Bardejov – Šamorín 2:1 (kon.) | Šaľa – Dunajská Streda 1:2 (kon.) | L. Mikuláš – Podbrezová 0:0 (kon.)
Ružiná – Dolný Kubín 0:0 (kon.) | Dubnica – Senec 1:2 (kon.) | Michalovce – R. Sobota 1:2 (kon.)
koniec
MFK Tatran Liptovský Mikuláš
0:0 (0:0)
FK Železiarne Podbrezová
Utorok 23.04.2013, 16:30 • FŠ Okoličné, Liptovský Mikuláš • MONACObet liga
Predzápasové kurzy
     
    89
    Malec skoro prišiel v hodine dvanástej, keď ihneď po jeho striedaní sa dostal pred veľké vápno a zakončil strelou k ľavej tyči, ktorú pokryl brankár Hanák.
     
    88
    Ďalšie striedanie v tíme Liptovského Mikuláša. Ihrisko v týchto sekundách opúšťa Latiak. Útok posilní Malec.
     
    84
    Podbrezová si dokázala z odrazených lôpt vyprodukovať nejaký ten tlak v okolí veľkého vápna. Prvejšia strela z pravej strany skončila na obrancovi, vzápätí strela Greška míňa bránu.
     
    80
    Ďalšie striedanie v tíme Podbrezovej. Z ihriska odchádza Kupčíko, ktorý je nahradený Podiom, ten by mal posilniť útok a vstreliť nejaký ten gól, ktorým by rozhodol zápas.
     
    69
    Dvojité striedanie v týchto sekundách. Začnime teda hosťami z Podbrezovej. Z ihriska odchádza Harvilko, ktorého nahrádza Morháč. Ďalšie striedanie prichádza aj na strane Liptákov. Ihrisko opúšťa Marong a nastupuje Balluch.
     
    67
    Prvé striedanie využíva aj tréner domácich Ján Karaffa, keď posiela do ihriska útočníka Hricova. Miesto neho odchádza z ihriska Trnovský.
     
    64
    Dobrá hra Liptovského Mikuláša. Pár prihrávok po centri z pravej strany v podaní Latiaka a zakončenie Moronga, ktorý z prvej mieri tesne vedľa ľavej tyče.
     
    59
    Máme tu aj prvé striedanie v zápase. Z ihriska odchádza Čekovský a nastupuje Vaščak.
     
    43
    Po nejakom dlhšom čase sme mali nejaký dobrý záblesk čo sa týka futbalových šancí. Musím Vám to zvýrazniť, pretože na šance je to dnes veľmi biedne. Centrovaná lopta z pravej strany v podaní Juraja Pančíka končí u Šavola.

    Tomáš Batiz


    Hľadáme spravodajcu pre tím FK Železiarne Podbrezová. Viac informácií tu.

    Góly:


    MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Šavol – Kubena, Kucharčík, Mizerák, Latiak, Chomistek, Lišivka (K), Moravčík, Pastva, Morong, Trnovský.
    FK Železiarne Podbrezová: Hanák (C) – Harvilko, Minčič, Andrić, Kochan, Kupčík, Greško, Tubonemi, Pančík, Čekovský, Nosko.

    Rozhodca: Weiss – Sluk, Petríček

    Diváci: 510