Ajaccio – Saint-Étienne 0:1 (kon.) | Guingamp – Marseille 1:3 (kon.)
koniec
EA Guingamp
1:3 (0:3)
Olympique Marseille
cz Nedeľa 11.08.2013, 21:00 • Stade du Roudourou, Guingamp • Ligue 1 Uber Eats
     
    75
    Guingamp právě vstřelil branku!
    A domácí se nakonec přeci jen dočkali. Jeden z hostujících hráčů přišel ve vápně o míč a toho využil MUSTAPHA YATABARÉ, který z bezprostřední blízkosti překonal Mandandu.
     
    17
    Marseille právě vstřelilo branku!
    Tak to je velká rána pro domácí. Hned z další akce přišel centr z levé strany, ke střele se dostal Valbuena, ale domácí brankář předvedl další parádní zákrok. Jenže i tentokrát míč vyrazil pouze před sebe, kde byl DIMITRI PAYET, který míč uklidil do poloprázdné branky. Marseille tedy vede po 17. minutách už 3:0.
     
    4
    Marseille právě vstřelilo branku!
    Tak a po další akce už vedou hosté o dvě branky. Po přihrávce z levé strany se dostal ve vápně k míči DIMITRI PAYET, který pohotovou střelou překonal Samassu.
     
    3
    Marseille právě vstřelilo branku!
    Tak to je parádní vstup do utkání v podání hostujícího celku. Po rychlé akci se dostal do vápna Ayew, který vystřelil. Domácí brankář jeho střelu skvěle zlikvidoval, jenže vyrazil míč pouze na malé vápno, kde byl ANDRE PIERRE GIGNAC, který uklidil míč do odkryté branky.

    Jakub Kopřiva

    Góly: 75. Yatabaré – 3. Gignac, 4. Payet, 17. Payet

    Karty:   76. Sorbon (GUG), 85. Lemaître (GUG) – 20. Payet (OMA), 43. Nkoulou (OMA), 74. Romao (OMA), 79. Ayew A. (OMA)

    Nepremenená penalta: 52. Yatabaré (GUG), brankár Mandanda zneškodnil


    EA Guingamp: Samassa – Lemaître, Martins-Pereira, Sorbon, Sankharé (71. Atik) – Langil, Mathis, Beauvue – Kerbrat, Yatabaré, Giresse (46. Diallo)
    Olympique Marseille: Mandanda – Nkoulou, Diawara, Fanni, Mendy – Payet (82. Amalfitano), Romao, Imbula, Valbuena, Ayew – Gignac (J. Ayew)

    Rozhodca: Ennjimi – Schurra, Grosbost