Rapid Viedeň – Ried 2:0 (kon.) | Salzburg – Wolfsberger 2:2 (kon.)
koniec
FC Salzburg
2:2 (1:0)
RZ Pellets Wolfsberger AC
cz Nedeľa 22.09.2013, 19:00 • Red Bull Arena, Salzburg • Rakúska Bundesliga
     
    87
    Pellets WAC právě vstřelili branku!
    To je neuvěřitelné! Domácí přišli o dvoubrankový náskok, nejprve hosté nastřelili tyč, aby pak do prázdné branky zamířil přesně SANDRO GOTAL – 2:2.
     
    63
    Pellets WAC právě vstřelili branku!
    Komplikace pro domácí! Z ojedinělého útoku, se WAC dostal do šestnáctky. Baldauf se uvolnil na pravé straně pokutového uzemí, nahrával před branku, jedn z hráču hostí na míč nedosáhl, ale ten doputoval k MICHAELU LIENDLOVI, který nedal Gulácsimu šanci – 2:1.
     
    55
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Na centrovaný míč zlevé strany od Ulmera si naběhl JONATAN SORIANO, který trefil prostor u bližší tyče Dubnikovy branky – 2:0.
     
    23
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Tak to co viselo ve vzduchu se stává skutečností. Ulmer utekl po pravé straně přihrávkou po zemi našel na penaltě stojícího SADIA MAÉHO, ktery se z otočky nemýlil – 1:0.

    David Sochor

    Góly: 23. Mané, 55. Soriano – 63. Liendl, 87. Gotal

    Karty:   86. Schwegler (SLZ) – 52. Polverino (WAC), 69. Putsche (WAC), 79. Baldauf (WAC), 88. Gotal (WAC), 88. Falk (WAC)


    FC Salzburg: Gulácsi – Ulmer, Schwegler, Hinteregger, Andre Ramalho, Ilsanker, Hierländer, Kampl (85. Nielsen), Berisha (90+1. Teigl), Mané (90+1. Reyna), Soriano. Trenér: Schmidt.
    Náhradníci: Klein, Meilinger, Nielsen, Švento, Reyna, Walke, Teigl.

    RZ Pellets Wolfsberger AC: Dobnik – Standfest, Baldauf, Rnić, Sollbauer, Liendl (90+4. Suppan), Polverino, Kerhe, Putsche (73. De Paula), Topcagić (77. Falk), Gotal. Trenér: Grubor.
    Náhradníci: Suppan, Falk, Jacobo, Jovanović, De Paula, Salentinig, Kofler.

    Rozhodca: Grobelnik – Hoxha, Braunschmidt