Spišská N. Ves – SR 18 8:3 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Bardejov 2:7 (kon.) | Trnava – Michalovce 1:0 (kon.)
Prešov – Senica 2:3 (po pr.) | Detva – Pov. Bystrica 10:2 (kon.)
koniec
HK 32 Liptovský Mikuláš
2:7 (2:1, 0:5, 0:1)
HK Bardejov
Streda 20.11.2013, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • TIPOS Slovenská hokejová liga (SR)
Partner:
     
    Skončil sa nám tak zápas 21. kola, v ktorom Liptovský Mikuláš nestačil na svojho súpera z Bardejova, ktorému podľahol 2:7.

    V dnešnom zápase sme videli v podstate jednoznačnú záležitosť, keďže hostia vyhrali zaslúžene 2:7. Po prvej tretine by sa ešte zdalo, že to bude dráma, keďže domáci vyhrali 2:1, ale nakoniec je tomu inak, keď hostia Liptákov pochovali, tak povediac v druhej tretine, ktorú vyhrali 0:5. (19:06:45)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:40
    Posledné sekundy dnešného zápasu. Liptovský Mikuláš drží puk v strednom pásme. Vyzerá to tak, že pre dnešok je už naozaj rozhodnuté.
     
    57:25
    Dnešný zápas sa nám už len naozaj dohráva. Individuálne to skúsil stredom Macík, ale ten neuspel. Hra sa síce dostala do útočného pásma domácich, ale tam sa bojuje iba o puk v okolí mantinelov.
     
    56:44
    Aktuálne sa nám vhadzuje v útočnom pásme Liptovského Mikuláša. Po vyhratom buly sa snažil zakončiť Sajko, lenže jeho pokus nebol z tých najlepších.
     
    55:38
    V posledných minútach dnešného zápasu sa hrá prevažne v útočnom pásme domácich. Poliaček sa dostal do úniku, ale jeho pokus zlikvidoval brankár Andreanin.
     
    53:35
    Po dlhšom čase sa zrodila nejaká šanca aj v mikulášskych radoch. Sajko zakončil z ľavej strany, jeho pokus však skončil iba na pravej tyči.
     
    51:05
    Bardejov dal gól!
    V tretej tretine sme sa dočkali taktiež gólu. Hostia udreli aj teraz, keď sa pred bránou ocitol voľný ERIK BELUŠÁR, ktorý ani na teraz nezaváhal. Asistencia: Martin Krčula.
     
    49:23
    Liptovský Mikuláš to skúsil aspoň strelecky, tým by zmenšil náskok súpera. Po tom ako sa hráči domácich dostali do útoku prišlo zakončenie v podaní Bokroša, ktorý mieril presne na brankára.
     
    48:00
    Strelecký pokus registrujeme aj na druhej strane, keď pozornosť brankára vyskúšal Gmitter, ktorý pálil iba do betónov Duchoňa.
     
    47:30
    Matejka prenikol po pravej strane, kde sa snažil niečo zaujímavé vymyslieť. Všetko to skončilo iba strelou z ľavej strany, ktorá nebola presná a skončila mimo brány.
     
    46:50
    V posledných sekundách sa nám naozaj na ľadovej ploche nič vážne nedeje. Hrá sa hokej zo strany na stranu bez žiadnej väčšej šance.
     
    45:59
    Na pár sekúnd sa nám v Liptovskom Mikuláši nehrá, pretože o slovo sa prihlásili aj domáci fanúšikovia, ktorí vyslali na ľad pár bielych kotúčov. Rozhodcovské trio tak upratuje ľadovú plochu.
     
    44:25
    Vyzerá to tak, že zápas sa už iba dohráva. Liptovský Mikuláš sa ešte, kde tu snaží dostať do útoku, ale skóre sa mu nedarí znížiť. Na teraz to skúsil Macík, ale jeho pokus minul bránu.
     
    43:25
    Liptovský Mikuláš sa dostáva do ďalších streleckých šancí, ale skóre sa nám nemení. Po pravej strane sa síce snažil preniknúť Poliaček, ale jeho snaženie skončilo aspoň strelou priamo na brankára.
     
    42:40
    Liptovský Mikuláš sa dostal do útoku, ale Bartík strelou z otočky minul bránu súpera. Vyzerá to tak, že sa bude nakoniec vylučovať na strane hostí.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Ďalšia tretina sa začne približne o 18:32.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:04
    Na záver si Bardejov zahrá presilovku o jedného hráča, po tom ako Klepáč odchádza za hákovanie.
     
