Vítkovice – Litvínov 1:2 (po pr.) | Zlín – Sparta Praha 6:5 (kon.) | Pardubice – Třinec 2:1 (po pr.)
Hradec Králové – Liberec 5:2 (kon.) | Kometa Brno – Kladno 4:0 (kon.)
koniec
Berani Zlín
6:5 (1:4, 4:1, 1:0)
HC Sparta Praha
cz Piatok 29.11.2013, 17:30 • ZS Luďka Čajky • Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    58:45
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tohle je pořádně ledová sprcha v závěru pro hokejisty Sparty. ZS Luďka Čajky se otřásá v základech. Leška vyhrál buly přímo na PETRA ZÁMORSKÉHO, který zasadil kotouč přesně do horního růžku. Asistence: Petr Leška.
     
    37:13
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta prokazuje, že přesilové hry jsou její silnou stránkou. LUKÁŠ PECH se prosazuje tvrdou střelou z ostrého úhlu. Asistence: Karel Kubát, Jakub Krejčík.
     
    25:38
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlínští nabíraji druhý dech a předvádějí něco neskutečného co se jen tak nevidí. Oklepat se z nepříznivého stavu 1:4 a ještě se dostat do vedení? Jedním slovem klobouk dolů. FILIP ČECH si sjel mezi kruhy a přesným zásahem do šibenice posílá Zlín do těsného vedení.
     
    24:17
    Zlín právě vstřelil branku!
    Kdo dnes dorazil na ZS Luďka Čajky určitě nelituje. Dnešní hokej nám nabízí parametry play-off. Přesilovou hru využívá přesným zásahem PETR LEŠKA, který překonává ležícího Krále. Zlínský centr následne pomaličku přijel před kotel hostí a ukázal jim, kdo vlastně vstřelil vyrovnávací branku. Asistence: Ondřej Veselý.
     
    22:47
    Zlín právě vstřelil branku!
    Brankář Král se vydal za vlastní branku pro kotouč, který ale nezachytil a tak musel rychle zpátky do brankoviště. Jenomže Leška si přihrávkou od mantinelu všiml na brankovišti osamoceného JAROSLAVA BALAŠTÍKA, který přesnou tečí snižuje na rozdíl jediné trefy. Asistence: Petr Leška, Ondřej Veselý.
     
    20:59
    Zlín právě vstřelil branku!
    ANTONÍN HONEJSEK už střílí góly i fotbalovým způsobem. Kotouč se po nahození Čajánka odrazil do přilby zlínského útočníka přímo do sítě. Branku musel potvrdit až videorozhodčí. Zlín se tak dotahuje na rozdíl dvou branek. Asistence: Petr Čajánek.
     
    18:19
    Sparta právě vstřelila branku!
    Na straně hostí teď stálo pořádné štěstí. Kotouč se při signalizované výhodě odrazil od mantinelu přímo před KARLA PILAŘE, který trefou do odkryté branky zvyšuje na 4:1. Asistence: Jaroslav Hlinka, Lukáš Klimek.
     
    17:48
    Sparta právě vstřelila branku!
    To se nám na ZS Luďka Čajky dějí věci. JAN ŠVRČEK upláchl z trestné lavice domácím obráncům a střelou mezi Horčičkovy betony zvyšuje vedení hostů již o dva góly. Asistence: Jakub Krejčík.
     
    8:31
    Sparta právě vstřelila branku!
    Druhá přesilovka hostujícího celku je využita. Rozhodčí neodpískali zákrok na zlínského hráče, čímž hosté byli v přesile o dva hráče a pro TOMÁŠE ROLINKA nebyl problém puk zasunout z první do odkryté klece. Asistence: Jaroslav Hlinka, Petr Ton.
     
    4:40
    Sparta právě vstřelila branku!
    Jak jednoduché. Sparťané si několikrát vyměnili kotouč mezi sebou, a lehké nahození KARLA PILAŘE zapadlo přesně k pravé tyči Horčičkovy branky. Asistence: Petr Ton.
     
    3:15
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlínští si v první přesilovce rozebrali defenzívu Sparty a po parádní souhře jdou do vedení! Pohledný ťukec zakončoval přesnou střelou obránce RADIM TESAŘÍK. Asistence: Antonín Honejsek, Petr Holík.

    Ivo Raiskub

    Góly a asistencie: 4. Tesařík (Honejsek, Holík), 21. Honejsek (Čajánek), 23. Balaštík (Leška, Veselý), 25. Leška (Veselý), 26. Čech, 59. Zámorský (Leška) – 5. Pilař (Ton), 9. Rolinek (Hlinka, Ton), 18. Švrček (Krejčík), 19. Pilař (Hlinka, Klimek), 38. Pech (Kubát, Krejčík)


    Berani Zlín: Horčička (19. Štůrala) – Tesařík, Řezníček, Marušák, Matějíček, Urbanec, Zámorský, Horák – Köhler, Čech, Čajánek – Leška, Ondráček, Kubiš – Honejsek, Melenovský, Holík – Veselý, Sedláček, Balaštík.
    HC Sparta Praha: Král (26. Pöpperle) – Krejčík, Pilař, Kubát, Švrček, Phillip, Sičák, Gregořek – Rolinek, Hlinka, Ton – Buchtele, Pech, Kumstát – Rachůnek, Přibyl, Klimek – Rachůnek, Simon, Forman.

    Rozhodca: Pešina, Kalivoda – Hejl, Kajínek

    Diváci: 5150