Chabarovsk – Viťaz 4:2 (kon.) | Vladivostok – D. Moskva 3:4 (kon.) | Novokuzneck – Novgorod 1:4 (kon.)
Novosibirsk – Kazaň 0:2 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Záhreb 4:0 (kon.) | Ufa – Doneck 2:3 (0:2 po s.n.)
Čeljabinsk – S.Moskva 3:2 (kon.) | CSKA Moskva – Jekaterinburg 2:1 (kon.) | Nižnekamsk – Dinamo Minsk 5:2 (kon.)
Riga – Jugra Chanty-Mansijsk 4:3 (po pr.) | Lev – Omsk 3:2 (2:1 po s.n.) | HC Slovan – Barys 2:6 (kon.)
koniec
Metallurg Novokuzneck
1:4 (1:1, 0:2, 0:1)
HC Torpedo Nižnij Novgorod
Nedeľa 17.11.2013, 11:00 • Metallurgs Sports Palace, Novokuzneck (Rusko) • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:45
    V závere zápasu si gólman Sorokin pripísal na svoje konto ďalšie dobré zákroky, keď dokázal zneškodnil strely Potapova, Galuzina a aj následnú delovku od modrej v znení Hietanena!
     
    56:04
    Je tu ďalšia presilová hra pre Torpedo. Na dve minúty si za úmyselné vyhodenie puku mimo ľadovej plochy odchádza sadnúť domáci Galimov.
     
    55:59
    Domáci hrajú už v plnom počte, no ešte predtým sa do skvelej gólovej šance dostal Wolski, no gólman Sorokin mu puk svojou hokejkou skvele vypichol!
     
    53:56
    Torpedo si zahrá v početnej výhode. Domáci Kurepanov obdržal 2 plus 10 minútový trest za napadnutie na oblasť hlavy a krku.
     
    53:12
    Hosťujúci Paršin nekompromisne pálil z medzikružia, no jeho delovka napokon trafila len ľavú žŕdku domácej novokuzneckej brány! Gólman Sorokin teda zasahovať nemusel!
     
    51:56
    Sorokin je naozaj vo skvelej gólmanskej forme! Po skvelej prihrávke od Žarkova sa k puku pred jeho bránou dostal Sčastlivy, ktorý puk efektívne stečoval,no napokon nedokázal prekonať Sorokinov ľavý betón!
     
    47:44
    Galimov sa za bránou Torpeda zapojil do potýčky s hosťujúcim Kuljominom, no oboch kohútov napokon oddelili čiaroví rozhodcovia. Následne vylúčenia na jednej, či druhej strane neuvidíme.
     
    46:24
    Novokuzneck si zahrá v početnej výhode. Na dve minúty si za faul kolenom odchádza sadnúť hosťujúci Sentjurin.
     
    41:50
    Sily na ľade sa na krátku chvíľu vyrovnajú. Na dve minúty si za podrazenie odchádza sadnúť Wolski.
     
    41:04
    Po štvrtom inkasovanom góle domáceho tímu nastupuje do novokuzneckej brány namiesto Hovinena oddýchnutý Ilja Sorokin!
     
    41:04
    Torpédo Novgorod dal gól!
    Hostia dokázali využiť početnú výhodu o dvoch mužov a skórujú už poštvrtýkrát v zápase! Po skvelej prihrávke od Wolskeho sa k zakončeniu za kruhmi dostal PAVEL VALENTENKO, ktorý nedal svojou delovkou žiadnu šancu dobre osadeným betónom gólmana Hovinena. Asistenciu si pripisuje Wojtek Wolski.
     
    40:39
    Hostia si zahrajú v početnej výhode o dvoch mužov. Na dve minúty si za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou odchádza sadnúť Mäntylä.
     
    39:21
    Hostia si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za hákovanie v strednom pásme odchádza sadnúť domáci Lapenkov.
     
    36:33
    Tréner Torpeda Nižnij Novgorod si vyžiadal oddychový čas!
     
    35:04
    Torpédo Novgorod dal gól!
    Hostia sa počas svojej presilovej hry dostávajú už do dvojgólového vedenia! Po skvelej prihrávke od Salminena sa k puku za bránou Novokuznecka dostal Paršin, ktorý skvelou prihrávkou pred domácu bránu našiel JARKKA IMMONENA! Ten svojou delovkou už bez problémov prekonal ochrancu domácej svätyne. Asistencie si pripisujú hráči Denis Paršin a Sakari Salminen.
     
    34:55
    Hostia si zahrajú v početnej výhode. Domáci Mitrjakov sa previnil jasným podrazením, za ktoré obdržal dvojminútový trest.
     
    31:46
    Domáci Novokuzneck si zahrá v početnej výhode. Hosťujúca hráčska lavica obdržala tímový trest za príliš veľa hráčov na ľadovej ploche, ktorý si odchádza odsedieť Žarkov.
     
    29:53
    Hosťujúci gólman Gelašvili si na svoje konto pripísal skvelý zákrok, keď po dobrej prihrávke od Galimova z pravej strany nekompromisne pálil Achmetov! Jeho delovku však Gelašvili dobre videl a puk vyrazil v poslednej chvíli svojou lapačkou do bezpečia!
     
