Real Madrid – Osasuna 4:2 (kon.) | Barcelona – Malaga 4:1 (kon.) | Zaragoza – Atlético Madrid 1:3 (kon.)
Levante – Real Betis 1:1 (kon.) | Granada – Getafe 2:0 (kon.) | Rayo Vallecano – Bilbao 2:2 (kon.)
Sevilla – Valencia 4:3 (kon.) | La Coruña – Sociedad 0:1 (kon.) | Vigo – Espanyol 1:0 (kon.)
Mallorca – Valladolid 4:2 (kon.)
koniec
RCD Mallorca
4:2 (2:1)
Real Valladolid
Sobota 01.06.2013, 21:00 • Iberostar Estadi Palma de Mallorca • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    72
    Real Valladolid dal gól! Krásna akcia hostí, center od Buena pred bránku dostal OMAR RAMOS a ten napol ľavačkou sieť domáceho gólmana.
     
    68
    Mallorca dala gól! JAVI MÁRQUEZ dostal krásnu prihrávku rovno na nohu pred šestnástkou súpera, zamieril, spoza obrancu vystrelil a po ľavej ruke prekonáva gólmana hostí. Je rozhodnuté.
     
    58
    Mallorca dala gól! Krásna akcia domáceho tímu, loptu potiahol na hranicu šestnástky GIOVANI DOS SANTOS, posunul si ju na svoju ľavačku a nedal Jaimemu žiadnu šancu, z bielej čiary pálil popri jeho ľavici rovno do siete. Krásna individuálna akcia dos Santosa.
     
    43
    Mallorca dala gól!Krásny gól domáceho tímu, center do šestnástky obrana hostí odvrátila, no lopta sa dostala k JOSEMU MARTIMU, ktorý z 20 metrov nedal Jaimemu šancu!
     
    30
    Real Valladolid dal gól! Rýchly brejk hostí končí gólom, najskôr dokázal strelu jedného z hráčov hostí Aouate ešte vyraziť, no obrana domácich strnula a BUENO obišiel s loptou brankára a poľahky prekonáva gólmana domácich v bránke.
     
    17
    Mallorca dala gól! Krásna akcia domáceho tímu, ALEJANDRO ALFARO dostal loptu do behu a veru nezaváhal, sám na Jaimeho posiela loptu pomedzi jeho nohy priamo do stredu bránky.

    Vladimír Korduliak

    Góly: 17. Alfaro, 43. Martí, 58. Santos, 68. Márquez – 30. Bueno, 72. Ramos

    Karty:   49. Geromel (MAL), 72. Santos (MAL), 80. Márquez (MAL)


    RCD Mallorca: Aouate – Hutton, Pedro Geromel, Pedro Bigas, Luna – Tissone, Jose Martí – Alfaro, Javi Márquez, Giovani dos Santos – Víctor
    Real Valladolid: Jaime – Rukavina, Jesús Rueda, Marc Valiente, Peña – Álvaro Rubio, Víctor Pérez – Ebert, Bueno, Omar Ramos – Larsson

    Rozhodca: Carlos del Cerro – Jesús Calvo, Abraham Álvarez