Chabarovsk – Viťaz 4:2 (kon.) | Vladivostok – D. Moskva 3:4 (kon.) | Novokuzneck – Novgorod 1:4 (kon.)
Novosibirsk – Kazaň 0:2 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Záhreb 4:0 (kon.) | Ufa – Doneck 2:3 (0:2 po s.n.)
Čeljabinsk – S.Moskva 3:2 (kon.) | CSKA Moskva – Jekaterinburg 2:1 (kon.) | Nižnekamsk – Dinamo Minsk 5:2 (kon.)
Riga – Jugra Chanty-Mansijsk 4:3 (po pr.) | Lev – Omsk 3:2 (2:1 po s.n.) | HC Slovan – Barys 2:6 (kon.)
koniec
Amur Chabarovsk
4:2 (1:0, 3:0, 0:2)
Viťaz Moskovská oblasť
Nedeľa 17.11.2013, 07:00 • Platinum-Arena, Chabarovsk (Rusko) • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 07:00.
     
    Srdečne Vás vítam pri v poradí už 26. kole Kontinentálnej hokejovej ligy!
    V tomto online prenose Vám budem pravidelnými príspevkami približovať aktuálne dianie zo štadióna Platinum-Arena, kde proti sebe od 07:00 nastúpia tímy Amur Chabarovsk a Viťaz Podolsk .

    Domáci Amur Chabarovsk sa po 25 odohraných zápasoch nachádza na priebežnej trinástej priečke východnej kofenrencie (6. priečka Černyševovej divízie) so ziskom 23 bodov a gólovým skóre 52:77. Túto nie veľmi priaznivú štatistiku dosiahli hráči Chabarovska po šiestich výhrach a až devätnástich prehrách. Pred Chabarovskom sídli na dvanástej priečke celok Avangard Omsk s náskokom dvoch bodov a za Chabarovskom na poslednej priečke kraľuje Metallurg Novokuzneck so stratou piatich bodov.
    Aktuálna zápasová bilancia Amuru Chabarovsk, prehra (1:2 vonku proti chorvátskemu Medveščaku Záhreb) – prehra (1:5 vonku proti ukrajinskému Donbassu Doneck) – prehra (0:1 vonku proti moskovskému Spartaku) – prehra (1:2 po samostatatných nájazdoch doma proti Torpedu Nižnij Novgorod) – výhra (6:3 doma proti Ak Bars Kazaň), jasne hovorí o tom, že hokejisti Amuru majú za sebou poriadne zlú sériu, ktorú však zaklincovali skvelou domácou výhrou.

    Hosťujúci Viťaz Podolsk sídli po 26 odohraných zápasoch na dvanástej priečke západnej konferencie (6. priečka Tarasovovej divízie) so ziskom 34 bodov a gólovým skóre 52:65 za 11 výhier, no až 15 nepríjemných prehier. Pred Podolskom momentálne sídli Lokomotiv Jaroslavľ s rovnakým počtom bodov, no lepším gólovým skóre a za Podolskom Severstal Čerepovec so stratou jedného bodu.
    Aktuálna zápasová bilancia tímu Viťaz Podolsk, výhra (1:0 po predĺžení doma proti Metallurgu Novokuzneck) – výhra (5:4 po samostatných nájazdoch vonku proti tímu Ak Bars Kazaň) – prehra (0:5 vonku proti Torpedu Nižnij Novgorod) – výhra (2:0 vonku proti Metallurgu Novokuzneck) – prehra (1:3 vonku proti Sibiru Novosibirsk), jasne hovorí o tom, že hokejisti z Čechova sa rozbehli naplno a v poslednej dobe predvádzajú síce nie veľmi stabilné, no dobré výkony.

    Podarí sa Amuru Chabarovsk po poslednej domácej výhre zdolať aj Viťaz Podolsk alebo si hokejisti z mesta Čechov pripíšu na svoje konto ďalšie body?
     
    Úvodné zostavy:

    Amur Chabarovsk: Murygin (Jerjomin) – A. Loginov, Salcido, Sedunov, V. Loginov, Reese, Bykov, Terjajev – Tarasov, Korotkov, Petružálek – Muršak, Šiškanov, Stepanov – Lugin, Junkov, Litovčenko – Dubinin, Smurov, Klimčuk.

    Viťaz Podolsk: Lisutin (Ivančik) – Chafizulin, Pyett, Rozin, Mezei, Seleznjov, Golovkov, Tatalin, Korovkin – Klimenko, Šitikov, Kokšarov – Soloduchin, Iggulden, Afinogenov – M. Mamin, Makejev, Ivanov – Vorobjov, Ziazov, Makarenko.