    38:43
    Záver druhej tretiny ešte patrí domácim hráčom, ktorí sa dostali do útočného pásma. Pokus Roháča z pravej strany brankár Andreanin pokryl, ale puk mu vypadol. Následný zákrok už prerušil hru.
     
    38:01
    Akési šance sa zrodili na strane hostí, lenže a teraz to nekončí gólom. Mikulášski hokejisti boli opäť nedôslední v bránení z čoho prišla šanca Gmittera.
     
    37:10
    Pomaly sa dostávame aj do záveru druhej tretiny a Liptovský Mikuláš aj naďalej prehráva rozdielom štyroch gólov. Na teraz sa presúvame do pásma Liptákov, po tom ako Nitriansky vyhodil puk cez všetky čiary – zakázané uvoľnenie.
     
    35:29
    Bardejov dal gól!
    Zmätok pred domácou bránou nakoniec skončil už šiestym gólom hostí, ktorí tak pokračujú v prevahe na ľadovej. Puk sa odrážal z každej strany, pred bránou sa však stihol zorientovať ERIK BELUŠAR, ktorý zasunul puk popod padajúceho brankára Duchoňa. Asistencie: Matúš Matis, Dominik Kramár.
     
    34:10
    Vyhraté buly v útočnom pásme a zakončenie Klepáča od modrej, ktoré následne loví vo svojej lapačke brankár Bardejova. Opakuje sa nám vhadzovanie domácich v útočnom pásme.
     
    33:01
    Bardejov dal gól!
    V bráne už nie je Matúš Palko, ale po štvrtom góle sa objavil medzi troma tyčami brankár Mário Duchoň. Mikuláš však inkasuje aj teraz, keď zakončenie TOMÁŠA HRIČINU od ľavého mantinelu nejak prešlo popod mantinel spomínaného brankára Duchoňa. Asistencia: Filip Vaško, Milan Takáč.
     
    32:10
    Hra sa nám aktuálne dostala do toho istého tempa zo strany na stranu. Domáci hráči sa síce po pár sekundách dostali do útočného pásma, ale tam sa im nepodarilo zakončiť presne.
     
    30:29
    Mikulášski hráči mali po niekoľkých minútach opäť vážnu šancu. Do útoku sa dostala až trojica Liptákov, ktorá porobila menšie problémy obrane Bardejova. Zakončenie Bartíka z ľavej strany vykryl naozaj reflexívne brankár Andreanin.
     
    29:30
    V posledných sekundách je to hokej zo strany na stranu a nič vážne sa nedeje. Puk sa prehadzuje medzi oboma tímami, čakáme kto prvý zakončí.
     
    27:16
    Marcinko zapracoval v strednom pásme a vybojoval puk pre Macíka. Mikulášsky útočník sa dostal do zakončenia, keď individuálne prenikol popri ľavom mantinely a následne poslal puk mimo bránu Andreanina.
     
    25:40
    Bardejov dal gól!
    Uvidíme čo spraví ďalší gól hostí s dnešným stretnutím. Liptáci neboli v bránení opäť dôrazný a inkasujú už po druhýkrát v krátkom časovom slede. LADISLAV ŠČURKO poľahky prenikol po ľavej strane dostal sa do zakončenia a mieril naozaj presne, keď vymietol pavučinu v ľavom hornom horu. Asistencia: Dominik Kramár. Palko opúšťa bránu, nastupuje Duchoň.
     
    25:05
    Zakázané uvoľnenie na domácej strane. Macík si síce pýtal prihrávku pred modrou čiarou, ale pokus od Macha bol naozaj nepresný a puk preletel cez všetky čiary.
     
    24:12
    Liptáci sa po dlhšom čase opäť dostali do útočného pásma, ale zakončenie z ich radov neprišlo. Puk sa dostal k domácim hráčov aj po pár sekundách, ale opakuje sa situácia ako v prvom prípade.
     
    22:58
    Bardejov dal gól!
    Dnešný zápas je naozaj ako na hojdačke. Bardejov ide do vedenia po tom ako Palko v domácej bráne nebol dôsledný. Najskôr mu poľahky odskočil puk po strele od mantinelu, no následne zbytočne inkasoval ďalšou strelou z hokejky PETRA ČESELKU. Asistencie: Juraj Dancsák, Ivan Zorvan.
     
    22:22
    Marcinko sa dostal k puku v strednom pásme, pričom Bardejov chyboval v rozohrávke. Mikulášsky útočník však iba nahodil puk aj kvôli tomu, aby mohli ostatní hráči vystriedať.
     
    21:14
    Bardejov dal gól!
    Po pár minútach od začiatku druhej tretiny sa nám skóre opäť mení. Hostia vyrovnávajú stav stretnutia, po tom ako sa v úniku dokázal presadiť pred bránkou ONDREJ GMITTER, ktorý blafákom prekonal bezmocného Palka. Asistencia: Matúš Matis.
     
