Trenčín – Slovensko U20 3:8 (kon.)
koniec
HK DUKLA Trenčín
3:8 (2:3, 1:2 , 0:3)
Slovensko U20
Piatok 20.12.2013, 17:00 • Zimný štadión Pavla Demitru • Prípravný zápas
Partner:
     
    59:24
    Minárik, SR 20, 2 min – nedovol.bránenie
     
    59:18
    Bobček prepadol na útočnej modrej a dvaja mladíci vyrazili na jediného beka Dukly. Kečkeš sa rozhodol pre strelu z ľavej strany, Nagy jeho strelu vykryl.
     
    58:45
    Reway, SR 20, 2 min – držanie hokejky
    Komínek, Dukla, 2 min – sekanie
     
    56:41
    Šimíček, Dukla, 2 min, podrazenie
     
    56:23
    Mladíci síce strelili ôsmy gól, ale pred bránou ostal ležať kapitán Kolena! Nakoniec sa zdvihol z ľadu ale odkrivkal na jednej nohe do kabíny. To by bola veľká strata pre tím trénera Bokroša.
     
    56:22
    Slovensko dalo gól!
    To už je debakel! Všetko začala chyba obrancu Paloviča, po ktorej hostia udržali puk v pásme. Nastrelili ho na bránu, odrazený puk sa podarilo dostať do bránky RUSINOVI, ktorý nabehol z druhej vlny.
     
    53:08
    Slovensko dalo gól!
    Dvadsiatka zvyšuje už na štvorgólový rozdiel. Od mantinelu si vykorčuľoval s pukom až medzi kruhy GRIGER, bol faulovaný, ale napriek tomu zakončil a puk prepadol cez Nagya do bránky.
     
    47:25
    Šišovský, Dukla, 2 min – podrazenie
     
    47:10
    Novajovský, Dukla, 2 min – nedovol.bránenie
     
    45:32
    Slovensko dalo gól!
    Druhý útok dvadsiatky si robí v pásme Dukly často čo chce, aj teraz mladíci zakombinovali, strelu Luntera ešte Nagy vyrazil, no na dorážku CEHLÁRIKA bol prikrátky.
     
    39:07
    Tibenský, SR 20, 2 min – podrazenie
     
    37:59
    Cehlárik, SR 20, 2 min – faul lakťom
     
    37:18
    Slovensko dalo gól!
    Hostia využili ďalšiu presilovku. MARTIN RÉWAY vybojoval puk v útočnom pásme, vymenil si puk s Lužom a strelou švihom z ľavého kruhu prestrelil Nagya.
     
    37:00
    Šimíček, Dukla, 2 min – nebezp.hra so zdvih.hokejkou
     
    35:53
    Pozník sa v oslabení snažil vysunút do brejku spoluhráča, ale Luža zachytil prihrávku vo vzduchu. Medzi kruhmi mal ideálnu parketu, strela švihom bránku minula.
     
    34:01
    hráčska lavica Dukla, 2 min – príliš veľa hráčov
     
    33:11
    Šimíček mohol vyrovnať. Dostal sa k puku na útočnej modrej, obkorčuľoval okolo obrancu až pred bránu, kde však puk cez Baroša nedostal.
     
    32:26
    Trenčín dal gól!
    Domáci presilovku rýchlo využili. Od modrej pálil Novajovský, Baroš jeho strelu neudržal a vyrazil len pred sbea, kde bol postavený TROLIGA a prepasíroval puk povedľa brankára do siete.
     
    32:10
    Lunter, SR 20, 2 min – držanie
     
    26:41
    Novajovský, Dukla, 2 min – držanie
     
    24:39
    Daňo prenechal do tandemu Cehlárikovi, jeho príklep zazvonil na hornej žrdke. Vzápätí rozozvučal žrdku aj od modrej Gachulinec.
     
    23:56
    Bobček, Dukla, 2 min – držanie
     
    22:50
    Novajovský, Dukla, 2 min – zdržiavanie hry – vyhodenie puku
     
    21:13
    Slovensko dalo gól!
    Veľkú šancu mal Daňo a po ňom v dorážke Cehlárik. Nagy oba pokusy vyrazil, ale hostia sa udržali v pásme. Po prihrávkach Luntera a Cehlárika dostal puk pred opustenú bránu MARKO DAŇO a pridáva pohodlne svoj druhý gól v zápase.
     
    20:40
    Komínek vo vlastnom oslabení ušiel súperom, bekehendový blafák mu Baroš vystihol.
     
    19:12
    Stiantien, Dukla, 2 min – hákovanie
     
    16:48
    Slovensko dalo gól!
    Komínek na jednej strane pokazil akciu Dukly, z protiútoku sa mladíci dostávajú do vedenia. Obrana Trenčanov zaspala. MARKO DAŇO ostal nekrytý na pravom kruhu, po prihrávke Cehlárika prekonal zoči-voči Nagya.
     
    15:44
    Trenčín dal gól!
    Dukla sa usadila v pásme súpera, Nemčík nahodil od modrej do klbka tiel, puk sa odrazil pred opustenú bránu, kde sa najlepšie zorientoval ŠIMÍĆEK a zasunul.
     
    13:52
    Slovensko dalo gól!
    Hostia prečíslili domácu obranu, Reway poslal prihrávku ponad hokejku obrancu na voľného KOLENU a kapitán dvadsiatky prekonal Nagya strelou pod hornú žŕdku.
     
    09:39
    Trenčín dal gól!
    ONDREJ RUSNÁK spoza brány prihrával pred svätyňu dvadsiatky, obranca stojaci pri žrdke si však puk zrazil za chrbát brankára Baroša.
     
    07:15
    Koyš, SR 20, 2 min – hákovanie
     
    04:16
    Slovensko dalo gól!
    Slovensko dvakrát po sebe vyhralo vhadzovanie v útočnom pásme. K strele sa dostal od modrej Erik Čerrnák, puk bol ešte pred Nagyom tečovaný a ten už len bezmocne lovil čierne čudo z bránky. Strelcom gólu FILIP MLYNĆÁR.
     
    03:17
    Ondrej Mikula potiahol po ľavom krídle až na ľavý kruh, strelil švihom, ale Baroš dobre zasiahol betónom.
     
    01:11
    Prvá veľká možnosť reprezentantov. Daňo pripravil pred bránku puk osamotenému Lunterovi, ten však neprestrelil Nagya.

    Marián Vychovalý

    Góly a asistencie: 10. Rusnák (Komínek, Pozník), 16. Šimíček (Nemčík), 33. Troliga (Novajovský, Bobček) – 5. Mlynčár (Černák), 14. Kolena (Reway), 17. Daňo (Cehlárik), 22. Daňo (Lunter, Cehlárik), 38. Réway (Luža, Kolena), 46. Cehlárik (Lunter, Daňo), 54. Gríger (Reway), 57. Rusina (Kolena, Reway)


    HK DUKLA Trenčín: Nagy (Kutej) – Nemčík, Pozník, Novajovský, Palovič, E. Bednár, Bobček, Bagin – T.Klíma, Rusnák, Komínek – Mikula, Troliga, Šišovský – Šimíček, Hegyi, Lipták – Záborský, Nemček, Stantien
    Slovensko U20: Baroš (Godla) – Predajniansky, Luža, Gachulinec, Rusina, Černák, Valjent, Dinda, Kečkeš – Reway, Kolena, Gríger – Cehlárik, Daňo, Lunter – Minárik, Mlynčár, Koyš – Skalický, Šimun, Tibenský

    Rozhodca: Baluška, Konc – Šefčík, Tvrdoň