    Rozhodca: Sergej Gusev, Rafael Kadyrov – Dmitrij Parfjonov, Alexander Sysujev.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:06
    V úvode prvej tretiny sa k puku po vyhratom vhadzovaní dostali hokejisti hosťujúceho Viťaza Podolsk. Tí sa nakrátko stiahli do vlastného obranného pásma a následne sa snažia zaútočiť.
     
    00:56
    Jeden z domácich obrancov sa dostal k puku, no následne si nerozumel so svojimi útočníkmi a puk poslal len cez všetky čiary za cenu zakázaného uvoľnenia.
     
    01:24
    Viťaz je od začiatku tohto zápasu oveľa aktívnejším tímom, ktorý sa snaží prekvapiť gólmana Jejomina, no zatiaľ sa mu v tom veľmi nedarí. Chabarovská defenzíva je naozaj v strehu.
     
    02:12
    Domáci Alexander Loginov sa dostal k puku na ľavej strane, no jeho projektil napokon skončil len zblokovaný betónmi gólmana Lisutina. Následne sú domáci stále v útoku.
     
    02:56
    Alexander Loginov ukázal svoj herný dôraz aj tentokrát, keď sa dobre presúval popri pravom mantineli a následne zakončoval spred podolskej brány. Gólman Lisutin bol však v strehu a puk zachytil medzi svojimi betónmi.
     
    03:27
    Spoza pravého kruhu tentokrát pálil Afinogenov, no pozorný gólman Murygin bol aj tentokrát v strehu a puk bez problémov zachytl vo svojej dobre osadenej výstroji.
     
    03:56
    Salcido nahadzoval puk na zadný mantinel v útočnom pásme, kde sa k nemu dostal Muršak, no ten už nedokázal nič vymyslieť a následne ho odovzdal len pozornému obrancovi Viťaza – Rozinovi.
     
    04:27
    Z hranice pravého kruhu tentokrát zakončoval aktívny Stepanov, no jeho delovka napokon úspešná nebola, keďže gólman Lisutin puk videl a následne ju bez problémov zblokoval do bezpečia.
     
    04:56
    Po skvelej bekhendovej prihrávke od Junkova sa do zakončenia pred gólmanom Lisutinom dostal Lugin, no jeho dobrá strela napokon nedokázala prekonať betóny ochrancu podolskej svätyne.
     
    05:21
    Vorobjov ukázal svoj herný dôraz na ľavom krídle, keď nadvakrát zakončoval po skvelej prihrávke od Ziazova, no napokon bol neúspešný a len posunul bránu domáceho Chabarovsku.
     
    05:55
    Hokejisti hosťujúceho Viťaza Podolsk si mierne nerozumeli pri prechode do útočného pásma a previnili sa jasným postavením mimo hry. Po krátkej komerčnej prestávke sa bude vhadzovať v strednom pásme.
     
    06:44
    Po pravom krídle sa veľmi dobre presúval domáci Tarasov, no jeho rýchly únik napokon s prehľadom zastavil pozorný Mezei, ktorý puk prevzal na svoju hokejku a upokojuje tempo hry.
     
    07:28
    Domáci Litovčenko sa snažil vyslať dopredu svojho spoluhráča Lugina, no mierne si s ním nerozumel a následne sa previnil jasným zakázaným uvoľnením. Vhadzovanie sa teda presúva pred gólmana Murygina.
     
    07:56
    Domáci Smurov mierne potrápil hosťujúcich obrancov, no tí ho napokon od puku bez problémov odstavili. Tentokrát veľmi dobre zakročil pozorný Chafizulin.
     
    08:25
    Chabarovsk dal gól!
    Hokejisti domáceho tímu sa dostávajú do vedenia! Po rýchlom prečíslení Chabarovska sa k puku na pravej strane dostal ARTJOM DUBININ, ten si nakorčuľoval pred hosťujúci bránku a následne si vychutnal gólmana Lisutina strelou pomedzi jeho dobre osadené betóny. Asistenciu si pripisuje Michail Klimčuk.
     
    08:56
    Viťaz Podolsk sa okamžite snaží odpovedať, no domáci gólman Murygin je naozaj vo skvelej forme a tentokrát dokázal svojimi betónmi zneškodniť aj nebezpečné strely od Kokšarova spoza domácej brány.
     
    09:27
    Domáci sa dostali do ďalšieho protiútoku, no dobrá strela z pravej strany od Korotkova napokon gólmana Lisutina neprekvapila. Podolský gólman s prehľadom zakročil svojimi dobre osadenými betónmi.
     
