Mainz – Stuttgart 3:2 (kon.) | Schalke – Hamburger 3:3 (kon.)
koniec
FC Schalke 04
3:3 (2:2)
Hamburger SV
Nedeľa 11.08.2013, 17:30Nemecká Bundesliga
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    Ďalší velmi dobrý zákrok Adlera, ktorý stále drží svoj tím v hre o bod v tomto stretnutí! Strelu z kopačky Matipa chytá na bránkovej čiare!
     
    85
    Tak to je neuveriteľné, Matip mohol byť pre domácich fanúšikov hrdina. Lopta poskakovala v pokutovom území, dostala sa až k tomuto hráčovi, no ten ju vôbec netrafil ideálne a tak bude nasledovať iba dokop od Adlerovej brány.
     
    83
    Hostia striedajú aj posledný krát v tomto stretnutí. Ihrisko opäšťa Baister a na jeho miesto prichádza Rudnevs.
     
    81
    Teraz nastala zaujímavá situácia pred bránkou Hildebranda, lopta trafila do ruky brániaceho hráča Schalke, no hlavný rozhodca Gräfe ukazuje, že hrajte ďalej. Nasledovať bude ešte jeden rohový kop.
     
    75
    Hosťujúci tréner okamžite zareagoval na inkasovaný gól. Z ihriska stiahol Çalhanoğlu a na jeho miesto prichádza Aogo.
     
    72
    Schalke 04 dalo gól!
    Zdá sa, že druhé striedanie vyšlo domácemu trénerovi priam na výbornú. Vyrovnávajúci gól strieľa ADAM SZALAI, ten ukázal prečo si ho vybrali predstavitelia Schalke v letnom prestupovom období. Svojou drzosťou pred brankárom Adlerom dokázal streliť vyrovnávajúci gól.
     
    70
    Takmer prišlo na moje slová!
    Na loptu do vzduchu si výborne nabehol Szalai, jeho pokus však zneškodnil Adler doslova na bránkovej čiare, tak toto bola azda najväčšia šanca domácich v druhom polčase.
     
    57
    Domáci tréner sa bude snažiť oživiť hru vo svojich radoch. Z hry sťahuje málo viditeľného Neustädtera a na jeho miesto prichádza Szalai, pre toho je to prvý ligový zápas v drese Schalke.
     
    50
    Hamburger SV dal gól!
    Na druhej strane nasledoval rýchly proti útoku hostí, lopta však bola zblokovaná na rohový kop. Odkiaľ nasledoval center a hlavou sa presadzuje LASSE SOBIECH a strháva tak vedenie na stranu hostí.
     
    45+2
    Schalke 04 dalo gól!
    Tak to je neuveriteľné, už keď sa zdalo, že sa skóre meniť nebude, udrelo na domácej strane. K rohovej zástavke sa postavil Fuchs, ten poslal loptu presne na hlavu KLAASOVI JANOVI HUNTELAAROVI a ten sa presadil po druhý krát v tomto stretnutí.
     
    44
    Žltú kartu vidí aj domáci hráč, je to Fuchs, ktorý nešetrne zastavil svojho súpera. Zákonite tak nemohlo nasledovať nič iné ako trest v podobe žltej karty.
     
    37
    Hlavný rozhodca vytiahol žltú kartu po druhý krát v tomto stretnutí a opäť ju vidí hráč hostí. Za nešetrný zákrok na Huntelaara ju vyfasoval Arslan.
     
    28
    Hostia ale mohli ísť do dvoj gólového vedenia!
    Hráči SV zahrávali štandardku, ku ktorej sa postavil van der Vaart, lopta bola jemne tečovaná hlavou a skončila na brvne. Tak to je veľká škoda pre hostí.
     
    26
    Predtým ešte nastala veľmi nepríjemná situácia pre domácich, keď sa z trávniku musel porúčať pre zranenie jeden z ich najlepších hráčov z doterajšieho priebehu Draxler, na jeho miesto prišiel Leon Goretzka.
     
    24
    Hamburger SV dal gól!
    Tak hosťujúcim hráčom ich aktivita priniesla zaslúžené ovocie!
    Síce so šťastím a s pomocou konštrukcie no predsa, sa hlavou presadzuje MAXIMILIAN BEISTER. SV tak otáča priebeh stretnutia vo svoj prospech.
     
    12
    Hamburger SV dal gól!
    A penaltu s prehľadom premenil RAFAEL VAN DER VAART, ten dokázal loptu umiestniť presne do proti pohybu domáceho brankára Hildebranda.
     
    11
    Ale pozor! Teraz budeme svedkami po ruke Farfána penalty! Ten si dokázal centrovanú loptu do šestnástky síce zastaviť, no nebolo by na tom nič čudné, ak by to nebolo rukou.
     
    4
    Pre hostí sa črtala sľubná šance, no van der Vaart sa ocitol na trávniku a v zápätí vidí aj žltú kartu.
     
    3
    Schalke 04 dalo gól!
    O úvodný gól Schalke 04 v tohto ročnej bundeslige sa postaral KLAAS JAN HUNTELAAR! Výbornú práce odviedol Draxler pri napádanú, prihral lopte Huntelaarovi a ten sa spoza šestnástky nemýlil!

    Tomáš Fiala

    Góly: 3. Hunteláár, 45+2. Huntelaar, 72. Szalai – 12. Vaart (pen.), 24. Beister, 50. Sobiech

    Karty:   44. Fuchs (SCH) – 4. Vaart (HAM), 37. Arslan (HAM)


    FC Schalke 04: Hildebrand – Učida, Matip, Höwedes, Fuchs – Jones, Neustädter – Clemens, Draxler, Farfán – Huntelaar
    Hamburger SV: Adler – Diekmeier, Sobiech, Westermann, Jansen – Badelj, Arlasan – Çalhanoğlu, van der Vaart, Beister – Zoua

    Rozhodca: Gräfe – Kleve, Sinn.