Lipt. Mikuláš – Prešov 3:1 (kon.) | SR 18 – Senica 2:4 (kon.) | Prievidza – Bardejov 3:2 (po pr.)
Topoľčany – Trnava 1:4 (kon.) | Detva – Michalovce 6:2 (kon.) | Pov. Bystrica – Spišská N. Ves 2:4 (kon.)
koniec
HK 32 Liptovský Mikuláš
3:1 (2:0, 1:1, 0:0)
HC Prešov 07
Piatok 29.11.2013, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • TIPOS Slovenská hokejová liga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    56:05
    Dobrá šanca v závere dnešného zápasu. Najskôr sa do úniku dostal Roháč, ktorému síce vyšiel blafák, ale nemal už dostatočný priestor poslať puk do odkrytej časti brány. Po pár sekundách blafák Poliačeka pred Martonom skončil na tyči.
     
    51:09
    Vylúčenie na starne hostí. Na trestnú odchádza Prokop za podrazenie.
     
    43:34
    Skoro sa nám zrodila dráma. po tom ako sa Prešov z ničoho nič dostal do zakončenia a to sa dá aj povedať o strele Kohutiara, ktorý z ľavej strany pálil do tyčky domácej brány.
     
    38:11
    V závere druhej tretiny budú hrať hráči Prešova v početnej výhode. Na trestnú odchádza domáci obranca Janči, ktorý dostáva trest do konca zápasu, navyše hostia budú hrať presilovku v podobe piatich minút.
     
    34:36
    Vylúčenie na strane hosti. Ružička – seknutie.
     
    31:24
    Prešov dal gól!
    Po tom ako sa domáci tešili z tretieho gólu prišiel ihneď po buly strelecký zásah aj na druhej strane, ktorý je prvým v dnešnom zápase. Po buly sa dostali hostia do útočného pásma. prihrávku z pravej strany dostal pred bránou VILIAM KNAP, ktorý do odkrytej časti nezaváhal a prekonal brankára Púteca. Asistencia: Boris Krempaský.
     
    31:14
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Skóre sa nám na staručkom zimnom štadióne v Liptovskom Mikuláši opäť mení, keď sa o slovo prihlásil MARTIN LESKOVIANSKÝ, ktorý si vyšiel spoza brány a prekonal brankára Martona po tom ako mu poslal puk medzi betóny. Bez asistencie.
     
    28:41
    Vylúčenie na domácej strane. Na trestnú odchádza mladý ešte len 17-ročný útočník Patrik Števuliak – podrazenie.
     
    27:20
    Skoro prišiel tretí gól! Ako sme spomínali do útoku sa dostal Roháč, ktorý prenikol individuálne po pravej strane. Zoči-voči brankárovi si to pripravoval na strelu, tá však skončila na ľavej tyči Martonovej brány.
     
    24:32
    Vylúčenie na domácej strane a vyše minútová presilovka v podaní hostí. Piatka oslabuje domácich za nedovolené bránenie.
     
    23:50
    Vylúčenie prichádza na domácej strane. Na trestnú odchádza Školiak za podrazenie.
     
    18:00
    PETER PÚTEC ešte, len 17- ročný brankár Liptovského Mikuláša si stále drží čisté konto, keď našiel recept na nájazd Krempaského. Pokračujeme za stavu 2:0.
     
    18:00
    V závere prvej tretiny prichádza hákovanie Školiaka – nariadené trestné strieľanie.
     
    15:15
    Ďalšia dobrá akcia v podaní mikulášskych hráčov. Brejk dvoch na samotného brankára skončil u Roháča, ktorýsi síce položil na betóny brankára, ale v rozhodujúcom momente pálil iba do jeho lapačky. Náskok Liptákov ostáva aj naďalej rovnaký – 2:0.
     
    12:35
    Aj po pár sekundách sa domáci hráči dostali do útoku, ale z tohto mohol vážne pohroziť súper. Strela od modrej v podaní Sajka, ktorý iba namieril do súpera, ktorý sa následne dostal do brejku. Krempaský prenikal po pravej strane, ale pred Pútecom nebol úspešný. Mladý mikulášsky brankár si aj naďalej drží čisté konto.
     
    10:59
    Druhé vylúčenie v dnešnom zápase. Na trestnú odchádza Halás.
     
    09:54
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    A je to tu... Liptáci v krátkom časovom sledne po prvom góle zvyšujú svoj náskok vedenia na rozdiel dvoch gólov. Ako sme spomínali. Domácim hráčom sa podarilo dostať puk do pásma súpera. z pravej strany prišla podobná prihrávka ako pri prvom góle, v zmätku hráčov sa najlepšie zorientoval MARTIN MARCINKO, ktorý poslal puk za chrbát Martona. Asistencie: František Poliaček, Peter Klepáč. Po góle si hostia zobrali oddychový čas.
     
    08:03
    Po tom ako prišiel úvodný gól je tu šanca na ďalší. Ivančo odchádza na trestnú. Liptovský Mikuláš bude hrať s výhodou jedne´ho hráča.
     
    07:36
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Úvodný gól dnešného stretnutia vážení športoví priatelia. Domáci hráči sa dostali z tradičného útoku do útočného pásma. Boj o puk pri mantineli, následne nečakaná prihrávka od Juraja Kurica, ktorú pred bránou zachytil PETER BARTÍK, ktorý neváhal a namieril presne do ľavého dolného rohu. Asistencie: Juraj Kuric, Tomáš Leskovianský.
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Tomáš Batiz


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 8. Bartík (Kuric, Leskovianský), 10. Marcinko (Poliaček, Klepáč), 32. Leskovianský – 32. Knap (Kremapský)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Pútec – Školiak, Špila, Bača, Mezovský, Klepáč, Nitriansky, Janči, Sajko – Bartík, Kuric, Leskovjanský – Kubovčík, Piatka, Roháč – Broska, Marcinka, Poliaček – Janček, Lištiak, Števuliak
    HC Prešov 07: Marton – Malina, Tkáč, Ejem, Tartaľ, Ivančo, Slávik, Guntáš, Ružička – Halás, Kohutiar, Sabol – Kivader, Posedlý, Prokop – Fusek, Renčok, Tahotný – Knap, Krempaský

    Rozhodca: Bachúrik, Číž – Valko, Vyšný