    09:55
    Do dobrej šance na pravom krídle sa tentokrát dostal Muršak, no jeho projektil bol napokon jedným z hosťujúcich obrancov zblokovaný na ochrannú sieť. Následne s bude vhadzovať naľavo od Lisutinovej brány.
     
    10:23
    Viťaz je opäť pri puku v útočnom pásme, kde si ho veľmi dobre prihráva, no proti pozornej chabarovskej defenzíve sa len veľmi ťažko dostáva do zakončení.
     
    10:59
    Domáci Chabarovsk si zahrá v početnej výhode. Na dve minúty si za hákovanie odchádza sadnúť hosťujúci útočník Ivan Ivanov.
     
    11:25
    Gólman Lisutin má v dnešnom zápase veľmi dobrú formu a ukázal to aj tentokrát, keď po delovke z pravej strany od Stepanova dokázal zachytiť puk vo svojej dobre osadenej výstroji.
     
    11:52
    Z ľavej strany tentokrát tvrdo pálil Login, no Lisutin bol aj tentokrát v strehu a jeho delovku vyrazil svojou lapačkou na ochrannú sieť. Následne sa bude vhadzovať po pravej ruke ochrancu podolskej svätyne.
     
    12:26
    Hokejisti hosťujúceho Podolsku sa zatiaľ bránia veľmi dobre. Po nevydarenej strele od domáceho Salcida sa k puku dostal pozorný Rozin, ktorý ho vyhodil až za bránu gólmana Murygina.
     
    12:56
    Hokejisti Podolsku hrajú už v plnom počte a momentálne sa snažia niečo zaujímavé vymyslieť, no zatiaľ sa im proti Chabarovsku nedarí dostať k puku.
     
    13:41
    Po pravom krídle veľmi dobre prenikal hosťujúci Šitikov, no po jeho rýchlom úniku sa k nemu dostal Sedunov, ktorý mu puk vypichol a následne sa snaží niečo zaujímavé vymyslieť.
     
    14:20
    Afinogenov nekompromisne pálil od modrej čiary a poriadne potrápil gólmana Murygina, ktorý bol dobre clonený. Následne však pred ním jeho obrancovia upratali vyrazený puk do bezpečia.
     
    14:56
    Hokejisti domáceho Chabarovsku si opäť mierne nerozumeli a previnili sa len zakázaným uvoľnením, po ktorom sa bude musieť vhadzovať pred bránou gólmana Murygina.
     
    15:26
    Domáci Šiškanov sa dostal do skvelej gólovej šance na hranici pravého kruhu, no jeho delovku napokon gólman Lisutin svojou vyrážačkou vyrazil k bezpečnému zadnému mantinelu.
     
    16:00
    Aj hokejisti Podolska si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za hákovanie odchádza sadnúť domáci kapitán Dmitrij Tarasov.
     
    16:16
    Po krátkej komerčnej prestávke sme opäť späť v zápase. Hokejisti Podolska sú usadení v útočnom pásme, kde si puk takticky prihrávajú, no zatiaľ sa im nedarí vymyslieť žiadnu vážnejšiu gólovú príležitosť.
     
    16:49
    Chabarovsk hrá v tomto oslabení veľmi dobre. Tentokrát sa k puku dostal domáci Junkov, ktorý nekompromisne pálil z ľavej strany, no gólman Lisutin jeho strelecký pokus zblokoval svojimi betónmi do bezpečia.
     
    17:27
    Sily na ľade sa vyrovnajú. Na dve minúty si tentokrát odchádza sadnúť hosťujúci Branislav Mezei, ktorý sa previnil nekompromisným krosčekom.
     
    17:56
    Domáci sa dostali do skvelej gólovej šance v medzikruží, keď tvrdo pálil Salcido, no jeho delovka bola gólmanom Lisutinom zblokovaná len na ľavú žŕdku jeho brány!
     
    18:10
    Hokejisti Viťaza Podolsk hrajú už v početnej výhode, no zatiaľ sa im nedarí nič zaujímavé vymyslieť. Hostia sa bránia naozaj veľmi dobre.
     
    18:42
    Salcido nekompromisne pálil spoza kruhov, no gólman Lisutin bol aj tentokrát v strehu a puk bez problémov vyrazil svojimi betónmi do bezpečia. Následne sa hostia oslobodili spod tlaku domácich hráčov.
     
