Skalica – Žilina 3:2 (kon.) | Poprad – Trenčín 5:4 (po pr.) | Nitra – Martin 3:1 (kon.)
Zvolen – Piešťany 1:5 (kon.) | Košice – B. Bystrica 4:1 (kon.)
koniec po predl.
HK Poprad
5:4 (2:1, 1:2, 1:1 - 1:0)
HK DUKLA Trenčín
Piatok 22.11.2013, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojované!
    V predĺžení mali popradskí hokejisti k dispozícii až dve presilové hry, čo bolo na Trenčanov už príliš veľa. Tú prvú síce domáci nedokázali využiť, no v druhej bol nekompromisný obranca Radoslav Suchý, ktorý z dorážky prekonal bezmocného gólmana Nagya, ktorý však výrazne držal hosťujúcu Duklu nad vodou.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z popradského zimného štadióna.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (19:27:03)
     
    Koniec zápasu.
     
    63:35
    Poprad dal gól!
    Popradčania sa počas presilovej hry v predĺžení dostávajú do vedenia! Kasík tvrdo pálil od modrej, no gólman Nagy jeho strelecký pokus vyrazil len pred seba. Následne sa k dorážke dostal RADOSLAV SUCHÝ, ktorý už bez problémov prekonal ochrancu trenčianskej svätyne. Asistenciu si pripisuje Jaroslav Kasík.
     
    63:19
    Po dobrej krížnej prihrávke od Krotáka sa k puku na ľavom kruhu dostal Suchý, no ten sa napokon nedokázal proti pozornej trenčianskej defenzíve presadiť.
     
    62:46
    Popradčania si opäť zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za podrazenie odchádza sadnúť hosťujúci obranca Nemčík.
     
    62:34
    Z medzikružia tvrdo pálil Čerešňák, no jeho tvrdá strela napokon gólmana Sidora neprekvapila. Ten puk s prehľadom zachytil vo svojej výstroji.
     
    62:06
    Trenčania sú medzitým už v plnom počte a momentálne sa snažia niečo zaujímavé vymyslieť. Tentokrát sa však previnili len zakázaným uvoľnením, po ktorom sa bude vhadzovať pred gólmanom Nagyom.
     
    61:51
    Lapšanský sa dostal do dobrej gólovej šance, keď sa preštrikoval pred gólmana Nagya, no následne minul jeho bránu. Následne z pravého kruhu tvrdo pálil Brejčák, no aj tentokrát trenčianský gólman Nagy dobre zapracoval svojimi betónmi!
     
    61:33
    Mlynarovič nekompromisne pálil z hranice ľavého kruhu, no jeho delovku napokon gólman Nagy zachytil vo svojej dobre osadenej výstroji!
     
    61:13
    Po dobrej prihrávke od Krotáka z pravej strany sa k zakončeniu na ľavom krídle mohol dostať Mlynarovič, no pozorný Habšuda ho v poslednej chvíli od puku odtlačil.
     
    60:38
    Kroták napriahol svoju hokejku na pravom krídle, no jeho tvrdá delovka napokon nedokázala prekonať gólmana Nagya. Ten puk bez problémov zachytil vo svojej lapačke.
     
    60:02
    V úvode predĺženia sa k puku po vyhratom vhadzovaní dostali hokejisti Popradu, ktorí sa snažia ťažiť zo svojej početnej výhody rýchlym útokom.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    Tretia dvadsaťminútovka tohto zápasu bola spočiatku veľmi vyrovnaná, no v 53. minúte využili obrovské, no nešťastné zaváhanie v popradskej defenzíve práve hostia, ktorí sa po góle Tomáša Komíneka dostali do vedenia. V závere však zabral popradský oddychový čas a domáca powerplay, po ktorej sa gólovo presadil Adam Lapšanský!

    Na rad prichádza päťminútové predĺženie, v ktorom si Popradčania zahrajú v početnej výhode ešte presne 1 minútu a 54 sekúnd.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    59:54
    V závere tretej tretiny si Popradčania zahrajú v početnej výhode. Po premrhanej šanci, keď Paukovček minul trenčianskú bránu si na dve minúty za úmyselné vyhodenie puku mimo ľadovej plochy odchádza sadnúť Toman.
     
    59:08
    Poprad dal gól!
    Popradčanom sa podarilo skórovať v záverečnej powerplay! Samuel Mlynarovič sa dostal k puku na ľavom krídle, následne skvelou krížnou prihrávkou našiel na pravom kruhu ADAMA LAPŠANSKÉHO, ktorý svojou nekompromisnou delovkou z prvej prekonal bezmocného trenčianského gólmana Nagya! Asistenciu si pripisuje Samuel Mlynarovič.
     
    58:49
    Trenčianský tréner si vyžiadal oddychový čas, po ktorom uvidíme Popradčanov v šestici!
     
    58:49
    Daniel Brejčák ukázal svojim urasteným súperom, že aj pri jeho výške sa dá ukázať herný dôraz! Tentokrát sa natlačil k trenčianskej bráne spoza nej, no gólman Nagy napokon puk ukryl vo svojej lapačke!

    Góly a asistencie: 3. Stals (Lapšanský, Kasík), 5. Stals (Kasík, Suchý), 32. Vaic (Kroták), 60. Lapšanský (Mlynarovič), 64. Suchý (Kasík) – 16. Čerešňák (Kútny, Rusnák), 24. Komínek (Bagin, Rusnák), 25. Toman (Bobček, Troliga), 53. Komínek (Bagin, Kútny)


    HK Poprad: Sidor (Sedlačko) – D. Brejčák, Suchý ("A"), Kasík ("A"), Makovský, Fabian, Kurali, Gaborčík, Jáchym – Sýkora, Stals, Lapšanský – Drábek, Mlynarovič, Vaic – Paločko, S. Takáč, Kroták ("C") – Gápa, Paukovček, Belluš.
    HK DUKLA Trenčín: A. Nagy (Kutej) – Bobček, Nemčík, Čerešňák, Novajovský ("A"), Ryzák, Habšuda, Vaculín, Bagin – Komínek, Rusnák, Kútny ("C") – T. Klíma, Troliga ("A"), Toman – Buliš, Nemček, Šišovský – Šimíček, Palák, Stantien.

    Rozhodca: Pavel Hodek, Róbert Müllner – Andrej Bogdaň, Peter Šefčík

    Diváci: 1351