Mainz – Stuttgart 3:2 (kon.) | Schalke – Hamburger 3:3 (kon.)
koniec
1. FSV Mainz 05
3:2 (1:1)
VfB Stuttgart
Nedeľa 11.08.2013, 15:30 • Coface Arena • Nemecká Bundesliga
Predzápasové kurzy
     
    82
    Stuttgart dal gól! Ako doteraz Müller chytal vynikajúco, tak to teraz pokazil, keď mu nie príliš silná strela od Cacaua vypadla z náručia, kde bol nikým nebránený MARTIN HARNIK, ktorý bez problémov znižuje na 3:2.
     
    79
    Mainz dal gól! Striedajúci Choupo-Moting perfektnou prihrávkou za obranu našiel NICOLAIA MÜLLERA, ktorý sa už nedal zastaviť ani obranou ani Ulreichom a strieľa svoj druhý gól v tomto zápase.
     
    65
    Mainz dal gól! Ako blesk z jasného neba si SHINJI OKAZAKI nabehol za obranu do šestnástky, kde ho nedokázala zastaviť ani dvojica obrancov. Po jeho strele Ulreich ani neskočil, moc toho totiž nevidel.
     
    16
    Stuttgart dal gól! A je vyrovnané! Vedenie domáceho tímu netrvalo dlhšie ako 2 minúty! Po centri z pravej strany, takmer od rohovej zastávky sa k zakončeniu dostal VEDAD IBIŠEVIĆ, ktorý s prehľadom prekonáva brankára Müllera a vyrovnáva tak skóre!
     
    14
    Mainz dal gól! A to potvrdzuje NICOLAI MÜLLER, ktorý si krásnym sólom od polovice ihriska dokázal urobiť priestor, prešiel cez dvoch brániacich hráčov a brankárovi Ulreichovi nedal šancu! 1:0.

    Andrej Marienka

    Góly: 14. Müller, 65. Okazaki, 79. Müller – 16. Ibišević, 82. Harnik

    Karty:   36. Ulreich (STU), 46. Röcker (STU), 51. Leitner (STU), 85. Boka (STU)


    1. FSV Mainz 05: Müller – Joo-Ho Park, Noveski, Svensson, Pospěch – Baumgartlinger, Geis – Müller, Zimling, Okazaki – Polter
    VfB Stuttgart: Ulreich – Sakai, Röcker, Taşçı, Schwaab – Leitner, Gentner – Traoré, Harnik, Boka – Ibišević

    Rozhodca: Meyer – Willenborg, Bornhorst