    19:24
    Aj hokejisti Amuru Chabarovsk hrajú už v plnom počte, no zatiaľ sa držia v útočnom pásme, kde chcú prekvapiť gólmana Lisutina. Tentokrát však strela od Reeseho smerovala len tesne mimo hosťujúcej brány.
     
    19:53
    Hosťujúci Klimenko sa s pukom dobre presúval po pravom krídle, no bol dobre bránený a napokon už zakončovať nedokázal kvôli zvuku sirény, ktorá ukončila prvú tretinu.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Prvá dvadsaťminútovka tohto zápasu bola celkom vyrovnaná, no mierne aktívnejší boli hokejisti domáceho Chabarovsku, ktorým sa to v konečnom dôsledku aj vyplatilo. Práve v 9. minúte sa po rýchlom protiútoku a skvelom zakončení Artjoma Dubinina dostali do tesného jednogólového vedenia. Výrazne však treba pochváliť gólmana Lisutina, ktorý niekoľkokrát zneškodnil obrovské šance svojich chabarovských súperov.

    Podarí sa hosťujúcemu Viťazu Podolsk zabojovať naplno a vyrovnať počas druhej tretiny alebo si domáci Chabarovsk svoj náskok už udrží?
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:06
    V úvode druhej tretiny sa k puku po vyhratom vhadzovaní v strednom pásme dostali hokejisti domáceho Chabarovska. Tí sa nakrátko stiahli a následne sa snažia rýchlo zaútočiť.
     
    20:56
    Klimenko sa dostal k puku na ľavej strane a následne chcel zakončovať z hranice ľavého kruhu, no puk mu v poslednej chvíli ušiel z čepele.
     
    21:26
    Hosťujúci kapitán Afinogenov chcel gólmana Murygina prekvapiť strelou spoza jeho brány, no napokon trafil len ľavú žŕdku chabarovskej svätyne. Gólman Murygin sa k tomu stihol dobre presunúť.
     
    21:55
    Domáci sa dostali k puku po nepresnej rozohrávke hostí, no aj tentokrát sa zmohli len na zakázané uvoľnenie, po ktorom sa bude vhadzovať pred gólmanom Muryginom.
     
    22:26
    Domáci Salcido zachytil puk za bránou gólmana Murygina a následne chcel do útoku poslať svojich spoluhráčov, no jeho strieľaná prihrávka skončila až za bránou gólmana Lisutina a pískané bolo jasné zakázané uvoľnenie.
     
    22:54
    Viťaz Podolsk sa snaží niečo zaujímavé vymyslieť, no pozorná chabarovská defenzíva je zatiaľ v strehu a nič nenecháva na náhodu. Hosťujúci Ziazov sa však snaží niečo vymyslieť za bránou gólmana Murygina.
     
    23:24
    Z pravej strany tvrdo pálil Šitikov, no jeho tvrdý projektil napokon skončil len v lapačke gólmana Murygina, ktorý hru prerušil. Následne sa bude vhadzovať v kruhu po jeho ľavej ruke.
     
    23:46
    Domáci Muršak nahodil puk smerom na bránu gólmana Lisutina, no ten bol v strehu a toto nahodenie pre istotu ukryl pod svojou lapačkou, čím hru efektívne prerušil.
     
    24:29
    Chabarovsk dal gól!
    Domáci sa po skvelej útočnej kombinácii dostávajú už do dvojgólového vedenia! Parádnou prihrávkou z pravej strany naservíroval puk pred JAKUBA PETRUŽÁLEKA aktívny Korotkov. Petružálek sa so strelou už nemaznal a bez problémov zneškodnil gólmana Lisutina. Asistenciu si pripisuje Jevgenij Korotkov.
     
    24:54
    Domáci sú opäť v útočnom pásme, kde si puk efektívne prihrávajú, no chýbajú im potrebné zakončenia. Po nepresnej prihrávke od Loginova sa k puku dostali hokejisti Podolska.
     
    25:23
    Hokejisti Viťaza Podolsk sa snažia efektívne odpovedať, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Dobrá strela z pravej strany od Seleznjova smerovala len mimo domácej svätyne.
     
    25:54
    Domáci Alexander Loginov opäť potiahol puk do útočného pásma, no následne si mierne nerozumel so svojim spoluhráčom Šiškanovom a k puku sa dostal len pozorný Pyett.
     
    26:20
    Hokejisti domáceho Chabarovska si tentokrát mierne nerozumeli a prišli o puk proti dvojici hosťujúcich obrancov. Následne vidíme striedanie formácií na oboch stranách.
     
