Třebíč – Motor ČB 2:1 (kon.) | Kadaň – Mladá Boleslav 1:3 (kon.) | Jihlava – Benátky n/J 4:2 (kon.)
Šumperk – Olomouc 0:2 (kon.) | Litoměřice – Ústí n/L 8:2 (kon.) | Beroun – Most 3:1 (kon.)
koniec
HC Dukla Jihlava
4:2 (3:0, 0:1, 1:1)
HC Benátky nad Jizerou
cz Pondelok 02.12.2013, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • 1. liga (ČR)
Partner:
     
    44:15
    Benátky právě vstřelily branku!
    Musím se nyní sám přiznat, že si nejsem jistý, jakým způsobem dostal PETR KICA (4+2) puk za záda Ritticha. Útočník hostů se po přihrávce Havlína z levé strany prosazuje a zblízka snižuje na rozdíl dvou gólů. Asistence: Tomáš Havlín (1+1).
     
    40:32
    Dukla právě vstřelila branku!
    Stejně jako první třetinu, také tu závěrečnou začíná Jihlava rychlou úvodní brankou. Po kombinaci Zemana s Čachotským, kteří mají dnes již dva kanadské body, prostřelil PETR MOCEK (1+2) vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Tomáš Čachotský (13+31), Adam Zeman (18+9).
     
    36:23
    Benátky právě vstřelily branku!
    Dukla si nepohlídala z trestné lavice vracejícího se , který si ale příliš posunul puk před sebe. Rittich po kotouči vystartoval, byl u něj dříve a chtěl ho odpálit pryč, jenže trefil právě MARKA PABIŠKU (3+1) a tomu nedělalo žádný problém nasměřovat puk do odkryté branky. Bez asistence.
     
    13:50
    Dukla právě vstřelila branku!
    Neproměněné šance však Dukla litovat nemusí. Aktivní TOMÁŠ STŘECHA (1+1) se dostal na modré čáře k vyhozenému puku, lehce s ním popojel blíže a následně tvrdou ranou vymetl přesně levý horní roh branky Trenčana. Bez asistence.
     
    05:40
    Dukla právě vstřelila branku!
    Než jsem předchozí komentář stačil dopsat, vstřelili domácí druhý gól. Zeman vybojoval puk za brankou Trenčana a poslal ho na kapitána Dukly Čachotského. Ten si s pukem vybruslil k pravé tyči branky hostů a koho nenašel před brankou. Pokud tipujete, že ADAMA ZEMANA (18+8), tak tipujete správně. Domácí kanonýr si po přihrávce sjel před Trenčana a propasíroval pod ním puk do sítě. Asistence: Tomáš Čachotský (13+30).
     
    00:39
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tak to byl skutečně bleskový gól domácích, který padl po devětatřiceti vteřinách hry. Hosté se nedohodli při střídání, čehož využil obránce Dukly Čáp. Ten poslal ve středním pásmu puk na MARKA PROKŠE (5+4), který samostatný únik zakončil trefou mezi betony Trenčana. Asistence: Zdeněk Čáp (1+7), Adam Zeman (17+8).

    Tomáš Lysý

    Góly a asistencie: 1. Prokš (Čáp, Zeman), 6. Zeman (Čachotský), 14. Střecha, 41. Mocek (Čachotský, Zeman) – 37. Pabiška, 45. Kica (Havlín)


    HC Dukla Jihlava: Rittich (Sáblík) – Čáp, Kaláb, Mocek, Podlipnik, Zadražil, Dobrovolný, Štebih – Čachotský, Zeman, Prokš – Důras, Hubáček, Haluza – Velecký, Kuřítko, Mikeš – Kadlec, Střecha, Vysloužil. Trenér: Petr Vlk.
    HC Benátky nad Jizerou: Trenčan (Jelínek) – Havlín, Říha, Kajínek, Pyrochta, Pabiška, Niko – Kica, Skořepa, Klimt – Bárta, Mikyska, Jonák – Krejčík, Skalický, Špaček – Maďar, Jech, Bittner. Trenér: Filip Pešan.

    Rozhodca: Jan Doležal – David Štětina, Jakub Štětina

    Diváci: 1263