Spišská N. Ves – SR 18 8:3 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Bardejov 2:7 (kon.) | Trnava – Michalovce 1:0 (kon.)
Prešov – Senica 2:3 (po pr.) | Detva – Pov. Bystrica 10:2 (kon.)
koniec
HK 32 Liptovský Mikuláš
2:7 (2:1, 0:5, 0:1)
HK Bardejov
Streda 20.11.2013, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • TIPOS Slovenská hokejová liga (SR)
Partner:
     
    51:05
    Bardejov dal gól!
    V tretej tretine sme sa dočkali taktiež gólu. Hostia udreli aj teraz, keď sa pred bránou ocitol voľný ERIK BELUŠÁR, ktorý ani na teraz nezaváhal. Asistencia: Martin Krčula.
     
    39:04
    Na záver si Bardejov zahrá presilovku o jedného hráča, po tom ako Klepáč odchádza za hákovanie.
     
    35:29
    Bardejov dal gól!
    Zmätok pred domácou bránou nakoniec skončil už šiestym gólom hostí, ktorí tak pokračujú v prevahe na ľadovej. Puk sa odrážal z každej strany, pred bránou sa však stihol zorientovať ERIK BELUŠAR, ktorý zasunul puk popod padajúceho brankára Duchoňa. Asistencie: Matúš Matis, Dominik Kramár.
     
    33:01
    Bardejov dal gól!
    V bráne už nie je Matúš Palko, ale po štvrtom góle sa objavil medzi troma tyčami brankár Mário Duchoň. Mikuláš však inkasuje aj teraz, keď zakončenie TOMÁŠA HRIČINU od ľavého mantinelu nejak prešlo popod mantinel spomínaného brankára Duchoňa. Asistencia: Filip Vaško, Milan Takáč.
     
    25:40
    Bardejov dal gól!
    Uvidíme čo spraví ďalší gól hostí s dnešným stretnutím. Liptáci neboli v bránení opäť dôrazný a inkasujú už po druhýkrát v krátkom časovom slede. LADISLAV ŠČURKO poľahky prenikol po ľavej strane dostal sa do zakončenia a mieril naozaj presne, keď vymietol pavučinu v ľavom hornom horu. Asistencia: Dominik Kramár. Palko opúšťa bránu, nastupuje Duchoň.
     
    22:58
    Bardejov dal gól!
    Dnešný zápas je naozaj ako na hojdačke. Bardejov ide do vedenia po tom ako Palko v domácej bráne nebol dôsledný. Najskôr mu poľahky odskočil puk po strele od mantinelu, no následne zbytočne inkasoval ďalšou strelou z hokejky PETRA ČESELKU. Asistencie: Juraj Dancsák, Ivan Zorvan.
     
    21:14
    Bardejov dal gól!
    Po pár minútach od začiatku druhej tretiny sa nám skóre opäť mení. Hostia vyrovnávajú stav stretnutia, po tom ako sa v úniku dokázal presadiť pred bránkou ONDREJ GMITTER, ktorý blafákom prekonal bezmocného Palka. Asistencia: Matúš Matis.
     
    15:38
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Po tom ako sa domácim podarilo pred pár sekundami vyrovnať prichádza aj druhý gól, ktorý tak posúva Liptákov po prvýkrát v dnešnom zápase do vedenia. Strelecky sa presadil ERIK NITRIANSKY, ktorý to vyskúšal od modrej, jeho pokus nebol moc hrozivý, ale puk nešťastne prepadol Andreaninovi popod lapačku. Bez asistencie.
     
    14:46
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Perfektná akcia domácich hráčov počas presilovky, ktorý vrcholí vyrovnaním na 1:1. Skvelú prácu však odviedol Radoslav Macík, ten dokázal pretlačiť puk cez dvoch hráčov, následne sa to nejak pred bránou dostalo k PETROVI BARTÍKOVI, ktorý do odkrytej časti brány nezaváhal. Asistencie: Radoslav Macík, Mach Milan.
     
    13:42
    Po niekoľkých minútach prichádza ďalšia šanca na domácej strane. Tentokrát je to Matejka, ktorý prešiel do útočného pásma, ale blafákom neuspel proti brankárovi.
     
    09:00
    Dobrá šanca na strane hostí! Bardejov hrá v početnej výhode o jedného hráča. Po tom ako vykombinovali obranu zakončil z pravej strany Belušar, ale ten mieril iba do tyče.
     
    08:44
    Za pár sekúnd tu máme prvé vylúčenie v dnešnom zápase. Na trestnú odchádza domáci hráč Bartík za podrazenie.
     
    05:19
    Viacero dobrých zakončení na domácej strane! Najskôr to skúšal z pravej strany Poliaček následne sa k nemu pridal Mach aj ďalší. Brankár Bardejova stále s nulou na konte, keďže jeho strely mierili iba zväčša na betóny brankára.
     
    02:29
    Obrovskú šancu na domácej strane mal Macík, ktorý tak prišiel pomôcť svojmu tímu v tomto zápase. Po ľavej strane osamotený unikol, dostal sa až pred samotnú bránu, lenže Andreanin aj s dávkou šťastia stihol zasiahnuť.
     
    01:43
    Bardejov dal gól!
    Na úvod nemáme najlepšie správy pre domácich fanúšikov. V úvode sa hral ešte celkom vyrovnaný, hokej, lenže hostia ťažia azda z ich prvej vážnej situácie, keď sa pred bránou ocitol MAREK SLOVÁK, ktorý po blafáku nezaváhal. Asistencia: Juraj Dancsák, Vladimír Poláček.
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Tomáš Batiz


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 15. Bartík (Macík, Mach), 16. Nitriansky – 2. Slovák (Dancsák, Poláček), 22. Gmitter (Matis), 23. Česelka (Dancsák, Zorvan), 26. Ščurko (Kramár), 34. Hričina (Vaško, Takáč), 36. Belušár (Matis, Kramár), 52. Belušár (Krčula)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Palko (Duchoň) – Marcinko, Mezovský, Roháč, Bokroš, Špila, Matejka, Klepáč, Poliaček, Sajko, Broska, Mach, Macík, Kubovčík, Bartík, Bača, Devečka, Leskovianský.
    HK Bardejov: Andreanin (Krochta) – Valentín, Krčula, Kramar, Takáč, Slimák, Gmitter, Vaško, Belušar, Polaček, Dancsák, Gajdoš, Zorvan, Chovan, Sčurko, Hopkovič, Česelka, Hričina, Hajnik, Šimčák, Matis, Slovák.