    26:54
    Mezei hľadal dobrou prienikovou prihrávkou svojho spoluhráča Klimenka, no ten bol na tento puk prikrátky. Následne počujeme hvizd čiarového rozhodcu, ktorý avízuje zakázané uvoľnenie.
     
    27:36
    Domáci Salcido napriahol svoju hokejku na útočnej modrej čiare, no jeho delovka napokon skončila len v moci gólmana Lisutina, ktorý s prehľadom prerušuje plynulosť hry.
     
    28:12
    Iggulden preveril gólmana Murygina dobrou strelou spoza jeho brány, no pozorný ochranca chabarovskej svätyne bol v strehu aj tentokrát a puk zachytil pod svojim betónom.
     
    28:46
    Makejev tvrdo pálil od modrej, no jeho projektil napokon gólman Murygin videl veľmi dobre a puk bez problémov zachytil vo svojej výstroji. Následne sa bude vhadzovať po jeho ľavej ruke.
     
    29:28
    Na rad prichádzajú vylúčenia na oboch stranách. Na dve minúty si za seknutie odchádza sadnúť domáci Petružálek a na dve minúty za hrubosť hosťujúci Kokšarov.
     
    29:54
    V hre štyroch na štyroch sú zatiaľ aktívnejší hokejisti domáceho Chabarovska, ktorí sa natlačili do útočného pásma, kde sa snažia niečo zaujímavé vymyslieť.
     
    30:27
    Chafizulin preveril gólmana Murygina strelou z pravého kruhu, no ochranca chabarovskej svätyne bol aj tentokrát v strehu a puk bez problémov zachytil vo svojej lapačke.
     
    30:56
    Oba tímy sa stále snažia niečo zaujímavé vymyslieť, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Obaja gólmani sú dnes v naozaj skvelej forme a bez problémov zachytávajú puky vo svojej výstroji. Tentokrát sa blysol gólman Lisutin, ktorý zneškodnil delovku od Tarasova z pravej strany.
     
    31:30
    Hokejisti oboch tímov hrajú už v plnom počte a momentálne sa snažia niečo zaujímavé vymyslieť. Pri puku sú hostia, no tým sa nedarí prejsť cez stredné pásmo pred gólmana Murygina.
     
    31:58
    Smurov hľadal dobrou prihrávkou z pravej strany na ľavom krídle Dubinina, no ten bol dobre bránený pozorným Seleznjovom, ktorý ho k zakončeniu už nepustil.
     
    32:41
    Petružálek mal na svojej hokejke druhý gól v dnešnom stretnutí, no po jeho dobrej kľučke sa puk usalašil medzi betónmi gólmana Lisutina, ktorý prerušil hru.
     
    33:13
    Korotkov predviedol presnú strelu zápästím, no gólman Lisutin nemal clonený výhľad a puk napokon bez problémov vyrazil svojou vyrážačkou na ochrannú sieť.
     
    33:56
    Soloduchin našiel dobrou prihrávkou z pravej strany na ľavom kruhu Igguldena, no ten bol dobre bránený a napokon o puk proti dvojici domácich obrancov prišiel.
     
    34:19
    Mamin tvrdo pálil z pravého kruhu, no pozorný Vladimir Loginov jeho strelecký pokus videl a puk bez problémov stečoval k bezpečnému zadnému mantinelu.
     
    34:56
    Bykov ukázal svoj herný dôraz, prešiel s pukom pred hosťujúcu bránu, no napokon proti dvojici pozorných chabarovských obrancov už zakončovať nedokázal.
     
    35:26
    Domáci Šiškanov sa dostal do skvelej gólovej šance, no v samostatnom úniku napokon nedokázal prekonať gólmana Lisutina, ktorý skvele zasiahol svojou hrudnou výstrojou, od ktorej sa puk odrazil do ľavej žŕdky!
     
    35:51
    Domáci Chabarovsk hrá veľmi dobre a momentálne sa snaží prekonať gólmana Lisutina aj potretíkrát. Po dobrej strele od Klimčuka z ľavej strany však gólman hosťujúceho Podolska zasiahol svojimi betónmi.
     
    36:17
    Chabarovsk dal gól!
    Domáci využili obrovské zlyhanie v hosťujúceho defenzíve a po rýchlom úniku bez problémov skórujú! Po skvelej prihrávke od Reeseho sa k puku na ľavom krídle dostal JAKUB PETRUŽÁLEK, ktorý svojou delovkou pomedzi Lisutinove betóny zvyšuje náskok domáceho Chabarovska už na 3:0! Asistenciu si pripisuje Dylan Reese.
     
