Mainz – Stuttgart 3:2 (kon.) | Schalke – Hamburger 3:3 (kon.)
koniec
FC Schalke 04
3:3 (2:2)
Hamburger SV
Nedeľa 11.08.2013, 17:30Nemecká Bundesliga
Predzápasové kurzy
     
    72
    Schalke 04 dalo gól!
    Zdá sa, že druhé striedanie vyšlo domácemu trénerovi priam na výbornú. Vyrovnávajúci gól strieľa ADAM SZALAI, ten ukázal prečo si ho vybrali predstavitelia Schalke v letnom prestupovom období. Svojou drzosťou pred brankárom Adlerom dokázal streliť vyrovnávajúci gól.
     
    50
    Hamburger SV dal gól!
    Na druhej strane nasledoval rýchly proti útoku hostí, lopta však bola zblokovaná na rohový kop. Odkiaľ nasledoval center a hlavou sa presadzuje LASSE SOBIECH a strháva tak vedenie na stranu hostí.
     
    45+2
    Schalke 04 dalo gól!
    Tak to je neuveriteľné, už keď sa zdalo, že sa skóre meniť nebude, udrelo na domácej strane. K rohovej zástavke sa postavil Fuchs, ten poslal loptu presne na hlavu KLAASOVI JANOVI HUNTELAAROVI a ten sa presadil po druhý krát v tomto stretnutí.
     
    24
    Hamburger SV dal gól!
    Tak hosťujúcim hráčom ich aktivita priniesla zaslúžené ovocie!
    Síce so šťastím a s pomocou konštrukcie no predsa, sa hlavou presadzuje MAXIMILIAN BEISTER. SV tak otáča priebeh stretnutia vo svoj prospech.
     
    12
    Hamburger SV dal gól!
    A penaltu s prehľadom premenil RAFAEL VAN DER VAART, ten dokázal loptu umiestniť presne do proti pohybu domáceho brankára Hildebranda.
     
    3
    Schalke 04 dalo gól!
    O úvodný gól Schalke 04 v tohto ročnej bundeslige sa postaral KLAAS JAN HUNTELAAR! Výbornú práce odviedol Draxler pri napádanú, prihral lopte Huntelaarovi a ten sa spoza šestnástky nemýlil!

    Tomáš Fiala

    Góly: 3. Hunteláár, 45+2. Huntelaar, 72. Szalai – 12. Vaart (pen.), 24. Beister, 50. Sobiech

    Karty:   44. Fuchs (SCH) – 4. Vaart (HAM), 37. Arslan (HAM)


    FC Schalke 04: Hildebrand – Učida, Matip, Höwedes, Fuchs – Jones, Neustädter – Clemens, Draxler, Farfán – Huntelaar
    Hamburger SV: Adler – Diekmeier, Sobiech, Westermann, Jansen – Badelj, Arlasan – Çalhanoğlu, van der Vaart, Beister – Zoua

    Rozhodca: Gräfe – Kleve, Sinn.