Lichtenštajnsko – Slovensko 1:1 (kon.)
koniec
Lichtenštajnsko
1:1 (1:0)
Slovensko
Piatok 07.06.2013, 20:00 • Rheinpark Stadion • Kvalifikácia MS (Európa)
Predzápasové kurzy
     
    90+4
    Tento zápas sa iba zbytočne naťahuje. Najskôr tu bolo prerušenie hry a teraz striedanie na strane Lichtenštajnska. Ihrisko opúšťa Wieser, do hry nastupuje Gubser.
     
    90
    V závere zápasu prichádza striedanie v tíme Lichtenštajnska. Ihrisko opúšťa Christen, do hry nastupuje Beck.
     
    90
    Po pár sekundách ďalšia šanca! Mak sa dostal k lopte, spravil si kľučku a zakončil ľavou nohou spoza veľkého vápna. Jeho strela končí na bočnej sieti.
     
    89
    Neuveriteľnú šancu mali v závere druhého polčasu slovenskí hráči. Samotný roh nebol premenený, keď hlavička Čišovského skončila u brankára Jehleho, ktorý bravúrne zasiahol.
     
    84
    V týchto dôležitých minútach prichádza dobrý útok na strane Lichtenštajnska. Pochvala, resp. celá pozornosť smeruje ku Haslerovi, ktorý individuálne prenikol do 16-tky, lenže na rohu päťky jeho prienik prerušil Pauschek.
     
    82
    Striedajúci Pauschek je teraz potrestaný žltou kartou. Po štandardnej situácii sa k lopte dostali znovu hráči Slovenska.
     
    79
    Čo teraz chýbalo? Slovensko sa dostáva do dobrého tlaku, ktoré po chvíli mohlo korunovať druhým gólom. Odrazená lopta skončila u Stocha, ktorý ľavačkou mieri tesne vedľa pravej tyče.
     
    73
    Slovensko dalo gól!
    JE VYROVNANÉ! Naši chlapci nejakých dvadsať minút pred koncom zápasu vyrovnávajú na stav 1:1 po tom ako prišiel rohový kop. ktorý sa zahral na krátko, center skončil na hlavne JÁNA ĎURICU, ktorý prekonáva brankára súpera.
     
    70
    V týchto sekundách prichádza tretie striedanie na našej strane a veríme, že bude úspešné. Z ihriska odchádza Hološko, ktorý dnes hral viac v ofsajde ako by tvoril a zakončoval. Na ihrisko nastupuje Bakoš.
     
    63
    Slovensko takmer vyrovnalo! Sapara sa dostal k lopte v strede ihriska, posunul si ju párkrát a poslal prihrávku, resp. kolmicu na Ďubeka. Ružomberský hráč prenikol pred brankára, ale tam ho obranca zastavuje. Loptu pokrýva brankár Jehle.
     
    46
    V úvode druhého polčasu prichádza striedanie v tíme Slovenska. Ihrisko opúšťa Hubočan, do hry nastupuje Paushek.
     
    33
    Lopta sa prelieva zo strany na stranu, ale po pár sekundách prichádza dobrá šanca zo strany domáceho tímu. Z ničoho nič prienik po pravej strane a do zakončenia sa dostal Haslel, ktorý mieril tesne vedľa ľavej tyče.
     
    25
    Po minúte striedanie aj na strane domáceho tímu. Ako sme spomínali Frick musel odstúpiť zo zápasu, zrejme to je niečo zo zadným stehenným svalom. Do hry nastupuje Vogt.
     
    24
    Veľká chvíľa pre ružomberského hráča Ďubeka, ktorý aktuálne nastupuje do zápasu po tom ako z ihriska odchádza Lásik. Veríme, že Ďubekovi sa bude dariť tako ako v Ružomberku.
     
    19
    Takto by to nejak mohlo vyzerať! Slovensko sa po strate lopty dostalo do útoku, žiadne veľké výmeny a kombinácie a zakončenie v podaní Mareka Hamšíka, ktorý mieril pod brvno, ale perfektný zákrok brankára Jehleho.
     
    16
    V týchto sekundách sme svedkami aj prvej žltej karty. Dostáva ju práve hráč Christen, ktorý sa podieľal na góle, keď si pripísal asistenciu. Teraz to je žltá po faule na Hamšíka.
     
    13
    Lichtenštajnsko dalo gól!
    Prekvapivý úvod stretnutia a toto našu reprezentáciu môže veľmi mrzieť. Domáci hráči sa dostali po zlom sklze Čišovského do útoku. Center Christena skončil u MARTINA BUCHELA, ktorý vošiel do veľkého vápna a zakončil smerom k pravej tyči.

    Tomáš Batiz

    Góly: 13. Buchel – 73. Ďurica

    Karty:   16. Christen (LIE) – 82. Pauschek (SVK)


    Lichtenštajnsko: Jehle – Oehri, Kaufmann, Christen, Büchel, Christen, Hasler, Wieser, Frick, Hasler, Quintans.
    Slovensko: Kuciak – Hubočan, Čišovský, Ďurica, Švento – Sapara, Lásik – Mak, Hamšík, Stoch – Hološko

    Rozhodca: Strombergsson – Andren, Gustavsson