Toronto – Nashville 2:4 (kon.) | Philadelphia – Buffalo 4:1 (kon.) | Boston – St. Louis 2:3 (1:2 po s.n.)
Detroit – Carolina 4:3 (kon.) | Winnipeg – Chicago 3:6 (kon.) | Dallas – NY Rangers 2:3 (kon.)
Arizona – Colorado 3:4 (po pr.) | Edmonton – Florida 4:1 (kon.) | LA Kings – NJ Devils 1:2 (po pr.)
San Jose – Tampa Bay 5:1 (kon.)
koniec
Edmonton Oilers
4:1 (1:0, 2:1, 1:0)
Florida Panthers
cz Piatok 22.11.2013, 03:30 • Rexall Place, Edmonton • NHL
Partner:
     
    58:49
    Edmonton právě vstřelil branku!
    JORDAN EBERLE uklízí puk do prázdné brány a pečetí vítězství Edmontonu!! Hall vybojoval puk a poté vysunul Nugenta-Hopkinse. Ten vzápětí uvolnil Eberleho, který zachoval pod tlakem obránce klid a s chladnou hlavou puk uklidil do prázdné brány. ASISTENCE: Ryan Nugent-Hopkins, Taylor Hall.
     
    36:34
    Florida právě vstřelila branku!
    SCOTTIE UPSHALL snižuje na 1:3 z pohledu Floridy!! Upshall vyjel zpoza brány a poté z úhlu překonal Dubnyka, který ani nevěděl, jak puk do sítě prošel. ASISTENCE: Aleksander Barkov, Matt Gilroy.
     
    30:54
    Edmonton právě vstřelil branku!
    DAVID PERRON využívá přesilovku a zvyšuje již na 3:0!! Nugent-Hopkins si vyměnil u mantilenu puk s J. Schultzem a poté ho předložil na druhou stranu Perronovi, který z levého kruhu napřáhl k tvrdé střele z první a jeho pokus zamířil přesně do pravého horního rohu. ASISTENCE: Ryan Nugent-Hopkins, Justin Schultz.
     
    26:10
    Edmonton právě vstřelil branku!
    SAM GAGNER zakončil skvělý protiútok Oilers a zvýšuje na 2:0!! Nail Yakupov odvedl fantastickou práci, když nejprve vybojoval puk v obranném pásmu, poté ho rychle zavezl a před bránou našel z druhé vlny najíždějícího Gagnera, který puk uklidil přesně k pravé tyči. ASISTENCE: Nail Yakupov.
     
    00:56
    Edmonton právě vstřelil branku!
    JORDAN EBERLE využívá přesilovku a posílá Edmonton do vedení!! Nugent-Hopkins předložil puk Eberlemu, který poté přesnou střelou překonal bezmocného Thomase, který se nestačil včas přesunout. ASISTENCE: Ryan Nugent-Hopkins, Taylor Hall.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 1. Eberle (Nugent-Hopkins, Hall), 27. Gagner (Yakupov), 31. Perron (J. Schultz, Nugent-Hopkins), 59. Eberle (Nugent-Hopkins, Hall) – 37. Upshall (Barkov, Gilroy)


    Edmonton Oilers: Dubnyk (Bryzgalov) – Petry, Ference, Eberle, Nugent-Hopkins, Hall – J. Schultz, Belov, Hemský, Gagner, Yakupov – Potter, N. Schultz, Perron, Gordon, Smyth – Gazdic, Acton, Joensuu
    Florida Panthers: Thomas (Clemensen) – Gilbert, Campbell, Fleischmann, Bjugstad, Huberdeau – Kulikov, Gudbranson, Boyes, Barkov, Upshall – Gilroy, Mottau, Winchester, Goc, Kopecký – Barch, Matthias, Hayes

    Rozhodca: Brad Meier, Dean Morton – Mark Wheler, Matt MacPherson