    26:54
    Z ľavej strany tvrdo pálil domáci Achmetov, no jeho delovku napokon gólman Gelašvili videl veľmi dobre a puk svojimi betónmi bez problémov zblokoval na ochrannú sieť!
     
    25:47
    Torpédo Novgorod dal gól!
    Gól hostí napokon platí! Po dobrej prihrávke od Hodgmana sa k zakončeniu na ľavom kruhu dostal DANIIL ŽARKOV, ktorý svojou presne mierenou delovkou vymietol pravý horný roh Hovinenovej brány. Defenzíva Novokuznecku síce protestuje, no zbytočne. Asistenciu si pripisuje Justin Hodgman.
     
    25:47
    Torpédo Novgorod dal gól!
    Hostia sa po skvelej útočnej kombinácii dostávajú do vedenia! Alebo to bola hra so zdvihnutou hokejkou? Ešte sa bude telefonovať!
     
    22:13
    Hosťujúci Immonen sa dostal do skvelej gólovej šance na pravej strane, keď tvrdo pálil do protismeru gólmana Hovinena, no ten bol v strehu a puk dokázal vyraziť svojim pravým betónom do bezpečia.
     
    18:48
    Torpédo Novgorod dal gól!
    Hostia dokázali po veľmi jednoduchej útočnej akcii vyrovnať! DENIS PARŠIN potiahol puk do útočného pásma po pravom krídle, následne ho nahodil pred gólmana Hovinena, no ten nebol až taký pozorný a puk si zasunul pomedzi svoje betóny do vlastnej brány. Asistenciu si pripisuje Sakari Salminen.
     
    17:58
    Jamkin sa po tvrdom bodyčeku od domáceho obrancu Girouxa pozviechal a s pomocou svojich spoluhráčov odchádza do šatní, kde bude ošetrovaný!
     
    17:58
    Do útoku sa po pravom krídle dostal hosťujúci Ilja Jamkin, no ten sa dostal do súboja s domácim Girouxom a napokon ostal ležať na ľade! Dúfajme, že bude v poriadku!
     
    16:06
    Hostia mali obrovskú šancu na vyrovnanie, keď sa do útoku predral Immonen, ktorý mohol zakončovať, no napokon bekhendovo prihrával na Salminena. Ten svojou strelou trafil len dobre sa vracajúceho obrancu Aksjonenka.
     
    12:19
    Sily na ľade sa vyrovnajú. Na dve minúty si tentokrát za hákovanie odchádza sadnúť domáci Vladislav Kartajev.
     
    11:49
    Domáci si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou odchádza sadnúť Vjačeslav Kuljomin.
     
    07:55
    Gólman Gelašvili si na svoje konto pripísal ďalší dobrý zákrok! Tentokrát vo svojej výstroji zachytil delovku od Achmetova smerujúcu z medzikružia. Následne stihol puk ešte efektívne rozohrať.
     
    07:20
    Do dobrej šance v centrálnej časti sa tentokrát dostal domáci Galimov, no jeho delovka a napokon ani dorážka z tesnej blízkosti nedokázali prekonať pozorné betóny gólmana Gelašviliho.
     
    05:52
    Domáci Novokuzneck si zahrá v početnej výhode. Na dve minúty si za podrazenie odchádza sadnúť Vladimir Denisov.
     
    05:29
    Metallurg Novokuzneck dal gól!
    Domáci hokejisti sa dostávajú do vedenia! Po skvelom nahodení puku pred hosťujúcu bránu od Girouxa z pravej strany gólman Gelašvili vyrazil puk len pred seba, kde si nakorčuľoval aktívny VLADISLAV KARTAJEV a ten už bez problémov vsietil úvodný gól tohto stretnutia. Asistenciu si pripisuje Raymond Giroux.
     
    01:47
    Domáci Ansel Galimov sa dostal do skvelej gólovej šance v samostatnom úniku, no jeho zakončenie z hranice ľavého kruhu napokon neprekvapilo betóny pozorného gólmana Gelašviliho.

    Góly a asistencie: 6. Kartajev (Giroux) – 19. Paršin (Salminen), 26. Žarkov (Hodgman), 36. Immonen (Paršin, Salminen), 42. Valentenko (Wolski)


    Metallurg Novokuzneck: Hovinen (42. Sorokin) – Martynov, Arzamascev, Mäntylä, Aksjonenko, Giroux, Kuklev, Kanarsky, Kapotov – Achmetov, Galimov, Žafjarov – Kurepanov, Vyglazov, Mitrjakov – Garejev, Kartajev, Kosourov – McLean, Valuisky
    HC Torpedo Nižnij Novgorod: Gelašvili (Maškovcev) – Hietanen, Bernatsky, Grigorjev, V. Denisov, Valentenko, Chomitsky, Belochvostikov – Galuzin, Potapov, Kuljomin – Paršin, Salminen, Immonen – Wolski, Hodgman, Krasnoslobodcev – Žarkov, Sčastlivy, Sentjurin – Jamkin.

    Rozhodca: Jakov Dejev, Alexej Ravodin – Alexej Koposov, Alexander Otmachov

    Diváci: 2732