    20:22
    Začala sa nám aj druhá tretina dnešného stretnutia. Dobrú šancu mali síce hostia, ale tí sa po brejku cez pravú stranu nedokázali presadiť. Na druhej strane založil útok Macík, mikulášsky hráč bol aj pri jeho samotnom konči, keď jeho teč minul bránu súpera.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Ďalšia tretina sa začne približne o 17:45.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:45
    Do konca prvej tretiny tu máme pár sekúnd. Vhadzovanie v obrannom pásme Liptovského Mikuláša vyhrali práve domáci, ale tí puk stratili následne v strednom pásme. V prvej tretine sa už nič vážne nestane.
     
    19:30
    Po nejakom čase registrujeme šancu aj na opačnej strane. Odrazený puk sa dostal k voľnému Belušárovi, ktorý ihneď z pravej zakončuje smerom na bránu. Jeho strela nakoniec nekončí v priestore troch tyčí, avšak brankár Palko vykryl voľný priestor.
     
    18:51
    Dobrá šanca prichádza aj po pár sekundách, keď sa individuálne snažil prejsť Devečka. Jeho zakončenie z pravej strany však minulo priestor troch tyčí len o centimetre.
     
    17:59
    Liptáci sa veru dostávajú do značného tlaku. Všetko to na teraz začalo u Macíka, ktorý dostal puk do útočného pásma. Spoza brány sa puk dostal na pravú stranu, kde pokus Macha bol tečovaný pred bránou, lenže brankár hostí reflexívne zasiahol.
     
    17:19
    Do konca prvej tretiny tu máme ešte niečo vyše dvoch minút. Buly v útočnom pásme hostia nezvládli a Liptáci sa s pukom dostali do stredného pásma. Nakoniec aj do útoku, lenže Macík za bránou iba podržal puk.
     
    17:13
    Odrazený puk zo stredného pásma sa dostal do obranného z pohľadu Liptovského Mikuláša. Na puk si nabiehali dvaja hráči z obidvoch strán. Palko však vybehol a pokryl puk pod lapačku. Vhadzuje sa v útočnom pásme Bardejova.
     
    15:38
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Po tom ako sa domácim podarilo pred pár sekundami vyrovnať prichádza aj druhý gól, ktorý tak posúva Liptákov po prvýkrát v dnešnom zápase do vedenia. Strelecky sa presadil ERIK NITRIANSKY, ktorý to vyskúšal od modrej, jeho pokus nebol moc hrozivý, ale puk nešťastne prepadol Andreaninovi popod lapačku. Bez asistencie.
     
    14:46
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Perfektná akcia domácich hráčov počas presilovky, ktorý vrcholí vyrovnaním na 1:1. Skvelú prácu však odviedol Radoslav Macík, ten dokázal pretlačiť puk cez dvoch hráčov, následne sa to nejak pred bránou dostalo k PETROVI BARTÍKOVI, ktorý do odkrytej časti brány nezaváhal. Asistencie: Radoslav Macík, Mach Milan.
     
    13:42
    Po niekoľkých minútach prichádza ďalšia šanca na domácej strane. Tentokrát je to Matejka, ktorý prešiel do útočného pásma, ale blafákom neuspel proti brankárovi.
     
    12:49
    Liptovský Mikuláš sa hľadá ešte v zápase. Síce prichádzajú útoky po stranách, ale z týchto sa nedarí zakončovať. Po tom ako prešiel Matejka popri mantinely obrana Bardejova zasiahla čo najlepšie a pritlačila mikulášskeho obrancu na mantinel.
     
    11:09
    S určitosťou si môžme povedať, že doteraz viac z hry majú jasne hostia, ktorí početnejšie zakončujú smerom na bránu. Liptovský Mikuláš mal vážnejšiu šancu, ale Macík sa nedokázal presadiť v nájazde. V posledných sekundách sa hra prelieva zo strany na stranu.
     
    10:41
    Bardejov hral síce v početnej výhode, ale hostia iba tlačili na súpera v útočnom pásme . Zakončenie z pravej strany pokryl do lapačky brankár Palko.
     
    09:46
    Belušák sa o slov hlási aj o pár sekúnd, ale ani teraz nebol úspešný. Liptáci sa počas oslabenia dokázali dvakrát oslobodiť, spomínaný hráč mieril iba do betónov brankára Palka, ktorý vyrazil puk do bezpečia.
     
