hru dostal pod kontrolu a podarilo sa mu dostať do stredného pásma, kde na pár sekúnd podržal puk počas jednočlennej nevýhody.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:42
    Posledné sekundy si vytvára Liptovský Mikuláš tlak v útočnom pásme, no zavŕšil to iba strelou z uhla. po ktorej sa Bača neteší z gólu. Prvá tretina sa zjavne skončí výsledkom 0:2.
     
    19:22
    Počas presilovky sa Liptovský Mikuláš moc do šancí nedostáva. Jeden pokus mal na hokejke Kabáč, ktorý len z uhla pálil do brucha brankára Zvolena. Hostia sa následne dostali do pásma súpera, ale tam nič vážne nespôsobili.
     
    17:58
    Vylúčenie na strane hostí na trestnú odchádza Pohanka.
     
    17:23
    Po ďalšej nepresnosti sa do šance dostáva opäť Zvolen. Po tom ako rozohrávka spoza vlastnej brány skončila v strednom pásme, kde sa k puku dostal Kucej, ktorý iba nahodil na brankára – Kelčík úspešne vyráža.
     
    16:29
    Buly v strednom pásme a následne sa hostia dostávajú s pukom do vlastného obranného, kde kontrolujú hru. Liptáci sa snažia útočiť a ešte do prestávky znížiť stav stretnutia, ale v posledných minútach vidno na ich hokejkách viacero chýb, z ktorých ťaží iba súper.
     
    14:00
    Zvolen dal gól!
    Skóre sa nám opäť mení, po tom ako Liptáci sa nevedeli dlhšiu dobu dostať do útočného pásma z čoho vyťažil súper. Po druhýkrát v zápase sa podarilo presadiť VIKTOROVI FEKIAČOVI, ktorý pred brankárom Kelčíkom nezaváhal. Asistencia: Róbert Mendel.
     
    11:42
    Presilovka ešte neskončila a Liptáci sa oberajú o možnosť vyrovnať. Na dve minúty ich oslabuje Michal Kabáč.
     
    10:20
    Na trestnú lavicu putuje hráč Zvolena Ivan Jakubík za podrazenie. Šanca pre Mikuláš na vyrovnanie.
     
    05:16
    Zvolen dal gól!
    Úvodný gól dnešného zápasu. Hostia otvárajú gólový účet dnešného stretnutia, po tom ako sa v útočnom pásme presadili dobrou akciou. Najskôr strela Urgasa skončila tesne mimo, no následne sa puk dostal ku VIKTOROVI FEKIAČOVI, ktorý sa už nemýlil. Asistencie: Andrej Urgas, Vojtech Suchomer.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Vážení športoví priatelia, vítam vás pri dnešnom zápase 31. kola, v ktorom sa pozrieme bližšie na stretnutie domáceho Liptovského Mikuláša a súpera zo Zvolena.

    V poslednom stretnutí sa Liptáci predstavili na ľade Spišskej Novej Vsi, proti ktorej sa tešili zo zisku troch bodov, po tom ako vyhrali 2:4, aj vďaka dvom presným zásahom Michala Kabáča, ktorý otvoril, ale aj uzavrel záspas 30. kola.

    Na druhej strane sa darilo aj hráčom zo Zvolena, ktorí porazili Skalicu vysoko 9:2. Zápas plný gólov sa začal lepšie pre domácich, ktorí viedli o dva góly. Hostia ešte do prestávky znížili a zdramatizovali stav stretnutia. Druhá tretina však jasne rozhodla o zápase, keďže domáci sa presadili až štyrikrát, následne v poslednej časti pridali tri góly. Skalica v závere iba uzavrela na konečných 9:2.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 14:00.
    Michigan Pre-Draft Showcase, Detroit, USA: 2. - 5. mája. Jedinečná príležitosť pre hráčov ročníkov 1994 - 1999. Viac ako 50 skautov z USHL, OHL, NAHL a ďalších súťaží. Viac informácií na michiganpredraft@seznam.cz a na webe

    Tomáš Batiz


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 6. Fekiač (Urgas, Suchomer), 14. Fekiač (Mendel), 35. Mendel (Fekiač, Parobok), 57. Fekiač (Fekiač, Mendel)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Kelčík – Brezniak, Danko, Kučera, Laco, Sukeľ – Bača, Furdek, Kabáč, Potocký, Škandera – Danko, Florek, Nemec, Oško, Struška.
    HKM Zvolen: Petrík – Jakubík, Klonga, Koch, Novotný, Pohanka – V. Fekiač, F. Fekiač, Gábor, Mendel, Urgas – Balko, Kucej, Matúška, Parobok, Suchomer – Grelneth, Majerík, Parničan, Primus.

    Rozhodca: Snášel – Šoltés, Vyšný