    36:17
    Tréner hosťujúceho Viťaza Podolsk si vyžiadal oddychový čas!
     
    36:50
    Do dobrej šance v medzikruží sa tentokrát dostal domáci Stepanov, no jeho delovka napokon skončila len v moci gólmana Lisutina, ktorý puk bez problémov zachytil medzi svojimi betónmi.
     
    37:03
    Hokejisti Chabarovska si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za hrubosť odchádza sadnúť hosťujúci Golovkov.
     
    37:27
    Chabarovsk dal gól!
    Chabarovsk pridáva na svoje konto už štvrtý gól, a to počas presilovej hry! Po parádnej prihrávke od Šiškanova z pravej strany sa k zakončeniu v centrálnej časti dostal JAN MURŠAK, ktorý svojou delovkou vymietol pavučinku medzi betónmi gólmana Lisutina. Asistencie si pripisujú hráči Timofei Šiškanov a Alexander Loginov.
     
    38:08
    Chabarovsk je po skvele zahranej druhej tretine pri ofenzívnej chuti a snaží sa ešte niečo vymyslieť. Podolsk však tiež zapína na obrátkach.
     
    39:05
    Viťaz Podolsk si zahrá v početnej výhode. Na dve minúty si za podrazenie odchádza sadnúť domáci obranca Alexander Loginov.
     
    39:36
    Chabarovsk sa zatiaľ bráni veľmi dobre. Po nepresnej prihrávke od Rozina sa k puku dostal pozorný Vladimir Loginov, ktorý puk vyhodil až za bránu gólmana Lisutina.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Druhá dvadsaťminútovka tohto stretnutia bola prevedená jednoznačne v znení domáceho Amuru Chabarovsk. Domáci hokejisti dokázali vsietiť až tri góly, keď najskôr dvakrát využil chybu v podolskej defenzíve aktívny Jakub Petružálek a následne v 38. minúte skóroval počas presilovej hry aj Jan Muršak. Gólman Lisutin musí byť na svojich spoluhráčov poriadne nahnevaný, zatiaľ čo gólman Murygin má skôr radostné starosti.

    Podarí sa Podolsku zdramatizovať priebeh tohto zápasu počas tretej tretiny alebo si domáci Chabarovsk svoju výhru už ustráži?
    Tretia tretina začne v znení presilovej hry Podolsku, ktorá bude trvať ešte 65 sekúnd.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:06
    V úvode tretej tretiny sa k puku po vyhratom vhadzovaní dostali hráči Chabarovska, no po krátkej chvíli im ho uchmatli práve hostia. Tí sa počas svojej presilovej hry snažia skórovať.
     
    40:45
    Mezei nekompromisne pálil od modrej čiary, no jeho delovka napokon gólmana Murygina neprekvapila. Následne sa odpískalo postavenie útočiaceho hráča v bránkovisku a vhadzovanie sa teda presúva do stredného pásma.
     
    41:18
    Hokejisti Amuru Chabarovsk hrajú už v plnom počte a ihneď sa rozhodli vydať do útoku. Viťaz Podolsk sa však zatiaľ dobre bráni a nič nenecháva na náhodu.
     
    41:55
    Puk sa momentálne nachádza v strednom pásme, kde o neho bojujú hráči oboch tímov. Aktívnejší sú však stále hokejisti domáceho Chabarovska.
     
    42:36
    Z hranice ľavého kruhu nekompromisne pálil Klimčuk, no jeho delovku z ťažkého uhla gólman Lisutin videl veľmi dobre a puk bez problémov vyrazil do bezpečia svojimi betónmi.
     
    43:16
    Hosťujúci Vorobjov potiahol puk do útočného pásma a následne ho udržal pri zadnom mantineli. Chabarovsk si však svojich protihráčov bráni veľmi dobre a ani Vorobjov sa teda k zakončeniu nedostal.
     
    43:56
    Po peknej prihrávke od Petružáleka sa k zakončeniu na ľavom kruhu dostal Korotkov, ktorý pálil z prvej, no gólman Lisutin napokon puk zachytil vo svojej dobre osadenej výstroji!
     
    44:20
    Viťaz Podolsk dal gól!
    Hostia napokon dokázali zabojovať naplno a prekvapili svojich súperov veľmi prefíkanou útočnou kombináciou. Klimenko si nakorčuľoval za bránu Chabarovska, následne bekhendovo neočakávane prihrával svojim bekhendom na DMITRIJA ŠITIKOVA, ktorý tvrdou delovkou prekonal prekvapeného gólmana Murygina. Asistencie si pripisujú hráči Gleb Klimenko a Jurij Kokšarov.
     
