Chabarovsk – Viťaz 4:2 (kon.) | Vladivostok – D. Moskva 3:4 (kon.) | Novokuzneck – Novgorod 1:4 (kon.)
Novosibirsk – Kazaň 0:2 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Záhreb 4:0 (kon.) | Ufa – Doneck 2:3 (0:2 po s.n.)
Čeljabinsk – S.Moskva 3:2 (kon.) | CSKA Moskva – Jekaterinburg 2:1 (kon.) | Nižnekamsk – Dinamo Minsk 5:2 (kon.)
Riga – Jugra Chanty-Mansijsk 4:3 (po pr.) | Lev – Omsk 3:2 (2:1 po s.n.) | HC Slovan – Barys 2:6 (kon.)
koniec
Amur Chabarovsk
4:2 (1:0, 3:0, 0:2)
Viťaz Moskovská oblasť
Nedeľa 17.11.2013, 07:00 • Platinum-Arena, Chabarovsk (Rusko) • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojované!
    V tretej dvadsaťminútovke tohto zápasu zabrali naplno hokejisti hosťujúceho Viťaza Čechov, ktorí po góloch Šitikova a Afinogenova napokon dokázali znížiť náskok Chabarovsku na dva góly. Podolsk hral v poslednej dvadsaťminútovke veľmi dobre, no herné zlyhanie v závere hosťom veľmi neprospelo. Na 5:2 mohol v závere zápasu znižovať Junkov, no ten napokon nepremenil trestné strieľanie proti gólmanovi Lisutinovi.
    Domáci Chabarovsk si po dobrom výkone pripisuje do tabuľky jasné tri body, zatiaľ čo hosťujúci Viťaz ostáva bez bodu.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch zo zápasov KHL.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (09:20:04)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:47
    Domáci Junkov napokon úspešný nebol, keďže svoju strelu umiestnil len do betónov gólmana Lisutina, ktorý podržal svoj tím nad vodou aj tentokrát!
     
    59:47
    Na rad prichádza trestné strieľanie pre Chabarovsk za podrazenie domáceho Junkova v samostatnom úniku v znení hosťujúceho Soloduchina!
     
    59:16
    Petružálek tvrdo pálil z hranice ľavého kruhu, no gólman Lisutin bol aj tentokrát v strehu a puk svojimi betónmi bez problémov vyrazil do bezpečia.
     
    58:43
    Chabarovsk si v závere tretej tretiny zahrá presilovú hru. Na dve minúty si za faul kolenom odchádza sadnúť Golovkov, ktorý sa poriadne hnevá.
     
    58:02
    Domáci Tarasov sa dostal do dobrej šance na ľavom kruhu, no jeho delovku napokon gólman Lisutin videl veľmi dobre a puk vyrazil svojim ľavým betónom mimo svojho bránkoviska.
     
    57:26
    Viťaz Podolsk dal gól!
    Hostia pridali na ofenzívnej aktivite a znižujú náskok svojich súperov na dva góly! MAXIM AFINOGENOV sa dostal k puku v priestore za kruhmi a svojou nekompromisnou delovkou umiestnenou k ľavej žŕdke Muryginovej brány prekonal chabarovskú svätyňu. Bez asistencií.
     
    56:59
    Hostia sú s pukom usadení v útočnom písme, kde sa snažia niečo zaujímavé vymyslieť. Domácim síce už dochádzajú sily, no zatiaľ sa bránia veľmi dobre a inkasovať očividne nechcú.
     
    56:12
    Smurov ukázal svoj herný dôraz na pravom krídle, keď po rýchlom úniku zakončoval, no gólman Lisutin aj tentokrát uspel, keď puk zachytil vo svojej dobre osadenej lapačke.
     
    55:41
    Chabarovsk hrá už v plnom počte a momentálne sa snaží niečo zaujímavé vymyslieť, no aj Viťaz Podolsk sa tentokrát bráni veľmi dobre.
     
    55:09
    Hosťujúci Kokšarov tvrdo pálil z pravej strany, no jeho projektil napokon gólman Murygin videl veľmi dobre a puk bez problémov zblokoval svojimi betónmi do bezpečia.
     
    54:46
    Viťaz Podolsk hrá už len veľmi zle. Čiaroví rozhodcovia mali opäť poriadny kus práce, keď zahvízdali do píšťalky po ďalšom postavení mimo hry v znení hostí.
     
    54:12
    Hokejisti podolského tímu sa snažia počas svojej presilovej hry niečo zaujímavé vymyslieť, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Tentokrát sa previnili zbytočným postavením mimo hry.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 7100 divákov.
     
    53:35
    Viťaz Podolsk si zahrá v početnej výhode. Na dve minúty si za seknutie odchádza sadnúť Vladimir Loginov.
     
    53:16
    Alexander Loginov napriahol svoju hokejku na pravom krídle, no jeho projektil napokon gólman Lisutin videl veľmi dobre a puk zblokoval na ochrannú sieť.
     
    52:49
    Murygin opäť skvlee zasiahol! Tentokrát zneškodnil delovku od Mezeia spoza kruhov, po ktorej zachytil puk vo svojej lapačke. Následne sa bude vhadzovať po jeho ľavej ruke.
     
    52:10
    Viťaz Podolsk má puk vo svojej moci vo vlastnej obrannej tretine, odkiaľ sa snaží takticky zaútočiť, no Chabarovsk vyslal dopredu intenzívny forčeking, ktorý robí hosťom poriadne problémy.

    Góly a asistencie: 9. Dubinin (Klimčuk), 25. Petružálek (Korotkov), 37. Petružálek (Reese), 38. Muršak (Šiškanov, A. Loginov) – 45. Šitikov (Klimenko, Kokšarov), 58. Afinogenov


    Amur Chabarovsk: Murygin (Jerjomin) – A. Loginov, Salcido, Sedunov, V. Loginov, Reese, Bykov, Terjajev – Tarasov, Korotkov, Petružálek – Muršak, Šiškanov, Stepanov – Lugin, Junkov, Litovčenko – Dubinin, Smurov, Klimčuk.
    Viťaz Moskovská oblasť: Lisutin (Ivančik) – Chafizulin, Pyett, Rozin, Mezei, Seleznjov, Golovkov, Tatalin, Korovkin – Klimenko, Šitikov, Kokšarov – Soloduchin, Iggulden, Afinogenov – M. Mamin, Makejev, Ivanov – Vorobjov, Ziazov, Makarenko.

    Rozhodca: Sergej Gusev, Rafael Kadyrov – Dmitrij Parfjonov, Alexander Sysujev

    Diváci: 7100