Villarreal – Granada 3:0 (kon.) | Malaga – Osasuna 0:1 (kon.)
koniec
Malaga CF
0:1 (0:1)
Osasuna Pamplona
Piatok 04.10.2013, 22:00 • Estadio La Rosaleda • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    90+4
    Oriol Riera si za spomenutý zákrok vyslúžil aj žltú kartu.
     
    86
    Posledné striedanie v zápase, z ihriska odchádza Sergio Sánchez, vymení ho Eliseu.
     
    83
    Posledné striedanie Osasuny prichádza v 83. minúte, z ihriska odkráčal Sisi, opačným smerom vybieha Joan Oriol.
     
    75
    Lolo v zápase nebude pre zranenie môcť pokračovať, nahradí ho Puñal.
     
    74
    To sa nepáčilo domácemu gólmanovi Caballerovi, ktorý sa prišiel na miesto ošetrovania posťažovať. Jediné čo vybavil bola žltá karta na svoju osobu.
     
    72
    Veľmi pekná kombinácia Málagy na súperovej polovici po prihrávke Sergio Sáncheza prišla zvnútra šestnástky perfektná pätička na Angeleriho, ktorý síce vypálil, no jeho pokus bol zablokovaný.
     
    71
    Hostia začali hru zdržovať pomerne skoro, hlavný rozhodca sa už na to nemohol dívať a tak udeľuje Marcovi Bertránovi žltú kartu za zdržiavanie.
     
    70
    V 70. minúte prichádza prvé striedanie Osasuny, ktoré znamená, že z ihriska odíde De las Cuevas, ktorého vymení Oier.
     
    67
    Po prečíslení 3 na 2 sa skraja pokutového územia Osasuny pokúsil presadiť Santa Cruz, no ten iba trafil dobre postaveného brankára hostí.
     
    63
    Takmer do vyloženej šance sa rútil Santa Cruz, toho zozadu zostrelil Damià, ktorý môže byť rád len za žltú kartu.
     
    61
    Ďalšiu žltú kartu za faul zozadu v strede ihriska vidí Silva.
     
    55
    El Hamdaoui postupoval sám až k hranici pokutového územia Osasuny, Alejandro Arribas ho stiahol za dres. Na to rozhodca nemohol odpovedať nijako inak ako kartou. Najprv to bola červená, ale Jesús Gil sa zmýlil a tak Arribasovi určite poriadne odľahlo.
     
    46
    Tak isto strieda a Duda, toho nahradí Pawłowski.
     
    46
    Počas prestávky sa tréner Málagy Schster rozhodol striedať, dnes si už nezahrá Morales, na druhý polčas nastupuje El Hamdaoui.
     
    33
    Ďalšia veľká príležitosť skórovať na strane hostí! Armenteros z pravej strany posielal loptu pred Caballera a domáci brankár perfektne zlikvidoval pokus Marca Bertrána, ktorému sa hodil pod nohy a tým aj zobral loptu.
     
    26
    A mohlo byť 0:2! Po strele z pravej strany brankár Caballero iba neisto vyrazil, k dorážke sa okamžite dostal Sisi, no jeho strelu do prázdnej brány pohotvým obranný zákrokom na rohový kop odvrátil Jesús Gámez.
     
    23
    Osasuna Pamplona dala gól! Ako blesk z čistého neba prichádza gól na opačnej strane! Dopredu sa sám pustil ORIOL RIERA, ktorý síce najprv nastrelil brankára Caballera, no na druhý raz už nezaváhal a doráža loptu do domácej siete.
     
    22
    Ďalšia obrovská šanca na gól pre domáci tím! Veľké zmätky pred brankárom Fernándezom po strele z pravej strany, brankár hostí aj s pomocou obrancu loptu dostal z vlastnej šestnástky.
     
    2
    Už v druhej minúte stretnutia sme mohli vidieť úvodný gól stretnutia! Po presnej prihrávke sa do úniku dostal Oriol Riera, no domáci brankár bravúrne zakročil a jeho šancu zlikvidoval.

    Andrej Marienka

    Góly: 23. Riera

    Karty:   74. Caballero (MLG), 90+4. Riera (MLG) – 55. Arribas (OSA), 61. Silva (OSA), 63. Damià (OSA), 71. Bertrán (OSA)


    Malaga CF: Caballero – Antunes, Angeleri, Sergio Sánchez, Jesús Gámez – Tissone, Duda – Sergi Darder, Portillo, Morales – Santa Cruz
    Náhradníci: Kameni, Ignacio Camacho, El Hamdaoui, Juanmi, Eliseu, Pawłowski, Chen

    Osasuna Pamplona: Andrés Fernández – Damià, Alejandro Arribas, Loties, Marc Bertrán – Silva, Lolo – Sisi, Armenteros, De las Cuevas – Oriol Riera
    Náhradníci: Asier Riesgo, Joan Oriol, Puñal, Satrústegui, Oier, Núñez, Manuel

    Rozhodca: Jesús Gil – Marcos Álvarez, Ángel Nevado