    44:52
    Podolsk sa stále snaží aktívne útočiť, no Chabarovsk je zatiaľ v strehu a nedáva svojim súperom veľa priestoru na potrebnú útočnú kombináciu.
     
    45:11
    Soloduchin sa dostal pred bránu gólmana Murygina a nadvakrát tvrdo zakončoval, no pozorný ochranca chabarovskej svätyne puk videl a následne ho ukryl vo svojej lapačke.
     
    45:11
    Tréner Amuru Chabarovsk si vyžiadal oddychový čas!
     
    45:47
    Hostia si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za hákovanie odchádza sadnúť domáci Litovčenko.
     
    46:13
    Hostia sú s pukom usadení v útočnom pásme, kde sa snažia prekonať gólmana Murygina, no ten je zatriaľ v strehu. Tentokrát zachytil delovku od modrej v znení Pyetta pod svojimi betónmi!
     
    46:45
    Hosťujúci Soloduchin tvrdo zakončoval z hranice pravého kruhu, no na jeho strelecký pokus napokon gólman Murygin reagovať nemusel. Puk sa od jeho hornej žŕdky odrazil len na ochrannú sieť.
     
    47:15
    Cez stred sa dobrým únikom snažil presadiť Klimenko, no napokon narazil na pozorného Sedunova, ktorý ho od puku odstavil a následne ho (puk) vyhodil cez všetky čiary.
     
    47:47
    Hokejisti domáceho Chabarovska hrajú už v plnom počte. Momentálne sú pri puku hostia, no tí sa nedokážu dostať do vážnejšej gólovej šance.
     
    48:12
    Domáci Stepanov sa dostal do skvelej gólovej šance, keď sám unikal pred bránu hosťujúceho Podolsku, no jeho tvrdé zakončenie napokon gólman Lisutin zachytil vo svojej výstroji!
     
    48:44
    Domáci Amur má puk vo svojej moci v strednom pásme, odkiaľ sa snaží efektívne zaútočiť, no zatiaľ sa domácim veľmi nedarí, keďže Podolsk sa začal brániť veľmi dobre.
     
    49:18
    Domáci Vladimir Loginov tvrdo pálil z medzikružia, no jeho delovku napokon jeden z hosťujúcich obrancov zblokoval svojimi korčuľami len k zadnému mantinelu.
     
    49:49
    Tarasov tvrdo pálil spoza kruhov, no aj tentokrát veľmi dobre zakročili obrancovia hosťujúceho Podolska, ktorí jeho strelku zblokovali do bezpečia.
     
    50:22
    Hosťujúci Makejev sa dostal do skvelej gólovej šance na pravej strane, no napokon nedokázal prekonať dobre vykorčuľovaného gólmana Murygina, ktorý bravúrne zasiahol svojou výstrojou a následne betónmi zlikvidoval aj dorážky hostí.
     
    50:56
    Smurov sa s pukom dobre presúval po ľavom krídle a následne dobre zakončoval z hranice ľavého kruhu, no jeho projektil napokon gólman Lisutin videl veľmi dobre a puk zachytil vo svojej výstroji.
     
    51:34
    Hostia pridávajú na ofenzívnej aktivite, no pozorný domáci gólman Murygin je zjavne proti. Po nekompromisnej delovke z centrálnej časti od Igguldena opäť skvele zasiahol svojimi betónmi.
     
    52:10
    Viťaz Podolsk má puk vo svojej moci vo vlastnej obrannej tretine, odkiaľ sa snaží takticky zaútočiť, no Chabarovsk vyslal dopredu intenzívny forčeking, ktorý robí hosťom poriadne problémy.
     
    52:49
    Murygin opäť skvlee zasiahol! Tentokrát zneškodnil delovku od Mezeia spoza kruhov, po ktorej zachytil puk vo svojej lapačke. Následne sa bude vhadzovať po jeho ľavej ruke.
     
    53:16
    Alexander Loginov napriahol svoju hokejku na pravom krídle, no jeho projektil napokon gólman Lisutin videl veľmi dobre a puk zblokoval na ochrannú sieť.
     
    53:35
    Viťaz Podolsk si zahrá v početnej výhode. Na dve minúty si za seknutie odchádza sadnúť Vladimir Loginov.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 7100 divákov.
     
    54:12
    Hokejisti podolského tímu sa snažia počas svojej presilovej hry niečo zaujímavé vymyslieť, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Tentokrát sa previnili zbytočným postavením mimo hry.
     
