Ottawa – Vancouver 2:5 (kon.) | Nashville – Edmonton 0:3 (kon.) | Philadelphia – Winnipeg 2:1 (kon.)
Boston – NY Rangers 3:2 (kon.) | Tampa Bay – Pittsburgh 0:3 (kon.) | NY Islanders – Detroit 0:5 (kon.)
Anaheim – Calgary 5:2 (kon.) | San Jose – St. Louis 6:3 (kon.) | Washington – Montreal 3:2 (3:2 po s.n.)
koniec
Ottawa Senators
2:5 (1:0, 1:4, 0:1)
Vancouver Canucks
cz Piatok 29.11.2013, 01:35 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Partner:
     
    45:31
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Defenzíva Senators se znovu nedohodla a hosté velmi tvrdě trestají. Vše začalo chybou Lehnera, který namazal kotouč na hokejku protihráčů. Obránci ho sice na malou chvíli vybojovali zpátky, vzápětí ho ale darovali MIKU SANTORELLIMU, který nadvakrát překonal Lehnera a znovu uklidnil hostující fanoušky – 2:5! Bez asistence.
     
    38:58
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Velký tlak Senators v závěru druhé třetiny přináší potřebné ovoce! Po střele od modré čáry se ke kotouči na brankovišti dostal Corvo, ještě ho posunul na druhou stranu na MIKA ZIBANEJADA, který bez problému dopravil puk do odkryté klece – 2:4! Asistence: Joe Corvo a Jason Spezza.
     
    29:24
    Vancouver právě vstřelil branku!
    To již však neplatí nyní! Koncert hostujícího týmu pokračuje i nadále, nyní se ze vstřelené branky raduje DALE WEISE, který z bezprostřední blízkosti bekhendem uklidil za záda Andersona puk po střele Garrisona – 1:4! Asistence: Jason Garrison a David Booth.
     
    24:06
    Vancouver právě vstřelil branku!
    A domácí jsou definitivně na ručník! Canucks odskakují v přesilové hře již na rozdíl dvou branek a opět se jednalo o rychlou a smrtelně přesnou kombinaci! Na jejím konci přišla přihrávka zpoza branky na volného JASONA GARRISONA, který z voleje propálil z prostoru kruhů Andersona – 1:3! Asistence: Henrik Sedin a Daniel Sedin.
     
    21:16
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Tak to je studená sprcha pro domácí hráče v úvodu druhé třetiny! Vancouver během pětačtyřiceti vteřin otáčí skóre zápasu ve svůj prospěch! DAVID BOOTH se vytočil od pravého mantinelu i s kotoučem na holi a nenápadnou střelou tahem ho poslal neomylně nad beton brankáře Andersona – 1:2! Asistence: Mike Santorelli.
     
    20:31
    Vancouver právě vstřelil branku!
    První útočná akce Canucks skončila vedoucím gólem! Henrik Sedin odvedl za brankou velký kus práce, když proti dvěma protihráčům vybojoval kotouč a naservíroval na mezikruží na svého bratra DANIELA SEDINA! Švédský ostrostřelec se nemýlil a krátce po začátku druhé části srovnal stav zápasu – 1:1! Asistence: Henrik Sedin a Christopher Tanev.
     
    08:50
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Hostující obrana při střídání propadla, Senators šli do nadějného přečíslení ve třech proti dvěma. Kotouč se dostal na levou stranu k CLARKU MACARTHUROVI, který našel skulinku mezi břevnem a ramenem brankáře Luonga – 1:0! Asistence: Marc Methot a Bobby Ryan.

    Petr Dejnožka

    Góly a asistencie: 9. MacArthur (Methot, Ryan), 39. Zibanejad (Corvo, Spezza) – 21. Sedin D. (Sedin H., Tanev), 22. Booth (Santorelli), 25. Garrison (Sedin H., Sedin D.), 30. Weise (Garrison, Booth), 46. Santorelli


    Ottawa Senators: Anderson (30. Lehner) – Karlsson, Methot, Gryba, Borowiecki, Corvo, Phillips – Zibanejad, Spezza, Michálek – Ryan, Turris, MacArthur – Neil, Smith, Conacher – Condra, Grant, Greening
    Vancouver Canucks: Luongo (Lack) – Garrison, Edler, Tanev, Hamhuis, Bieksa, Stanton – Burrows, Sedin H., Sedin D. – Hansen, Kesler, Booth – Weise, Santorelli, Higgins – Kassian, Richardson, Sestito

    Rozhodca: Pollock, Skilliter – Barton, Cormier