Žilina – Skalica 3:8 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Zvolen 0:4 (kon.) | Topoľčany – Spišská N. Ves 4:2 (kon.)
Košice – B. Bystrica 8:0 (kon.) | Trenčín – HC Slovan 7:4 (kon.) | Nitra – Poprad 2:1 (kon.)
koniec
HK 32 Liptovský Mikuláš
0:4 (0:2, 0:1, 0:1)
HKM Zvolen
Sobota 21.12.2013, 14:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • Extraliga juniorov
Partner:
     
    60:00
    Koniec zápasu. (16:09:57)
     
    59:00
    Posledná minúta dnešného zápasu sa nám práve začala. Hostia držia puk vo vlastnom pásme a čakajú na rozohrávku.
     
    56:23
    Zvolen dal gól!
    V posledných minútach tretej tretiny sa nám stav opäť mení. Tretí gól v dnešnom zápase si pripisuje VIKTOR FEKIAČ, ktorý nedal žiadnu šancu po strele spomedzi kruhov brankárovi Kelčíkovi. Asistencie: Frederik Fekiač, Róbert Mendel.
     
    55:47
    Hra sa na pár sekúnd prerušila a vhadzovať sa bude v obrannom pásme domácich.
     
    54:44
    Ihneď potom ako sa skončilo oslabenie domácich prichádza ďalšie, po tom ako odchádza Brezniak – faul kolenom.
     
    53:16
    Liptovský Mikuláš má počas presilovky možnosť spraviť s týmto zápasom menší zázrak.
     
    52:50
    Vylúčenie a domácej strane, na trestnú odchádza Kučera.
     
    52:37
    Laco sa dostal k puku v strednom pásme, ale čo následne predviedol nebolo moc pre domácich platné. Puk sa mu zamotal, no následne prišiel aj ofsajd.
     
    52:00
    Liptovský Mikuláš sa dostal do útočného pásma, lenže tam sa mu nedarí presadiť. Po viacerých nevyužitých šanciach sa skóre nemení.
     
    49:06
    Dobré šance na strane domácich, avšak znovu z toho nie je gól. Struška sám pred bránou zaváhal, následne pokus Baču od modrej, ktorý mieril iba do lapačky Petríka.
     
    47:13
    V posledných sekundách sa nám hrá čoraz častejšie a hra sa neprerušuje. Zakončenie neprišlo už dobré minúty, ale uvidíme či sa podarí domácim využiť šancu. Po ľavej strane prešiel Kabáč, lenže ten mieril nad.
     
    45:40
    Buly v strednom pásme. Uvidíme či sa v dnešnom zápase ešte niečo stane a Liptáci zdramatizujú priebeh stretnutia.
     
    43:13
    V útočnom pásme domácich sa nám stále hrá a kombinuje. Liptáci majú viacero šancí, ale gól z toho nie je. Viacero striel konči na betónoch, alebo v lapačke brankára Petríka.
     
    42:00
    Vraciame sa aj do tretej tretiny dnešného zápasu 31. kola. V úvode sa Liptáci dostávajú do útočného pásma, kde už viackrát nebezpečne zakončili, avšak stále bez gólu na domácej strane.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    38:53
    V posledných sekundách sa viac do šancí dostávajú hráči Liptovského Mikuláša, ale aj s dávkou šťastia ešte neinkasoval Petrík, ktorý viackrát dobre zasiahol. Záver tretiny v útočnom pásme domácich po zákroku brankára hostí, ktorý puk loví v lapačke.
     
    36:15
    Liptáci v útočnom pásme hľadajú nejaký ten centimeter cez, ktorý by sa dokázali presadiť. Po prihrávke od Kučeru zakončil od modrej Filip Danko, lenže ten pálil iba do obrancu.
    Michigan Pre-Draft Showcase, Detroit, USA: 2. - 5. mája. Jedinečná príležitosť pre hráčov ročníkov 1994 - 1999. Viac ako 50 skautov z USHL, OHL, NAHL a ďalších súťaží. Viac informácií na michiganpredraft@seznam.cz a na webe

    Tomáš Batiz


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 6. Fekiač (Urgas, Suchomer), 14. Fekiač (Mendel), 35. Mendel (Fekiač, Parobok), 57. Fekiač (Fekiač, Mendel)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Kelčík – Brezniak, Danko, Kučera, Laco, Sukeľ – Bača, Furdek, Kabáč, Potocký, Škandera – Danko, Florek, Nemec, Oško, Struška.
    HKM Zvolen: Petrík – Jakubík, Klonga, Koch, Novotný, Pohanka – V. Fekiač, F. Fekiač, Gábor, Mendel, Urgas – Balko, Kucej, Matúška, Parobok, Suchomer – Grelneth, Majerík, Parničan, Primus.

    Rozhodca: Snášel – Šoltés, Vyšný