    54:46
    Viťaz Podolsk hrá už len veľmi zle. Čiaroví rozhodcovia mali opäť poriadny kus práce, keď zahvízdali do píšťalky po ďalšom postavení mimo hry v znení hostí.
     
    55:09
    Hosťujúci Kokšarov tvrdo pálil z pravej strany, no jeho projektil napokon gólman Murygin videl veľmi dobre a puk bez problémov zblokoval svojimi betónmi do bezpečia.
     
    55:41
    Chabarovsk hrá už v plnom počte a momentálne sa snaží niečo zaujímavé vymyslieť, no aj Viťaz Podolsk sa tentokrát bráni veľmi dobre.
     
    56:12
    Smurov ukázal svoj herný dôraz na pravom krídle, keď po rýchlom úniku zakončoval, no gólman Lisutin aj tentokrát uspel, keď puk zachytil vo svojej dobre osadenej lapačke.
     
    56:59
    Hostia sú s pukom usadení v útočnom písme, kde sa snažia niečo zaujímavé vymyslieť. Domácim síce už dochádzajú sily, no zatiaľ sa bránia veľmi dobre a inkasovať očividne nechcú.
     
    57:26
    Viťaz Podolsk dal gól!
    Hostia pridali na ofenzívnej aktivite a znižujú náskok svojich súperov na dva góly! MAXIM AFINOGENOV sa dostal k puku v priestore za kruhmi a svojou nekompromisnou delovkou umiestnenou k ľavej žŕdke Muryginovej brány prekonal chabarovskú svätyňu. Bez asistencií.
     
    58:02
    Domáci Tarasov sa dostal do dobrej šance na ľavom kruhu, no jeho delovku napokon gólman Lisutin videl veľmi dobre a puk vyrazil svojim ľavým betónom mimo svojho bránkoviska.
     
    58:43
    Chabarovsk si v závere tretej tretiny zahrá presilovú hru. Na dve minúty si za faul kolenom odchádza sadnúť Golovkov, ktorý sa poriadne hnevá.
     
    59:16
    Petružálek tvrdo pálil z hranice ľavého kruhu, no gólman Lisutin bol aj tentokrát v strehu a puk svojimi betónmi bez problémov vyrazil do bezpečia.
     
    59:47
    Na rad prichádza trestné strieľanie pre Chabarovsk za podrazenie domáceho Junkova v samostatnom úniku v znení hosťujúceho Soloduchina!
     
    59:47
    Domáci Junkov napokon úspešný nebol, keďže svoju strelu umiestnil len do betónov gólmana Lisutina, ktorý podržal svoj tím nad vodou aj tentokrát!
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    Je dobojované!
    V tretej dvadsaťminútovke tohto zápasu zabrali naplno hokejisti hosťujúceho Viťaza Čechov, ktorí po góloch Šitikova a Afinogenova napokon dokázali znížiť náskok Chabarovsku na dva góly. Podolsk hral v poslednej dvadsaťminútovke veľmi dobre, no herné zlyhanie v závere hosťom veľmi neprospelo. Na 5:2 mohol v závere zápasu znižovať Junkov, no ten napokon nepremenil trestné strieľanie proti gólmanovi Lisutinovi.
    Domáci Chabarovsk si po dobrom výkone pripisuje do tabuľky jasné tri body, zatiaľ čo hosťujúci Viťaz ostáva bez bodu.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch zo zápasov KHL.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (09:20:04)

    Góly a asistencie: 9. Dubinin (Klimčuk), 25. Petružálek (Korotkov), 37. Petružálek (Reese), 38. Muršak (Šiškanov, A. Loginov) – 45. Šitikov (Klimenko, Kokšarov), 58. Afinogenov


    Amur Chabarovsk: Murygin (Jerjomin) – A. Loginov, Salcido, Sedunov, V. Loginov, Reese, Bykov, Terjajev – Tarasov, Korotkov, Petružálek – Muršak, Šiškanov, Stepanov – Lugin, Junkov, Litovčenko – Dubinin, Smurov, Klimčuk.
    Viťaz Moskovská oblasť: Lisutin (Ivančik) – Chafizulin, Pyett, Rozin, Mezei, Seleznjov, Golovkov, Tatalin, Korovkin – Klimenko, Šitikov, Kokšarov – Soloduchin, Iggulden, Afinogenov – M. Mamin, Makejev, Ivanov – Vorobjov, Ziazov, Makarenko.

    Rozhodca: Sergej Gusev, Rafael Kadyrov – Dmitrij Parfjonov, Alexander Sysujev

    Diváci: 7100