Chabarovsk – Viťaz 4:2 (kon.) | Vladivostok – D. Moskva 3:4 (kon.) | Novokuzneck – Novgorod 1:4 (kon.)
Novosibirsk – Kazaň 0:2 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Záhreb 4:0 (kon.) | Ufa – Doneck 2:3 (0:2 po s.n.)
Čeljabinsk – S.Moskva 3:2 (kon.) | CSKA Moskva – Jekaterinburg 2:1 (kon.) | Nižnekamsk – Dinamo Minsk 5:2 (kon.)
Riga – Jugra Chanty-Mansijsk 4:3 (po pr.) | Lev – Omsk 3:2 (2:1 po s.n.) | HC Slovan – Barys 2:6 (kon.)
koniec
Amur Chabarovsk
4:2 (1:0, 3:0, 0:2)
Viťaz Moskovská oblasť
Nedeľa 17.11.2013, 07:00 • Platinum-Arena, Chabarovsk (Rusko) • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:26
    Viťaz Podolsk dal gól!
    Hostia pridali na ofenzívnej aktivite a znižujú náskok svojich súperov na dva góly! MAXIM AFINOGENOV sa dostal k puku v priestore za kruhmi a svojou nekompromisnou delovkou umiestnenou k ľavej žŕdke Muryginovej brány prekonal chabarovskú svätyňu. Bez asistencií.
     
    44:20
    Viťaz Podolsk dal gól!
    Hostia napokon dokázali zabojovať naplno a prekvapili svojich súperov veľmi prefíkanou útočnou kombináciou. Klimenko si nakorčuľoval za bránu Chabarovska, následne bekhendovo neočakávane prihrával svojim bekhendom na DMITRIJA ŠITIKOVA, ktorý tvrdou delovkou prekonal prekvapeného gólmana Murygina. Asistencie si pripisujú hráči Gleb Klimenko a Jurij Kokšarov.
     
    37:27
    Chabarovsk dal gól!
    Chabarovsk pridáva na svoje konto už štvrtý gól, a to počas presilovej hry! Po parádnej prihrávke od Šiškanova z pravej strany sa k zakončeniu v centrálnej časti dostal JAN MURŠAK, ktorý svojou delovkou vymietol pavučinku medzi betónmi gólmana Lisutina. Asistencie si pripisujú hráči Timofei Šiškanov a Alexander Loginov.
     
    36:17
    Chabarovsk dal gól!
    Domáci využili obrovské zlyhanie v hosťujúceho defenzíve a po rýchlom úniku bez problémov skórujú! Po skvelej prihrávke od Reeseho sa k puku na ľavom krídle dostal JAKUB PETRUŽÁLEK, ktorý svojou delovkou pomedzi Lisutinove betóny zvyšuje náskok domáceho Chabarovska už na 3:0! Asistenciu si pripisuje Dylan Reese.
     
    24:29
    Chabarovsk dal gól!
    Domáci sa po skvelej útočnej kombinácii dostávajú už do dvojgólového vedenia! Parádnou prihrávkou z pravej strany naservíroval puk pred JAKUBA PETRUŽÁLEKA aktívny Korotkov. Petružálek sa so strelou už nemaznal a bez problémov zneškodnil gólmana Lisutina. Asistenciu si pripisuje Jevgenij Korotkov.
     
    08:25
    Chabarovsk dal gól!
    Hokejisti domáceho tímu sa dostávajú do vedenia! Po rýchlom prečíslení Chabarovska sa k puku na pravej strane dostal ARTJOM DUBININ, ten si nakorčuľoval pred hosťujúci bránku a následne si vychutnal gólmana Lisutina strelou pomedzi jeho dobre osadené betóny. Asistenciu si pripisuje Michail Klimčuk.

    Góly a asistencie: 9. Dubinin (Klimčuk), 25. Petružálek (Korotkov), 37. Petružálek (Reese), 38. Muršak (Šiškanov, A. Loginov) – 45. Šitikov (Klimenko, Kokšarov), 58. Afinogenov


    Amur Chabarovsk: Murygin (Jerjomin) – A. Loginov, Salcido, Sedunov, V. Loginov, Reese, Bykov, Terjajev – Tarasov, Korotkov, Petružálek – Muršak, Šiškanov, Stepanov – Lugin, Junkov, Litovčenko – Dubinin, Smurov, Klimčuk.
    Viťaz Moskovská oblasť: Lisutin (Ivančik) – Chafizulin, Pyett, Rozin, Mezei, Seleznjov, Golovkov, Tatalin, Korovkin – Klimenko, Šitikov, Kokšarov – Soloduchin, Iggulden, Afinogenov – M. Mamin, Makejev, Ivanov – Vorobjov, Ziazov, Makarenko.

    Rozhodca: Sergej Gusev, Rafael Kadyrov – Dmitrij Parfjonov, Alexander Sysujev

    Diváci: 7100