    09:00
    Dobrá šanca na strane hostí! Bardejov hrá v početnej výhode o jedného hráča. Po tom ako vykombinovali obranu zakončil z pravej strany Belušar, ale ten mieril iba do tyče.
     
    08:44
    Za pár sekúnd tu máme prvé vylúčenie v dnešnom zápase. Na trestnú odchádza domáci hráč Bartík za podrazenie.
     
    07:29
    Štadión v Liptovskom Mikuláši sa nám pomaly zapĺňa, ale stále je dosť voľných miest. Puk sa viackrát odrazil medzi oboma tímami, ale nakoniec Kramar zakončil od modrej, Palko bol však úspešný.
     
    05:47
    Okrem gólu stále čakáme na ďalšiu šancu hostí. Liptovský Mikuláš ťaží hlavne z protiútokov, takže uvidíme či sa im podarí takto uspieť. Puk na teraz stredným pásmom potiahol Matejka, lenže ten následne prihrával späť na obrancov.
     
    05:19
    Viacero dobrých zakončení na domácej strane! Najskôr to skúšal z pravej strany Poliaček následne sa k nemu pridal Mach aj ďalší. Brankár Bardejova stále s nulou na konte, keďže jeho strely mierili iba zväčša na betóny brankára.
     
    04:25
    Poliaček nezachytil puk vo vlastnom pásme, takže Bardejov sa dostal ešte do akejsi šance, lenže ani tú nevyužil. Liptovský Mikuláš je v posledných sekundách pod náporom tlaku. Šancu mal Zorvan, lenže ten svojou druhou strelou dnes neuspel.
     
    03:43
    Hričina sa dostal za domácu bránu, kde však iba drží puk. Liptovský Mikuláš sa aj naďalej bráni, lenže Bardejovu sa nedarí zakončiť.
     
    02:29
    Obrovskú šancu na domácej strane mal Macík, ktorý tak prišiel pomôcť svojmu tímu v tomto zápase. Po ľavej strane osamotený unikol, dostal sa až pred samotnú bránu, lenže Andreanin aj s dávkou šťastia stihol zasiahnuť.
     
    01:43
    Bardejov dal gól!
    Na úvod nemáme najlepšie správy pre domácich fanúšikov. V úvode sa hral ešte celkom vyrovnaný, hokej, lenže hostia ťažia azda z ich prvej vážnej situácie, keď sa pred bránou ocitol MAREK SLOVÁK, ktorý po blafáku nezaváhal. Asistencia: Juraj Dancsák, Vladimír Poláček.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Vážení športoví priatelia, vítam vás pri dnešnom zápase 21. kola, v ktorom sa stretnú tímy Liptovského Mikuláša a Bardejova. Prajeme príjemný športový zážitok.

    Na úvod si azda povedzme, že dnešok je pre hokejového fanúšika určite zaujímavý, kedže sa stretávajú tímy, ktorým sa posledné zápasy naozaj darí. Liptáci po tom ako vymenili trénerskú dvojicu, keď kormidlo prebrali hlavný tréner Horváth a asistent Kledrowetz. Domáci hráči z posledných piatich zápasov vyhrali až štyri, keď zabávali v poslednom, keď neuspeli v Spišskej.

    Bardejov sa pred týmto zápasom nachádzajú na druhom mieste, keď na prvú Senicu zaostávajú o dva body. V poslednom zápase na domácom ľade si dnešný hostia pripísali ďalšie body, keď s prehľadom porazili Trnavu 4:1.

    Dnešný zápas bude zrejme zaujímavý pre hokejového fanúšika v Liptovskom Mikuláši. Posledné čísla divákov sa pohybovali na čísle okolo 500, takže uvidíme či ľudí osloví aj toto dnešné stretnutie.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:00.
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Tomáš Batiz


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 15. Bartík (Macík, Mach), 16. Nitriansky – 2. Slovák (Dancsák, Poláček), 22. Gmitter (Matis), 23. Česelka (Dancsák, Zorvan), 26. Ščurko (Kramár), 34. Hričina (Vaško, Takáč), 36. Belušár (Matis, Kramár), 52. Belušár (Krčula)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Palko (Duchoň) – Marcinko, Mezovský, Roháč, Bokroš, Špila, Matejka, Klepáč, Poliaček, Sajko, Broska, Mach, Macík, Kubovčík, Bartík, Bača, Devečka, Leskovianský.
    HK Bardejov: Andreanin (Krochta) – Valentín, Krčula, Kramar, Takáč, Slimák, Gmitter, Vaško, Belušar, Polaček, Dancsák, Gajdoš, Zorvan, Chovan, Sčurko, Hopkovič, Česelka, Hričina, Hajnik, Šimčák, Matis, Slovák.